Android Oyun Yükleme [RESİMLİ ANLATIM!] Güncellendi - 04.07.2014

Sponsorlu Bağlantılar

doktorum21

Üye
yok kardeşim merak etme ben sorunu halettim copy indir falan diye hatalar veriyordu onu bende wifi üzerinden yapılması gerektiğini öğrendim yani eksik dosya indirmişim ondan dolayı hata veriyordu ya bir de bişey sorucam harbiden wifi üzerinden yükleme yapılınca faturaya yanımıyormu bu ne bilim geçen dayımın işl yerine gittim malüm bende de bilgisayar yok ordan wifiyle indireyim dedim ama para gider diye indirmedim şimdi wifi üzerinden yüklersem para gidiyoru gitmiyormu şimdiden teşekürler

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
yok kardeşim merak etme ben sorunu halettim copy indir falan diye hatalar veriyordu onu bende wifi üzerinden yapılması gerektiğini öğrendim yani eksik dosya indirmişim ondan dolayı hata veriyordu ya bir de bişey sorucam harbiden wifi üzerinden yükleme yapılınca faturaya yanımıyormu bu ne bilim geçen dayımın işl yerine gittim malüm bende de bilgisayar yok ordan wifiyle indireyim dedim ama para gider diye indirmedim şimdi wifi üzerinden yüklersem para gidiyoru gitmiyormu şimdiden teşekürler

Kardeşim wifi üzerinden herhangi bir ücret ödemen gerekmez. Sadece eğer kotalıysa internet kotana yansır o kadar.

kor45

Üye
arkadaslar lutfen yardim edin bende samsung galaxy tab var oyunu yukledim oyuna girdiyimde her sey beyaz oluyor lutfen yardim edin

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar lutfen yardim edin bende samsung galaxy tab var oyunu yukledim oyuna girdiyimde her sey beyaz oluyor lutfen yardim edin

Kardeşim bende de avatar da olmuştu o sorun tam nedenini bilmiyorum. Belki benim T20 kaldırmamıştı ama senin galaxy tab'ının kaldırmaması imkansız tekrar yüklemeyi denedin mi ?

oqlahoma

Üye
saol kardeşim

nailsa

Üye
bide bana yardımcı olsan
bende gooapple 5 h4 var
mtk 6516 android telefon
çin malı demezsin görsen
ama şu büyük oyunları özellikle savaş ve asfalt 5 6 oyunları kuramıyorum
hemen çin telefonlarına olmaz falan deme
ben kurmayı beceremiyorum
telefonu alalı 2 hafta oldu
dokunmatige de android e de yeni transfer oldum
gram bilgim yok
kuşla böcekle oynamaktan sıkıldım
apk dosyasını atıyorum kabloyu çıkarıp kuruyorum
açmaya çalışıyorum ama ana ekrana geri dönüyor
ne downloand ne de başka bişey yazıyor
sd dosyasını atıyorum onuda açmıyor
geniş geniş bana bi anlat yaw bıktım kuşdan böcekten kardeş

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
bide bana yardımcı olsan
bende gooapple 5 h4 var
mtk 6516 android telefon
çin malı demezsin görsen
ama şu büyük oyunları özellikle savaş ve asfalt 5 6 oyunları kuramıyorum
hemen çin telefonlarına olmaz falan deme
ben kurmayı beceremiyorum
telefonu alalı 2 hafta oldu
dokunmatige de android e de yeni transfer oldum
gram bilgim yok
kuşla böcekle oynamaktan sıkıldım
apk dosyasını atıyorum kabloyu çıkarıp kuruyorum
açmaya çalışıyorum ama ana ekrana geri dönüyor
ne downloand ne de başka bişey yazıyor
sd dosyasını atıyorum onuda açmıyor
geniş geniş bana bi anlat yaw bıktım kuşdan böcekten kardeş

Kardeşim, apk yı kurunca nasıl ana sayfaya dönüyor? Orasını anlamadım normalde konuda anlattığım gayet acık ve sorunsuz bir anlatım. Onları uyguladığın taktirde sende sorun yoksa %99 çalışır.

doktorum21

Üye
yaw gençlik real soccer 2012 dehşet bir şey yapmışlar :))) ne zaman çıkar acaba =)

nailsa

Üye
ben anlatamadım herhalde
bilmiyorum android telefonu
dedigin gibi kuruyorum
oyun görünüyor sd dosyasını yüklemeden tamam
ama oyunu açmaya çalışınca menü ana sayfasına geri çıkış yapıyor

oqlahoma

Üye

2 sorum var hocam

1.hocam peki bu sd dosyasını telefon hafızasına atabilirmiyiz?
2.gta 3 te türkçe apk indirdim kurulumda arkadaş sd dosyasını çekin diyor telefona nasıl çekicez acaba??

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
2 sorum var hocam

1.hocam peki bu sd dosyasını telefon hafızasına atabilirmiyiz?
2.gta 3 te türkçe apk indirdim kurulumda arkadaş sd dosyasını çekin diyor telefona nasıl çekicez acaba??

Telefon hafızasına atılmaz. Adı üstünde SD dosyası. Çekin derken orada apk yı yükle ve download ekranı gelince kabul et kendi çeker SD karta.

oqlahoma

Üye

nailsa

Üye
tamam ögrendim arkadaş sagolasın
bide bana bu telefon hangi oyunları kaldırır söyleyebilirmisin

frends28

Üye
merhabalar
samsung galaxy ı9000 telefonuma contract killer zombi oyununu yükledim fakat save dosyasını oyunun kök klasörüne kopyalamam lazım nasıl yapılacağını bilmiyorum yardım lütfen....

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Telefon hafızasında kayıtlıysa kopyalayıp sd karta taşıyabilirsin.

frends28

Üye
Telefon hafızasında kayıtlıysa kopyalayıp sd karta taşıyabilirsin.

soruyu yanlış sordum

oyunun save dosyası nerede telefonumda bulamadım ben netten save dosyasını buldum onu kopyalamam lazım bu konuda yardım edersen sevinirim cevap için teşekkür ederim..

qanqa_tr

Üye
Galaxy SL i9003 de nfs shift dediğin gibi hepsini yaptım olmuyor sinir olucam hala download ekranı gelıyor.

Üst Alt