Atom Bebek Puan Arttırma Taktiği

Sponsorlu Bağlantılar

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
    Konu Sahibi
Atom Bebek Puan Arttırma Taktiği
Atom Bebek Adlı uygulamayı mağaza üzerinden indirin.Wifi veya interneti açın sonra uygulamayı başlatın.
Önce seçeneklerden kayıt olun.Daha sonra oyuna başlayın.Skorunuz 700'ü geçene kadar oynayın ve telefonun yanındaki sürgüden tuşları kilitleyin.Ne kadar puan istiyorsanız o kadar süre telefonu kilitli tutun.Böylelikle puan hem artacak hemde canınız gitmeyecek.Daha sonra tuş kilidini açın ve yanın.Gönder diyi işlem tamamdır ;)

Teşekkür için beğen'e tıklamanız yeterli.Sms ve mb hediyeleri gerçektir ben kullanıyorum çünkü.

• Beğen
Tepkiler: yasarr35, Cihanî Sultan, <zxc ve 17 diğerleri

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Atom Bebek Adlı uygulamayı mağaza üzerinden indirin.Wifi veya interneti açın sonra uygulamayı başlatın.
Önce seçeneklerden kayıt olun.Daha sonra oyuna başlayın.Skorunuz 700'ü geçene kadar oynayın ve telefonun yanındaki sürgüden tuşları kilitleyin.Ne kadar puan istiyorsanız o kadar süre telefonu kilitli tutun.Böylelikle puan hem artacak hemde canınız gitmeyecek.Daha sonra tuş kilidini açın ve yanın.Gönder diyi işlem tamamdır ;)

Teşekkür için beğen'e tıklamanız yeterli.Sms ve mb hediyeleri gerçektir ben kullanıyorum çünkü.
Senden bu kadar çakallık beklemezdim . :D
Teşekkürler :naughty:

Burakkk250

Üye
kardeş ben gönder diyorum 3G internet hatası filan diyor.ama her şey normal internete filan bağlanabiliyorum nasıl düzeltebilirim ?

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
    Konu Sahibi
Şansa farkettim bende :D Yola çıkarken bunu yapın cebinizde gelsin puanlar :D

----------Eklendi @ 21:18:01 ---------- Yazıldı @ 21:17:11 ----------

Üst görmedim mesajı pardon.Oyunu açmadan önce neti aç.Sonra oyuna gir.

• Beğen
Tepkiler: ShimSegh

The_Eyup

Üye
upload edebilirmisiniz magazadan inderimiyorumda :)

edit: tamam oldu düzelttim

FlaxLy

FlaxLy

Üye
Uff helal ya. Çok teşekkürler. Deneyeceğim. :D

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler.Upload edemem bende mobilim :D pcde olan bir arkadaş edebilir :)

• Beğen
projectmaximo

projectmaximo

Üye
çok teşekkürler sanırım işe yarıyor sırf bu konu sayesinde indirip oynmaya başladım:) umarım hiç bitmez bu beleş dakika olayı:D

The_Eyup

Üye
çok yakında biter nokıa bu kadar iyiligi kimseye yapmaz :D

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
    Konu Sahibi
Benden size kıyak olsun :D

• Beğen
projectmaximo

projectmaximo

Üye
yalnız tuşları kilitlemeye gerek yok oyunu açın oynarken menü tuşuna basıp arka plana alın oyunu puan kazanmaya devam ederken diğer işlerinizi de halledin:) mesela ben şuan bu yorumu yazarken bi yandan da puan kazanıyorum:D

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
    Konu Sahibi
Buda diğer yöntem olsun :D ama çok şarj yer :D

• Beğen
Artles

Artles

Üye
Bu ne zamandır var ? Hacı ayıp ya yeni mi söylüyosunuz :D

wade_flash.3

wade_flash.3

Üye
akıllıca

Artles

Artles

Üye
Cep telefonu numarasını yazamıyorum kayıt olurken. Tıklıyorum ama yazı yazma yeri açılmıyor.

çok ugrastım sonunda actım :D

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
    Konu Sahibi
Valla 2 hafta oldu atom bebek çıkalı bende bulalı 2 hafta oldu unutuyodum hep konu açmayı aklıma gelmişken açayım dedim :D

----------Eklendi @ 21:54:07 ---------- Yazıldı @ 21:53:10 ----------

Cep telefonu numarasını yazamıyorum kayıt olurken. Tıklıyorum ama yazı yazma yeri açılmıyor.

Flash içerik ondandır biraz uğraş olur :D

• Beğen
Artles

Artles

Üye
hacı yapamadım ya 40 bin puan için diyo bu günlük 100 smsi felan ayrıca giriş tamamlandı diyo ama olmuyo :S

catdog136

catdog136

Üye
Ben atom bebek açıkken biriyle konuşurum hep, o zamanda işe yatıyor:D

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
    Konu Sahibi
Evet işte.Tuşları kiltle oyuna başladıktan sonra.Puan artar sonra gönderirsin sabah işlem sonucu gelir ;)

----------Eklendi @ 21:59:51 ---------- Yazıldı @ 21:59:10 ----------

BU arada forumun görünümü değişmiş galiba :s

• Beğen

Üst Alt