güzelmiş
omeren313 Üye matchless' Alıntı: yabancı ulkelerdede aynı arkadasım abartılıcak bı fark yok Genişletmek için tıkla ... nasi fark yok n8 burda 1100 lirayken hollandadan 650 liraya almstm
matchless' Alıntı: yabancı ulkelerdede aynı arkadasım abartılıcak bı fark yok Genişletmek için tıkla ... nasi fark yok n8 burda 1100 lirayken hollandadan 650 liraya almstm
matchless Üye omeren313' Alıntı: nasi fark yok n8 burda 1100 lirayken hollandadan 650 liraya almstm Genişletmek için tıkla ... şuan rusyadayım ve bakdıgım zaman 2 lıra bıle fark goremıyorum ıkıncı el n9 a adamlar burada 16900 ruble yanı 550 dolar para ıstıyorlar
omeren313' Alıntı: nasi fark yok n8 burda 1100 lirayken hollandadan 650 liraya almstm Genişletmek için tıkla ... şuan rusyadayım ve bakdıgım zaman 2 lıra bıle fark goremıyorum ıkıncı el n9 a adamlar burada 16900 ruble yanı 550 dolar para ıstıyorlar
matchless Üye yanı ıkıncı ele gore normal en azndan dıger ulkelerı bılmıyorum ama bıldııgm 3 ulkede cok fazla fark goremedım genelde aynı
yanı ıkıncı ele gore normal en azndan dıger ulkelerı bılmıyorum ama bıldııgm 3 ulkede cok fazla fark goremedım genelde aynı
papakudioflu Emekli Yönetici matchless' Alıntı: yanı ıkıncı ele gore normal en azndan dıger ulkelerı bılmıyorum ama bıldııgm 3 ulkede cok fazla fark goremedım genelde aynı Genişletmek için tıkla ... ben sıfır fiyatı zannettim ama ikinci el tele bin tl vericegime 1300 verir sıfır alırım
matchless' Alıntı: yanı ıkıncı ele gore normal en azndan dıger ulkelerı bılmıyorum ama bıldııgm 3 ulkede cok fazla fark goremedım genelde aynı Genişletmek için tıkla ... ben sıfır fiyatı zannettim ama ikinci el tele bin tl vericegime 1300 verir sıfır alırım
man20 Üye bu videonun gerçek olmadığını düşünüyorum. bildiğim kadarıyla telefon denize girdiğinde bozulur n8 olsa bile
bu videonun gerçek olmadığını düşünüyorum. bildiğim kadarıyla telefon denize girdiğinde bozulur n8 olsa bile
onur027 Üye man20' Alıntı: bu videonun gerçek olmadığını düşünüyorum. bildiğim kadarıyla telefon denize girdiğinde bozulur n8 olsa bile Genişletmek için tıkla ... denize girince bozuldu zaten.adam bastı bastı çalışmadı.cozzz yani
man20' Alıntı: bu videonun gerçek olmadığını düşünüyorum. bildiğim kadarıyla telefon denize girdiğinde bozulur n8 olsa bile Genişletmek için tıkla ... denize girince bozuldu zaten.adam bastı bastı çalışmadı.cozzz yani
55lim Üye onur027' Alıntı: denize girince bozuldu zaten.adam bastı bastı çalışmadı.cozzz yani Genişletmek için tıkla ... doğru bende öyle gördüm çalışmadı sanki
onur027' Alıntı: denize girince bozuldu zaten.adam bastı bastı çalışmadı.cozzz yani Genişletmek için tıkla ... doğru bende öyle gördüm çalışmadı sanki
matchless Üye papakudioflu' Alıntı: ben sıfır fiyatı zannettim ama ikinci el tele bin tl vericegime 1300 verir sıfır alırım Genişletmek için tıkla ... hollanda belkı ucuz olabılır o konuda bısı dıyemıycem ama rusya ukrayna ve taıland da fıyatlar da pek bı fark yok
papakudioflu' Alıntı: ben sıfır fiyatı zannettim ama ikinci el tele bin tl vericegime 1300 verir sıfır alırım Genişletmek için tıkla ... hollanda belkı ucuz olabılır o konuda bısı dıyemıycem ama rusya ukrayna ve taıland da fıyatlar da pek bı fark yok