Android Oyun Yükleme [RESİMLİ ANLATIM!] Güncellendi - 04.07.2014

Sponsorlu Bağlantılar

yakup_281

yakup_281

Üye

Root a gerek yok bunun için. Ya sen bir yerde yanlışlık yapıyorsun ya da oyun sorunlu kardeşim.

valla biri kendi htc sensation oyunlarını vermişti onları birde forumda 400x800 oyun başlıklı konudaki oyunları indirdim olmuyor offf

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
valla biri kendi htc sensation oyunlarını vermişti onları birde forumda 400x800 oyun başlıklı konudaki oyunları indirdim olmuyor offf

Kardeşim, her oyunda öyle oluyorsa sıkıntı %70 ya sende ya da telefonunda.

serdar_34_54

serdar_34_54

Üye
bende bu hatayı verdi javatm se binary çalışmayı durdurdu diyor nasıl olacak anlamadım gıttı

legolas29

legolas29

Üye
yararlı bir paylaşım olmuş teşekkürler..

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

zekko_27

Üye
kardeşim Allah senden razı olsun harika bi paylaşım :D ama bende SamsungGalaxyTab10.1 var ben .apk dosyalarını bilgisayara indiriyorum sonra bluetooth ile tablete gönderiyorum sonra yükle diyorum tabletten oyun yükleniyor hiç bir yere göndermeden dosyayı oynayabiliyorum :D
:ehe

daraske

Üye
ben 2 gün önce t20 aldım ve aspahlt 6 hd attım dosya yöneticisne girip kurdum sonra oyunu açtm download ekranı gelmedi şöyle bir hata verdi "asphalt 6 hd uygulaması(com.gameloft.android.ANMP.GloftA6HP) beklenmedik biçimde durdu Lütfen yeniden deneyin" kaldırıp tekrar yükledim olmadı tel açtım kapattm olmadı bir arkadaşmda samsung anroid telefon var o direk indirip kurdu bende olmadı

pes 2012 yi yükledim sorunsz açıyorm aspalth 6 açlmıyr sorun szce ne olabilir ?

Homefront

Homefront

Üye
arkadaşlar gta III nasıl yüklicem galaxy aceye.

hasan2506

Üye
ya ben vodafane 858 smart kullanıyorum oyun açılırken hemen hata verip kapanıyor ne olursunuz yardım edin

hasan2506

Üye
ben vodafone 858 smart kullanıyorum oyun açılırken hata verip kapanıyor ne olursunuz yardım edin

kralefe06

Üye
arkadaşlar androin oyunları samsun c3510 na nasıl yüklenir ltfn cvp yazın

----------Eklendi @ 19:38:53 ---------- Yazıldı @ 19:38:08 ----------

arkaşlar samsung c3510na nasıl yüklenir adroid oyunlar

legolas29

legolas29

Üye
saol faydalı paylaışm

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Önemli değil. :) Bayadır bakamıyordum foruma sorunları olanlarla daha sonra ilgileneceğim. Başım gerçekten çok kalabalık şu sıralar.

mrt159

Üye
neyler ben fishing kings oynunu galaxy gioya yukluyorum ddosyalarını nereye atıcdam yardımcı olursanız sevinirim d:D

zinse

Üye
you do have enough available space on your memory card to install the game. you need to delete 1656 mb from your applications(video,images). modern combat 3 te bu hatayı alıyorum cözumu bilen var mı acaba .
tel samsung galaxy s 2 hafıza 8 gb bos

The Andromeda

Üye
selamlar glaxy s 2 sahibiyim gun bross u kurmayı deniyorum ya sd data uyumsuz yada ben sd datayı doğru yere atamıyorum
yani hafıza kartı içinemi android/data diye bi klasör açıcaz yoksa telin kendi içindeki hafızasındaki androin/data içinemi bunu soruyorum çünkü sizin verdiğiniz konum sdcard/android/data telin hafızasında gibi görünüyor.

birde sd data yı zipli haliylemi atıcaz acaba

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
selamlar glaxy s 2 sahibiyim gun bross u kurmayı deniyorum ya sd data uyumsuz yada ben sd datayı doğru yere atamıyorum
yani hafıza kartı içinemi android/data diye bi klasör açıcaz yoksa telin kendi içindeki hafızasındaki androin/data içinemi bunu soruyorum çünkü sizin verdiğiniz konum sdcard/android/data telin hafızasında gibi görünüyor.

birde sd data yı zipli haliylemi atıcaz acaba

Hayır zipli atılmıcak data. Konuda anlattığım gibi SDCARD zaten hafıza kartıdır. hafıza kartının içinde android onun içinde de data diye bir klasör mevcut. Oranın içine atılması gerek. Eğer oyun gameloft ise hafıza kartının içine gameloft onun içine de games diye dosya açılıp oraya atılması gerek datanın.

The Andromeda

Üye
o halde gun bross oyunu diğer oyunlar gibi uyumsuz başka sd datalı oyunlar deniycez teşekkürler

Üst Alt