işte n8 bu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cardanadam

cardanadam

Üye
    Konu Sahibi
işte n8 bu
videoyu izleyin

----------Eklendi @ 00:36:57 ---------- Yazıldı @ 00:34:54 ----------

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
youtube paylaş kardeş o siteden indiremiyom.. Hiç olmazsa herkes izler :D

cardanadam

cardanadam

Üye
    Konu Sahibi
youtube paylaş kardeş o siteden indiremiyom.. Hiç olmazsa herkes izler :D

:oke:

----------Eklendi @ 00:50:59 ---------- Yazıldı @ 00:38:52 ----------

mobil site

cardanadam

cardanadam

Üye
    Konu Sahibi
buda web sitesi

Quaresma53

Quaresma53

Üye
bunu yapanların amacını hâla anlayabilmiş değilim neyse

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
yuh telefon dondu ya ama hala çalıştı helal olsun :D :D ben telefonuma bunları yapamam :D :D: D bunlar cani ya :d:

salihk

salihk

Emekli Yönetici
N8'in hazin sonu :D

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
adamlar türkiyeden alsınlar o telefonu bak görün bunların hiçbirini yapamazlar. burda tel fiyatları baya yüksek ama yabancı ülkelerde daha uygun :D geçenlerde adam iphone4s in ekranını kırdı.ya düşündükçe sinirleniom :D :off:

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
:kop:

Aege

Aege

Üye
Nokianın tek övünebildiğimiz özelliği : sağlamlığı

• Beğen
Tepkiler: n000k

metinakrep

Üye
bu bizim kullanığımız telefonlardan farklıdır mutlaka reklam olsun iye yapmışlardır hadi cesaret eden varsa yapsın aynısını bakalım sonuç ne olur bizim ekran en ufak bir şeye hemen çiziliyor yanlışmıyım

• Beğen
Tepkiler: n000k
pRime.

pRime.

Üye
bu bizim kullanığımız telefonlardan farklıdır mutlaka reklam olsun iye yapmışlardır hadi cesaret eden varsa yapsın aynısını bakalım sonuç ne olur bizim ekran en ufak bir şeye hemen çiziliyor yanlışmıyım

Benimkinde bırak ekranı cihazın metal yüzeyinde bir çizik yok.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

yanlışsın arkadasım ben tornacıyım ceplerim demir tozu doluyo ortamda var zaten demir tozu eller yag pas ama birbuçuk senedir ekranında en ufak bi çizik yok

cardanadam

cardanadam

Üye
    Konu Sahibi
yalan yok benim telefonun camının etrafındaki çerçevede iki küçük nokta var çünkü ikikere sert bir şekilde yere düşmüştü yüz üstü hemde bir samsung olsaydı o düşmeye dağılırdı buna eminim çünkü daha önce bir samsung parçaladım birdahada almam o telefonu

• Beğen
Tepkiler: onur027
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
yalan yok benim telefonun camının etrafındaki çerçevede iki küçük nokta var çünkü ikikere sert bir şekilde yere düşmüştü yüz üstü hemde bir samsung olsaydı o düşmeye dağılırdı buna eminim çünkü daha önce bir samsung parçaladım birdahada almam o telefonu

dogrudur cerceve çiziliyo bende kac kere düşürdüm hemde torna talaslarının üstüne düştü birde farketmeden telin üstüne bastım ama ekranda bir çizik yok bilen bilir torna talası jiletten daha keskindir o derece yani

----------Eklendi @ 09:03:04 ---------- Yazıldı @ 09:00:08 ----------

daha iki gün önce benim üç yasında yegenim var telefon delisi benim telle oynatken bi anda babasının 4s i görünce atttaaaa diye bagırdı bi baktım benim n8 uçuyor basarılı bir iniş gerceklestirdi ve hala tek parcaydı

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq

Bberkan40

Üye
dogrudur cerceve çiziliyo bende kac kere düşürdüm hemde torna talaslarının üstüne düştü birde farketmeden telin üstüne bastım ama ekranda bir çizik yok bilen bilir torna talası jiletten daha keskindir o derece yani

----------Eklendi @ 09:03:04 ---------- Yazıldı @ 09:00:08 ----------

daha iki gün önce benim üç yasında yegenim var telefon delisi benim telle oynatken bi anda babasının 4s i görünce atttaaaa diye bagırdı bi baktım benim n8 uçuyor basarılı bir iniş gerceklestirdi ve hala tek parcaydı

:D ahah

matchless

matchless

Üye
adamlar türkiyeden alsınlar o telefonu bak görün bunların hiçbirini yapamazlar. burda tel fiyatları baya yüksek ama yabancı ülkelerde daha uygun :D geçenlerde adam iphone4s in ekranını kırdı.ya düşündükçe sinirleniom :D :off:

yabancı ulkelerdede aynı arkadasım abartılıcak bı fark yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt