Atom Bebek Puan Arttırma Taktiği

Sponsorlu Bağlantılar

hakan_710

hakan_710

Üye
ben mobil paketle yaptım oldu hakan bu arada internet baglantısı oyuna baslamadan acık olsun diye forumda online kaldım tarayıcı acıkken yaptım yani

sağolasin usta ilk seferde hata verdi nedense ama tekrar deniyorum

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: CanKartaL ve aslankaplants
nadir_89

nadir_89

Üye
vay anasını hepimiz beleşci çıktık :zuhaha:

benim ihtiyacım yok aslında internet paketim var aylık sms imde var bitiremiyorum zaten :) telefonla pek konuşmamda milletin işini görsün diye yazdım işte :D

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL ve DenizhaNq
hakan_710

hakan_710

Üye
oldu valla 180 bin küsur puan :) saati ileri alın. Artık kontor yükleme yok bi süre burdan idare ederiz :zuhaha:

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
    Konu Sahibi
Beğene tık yapmayı unutmayalım beyler :D

• Beğen
Tepkiler: ShimSegh
hakan_710

hakan_710

Üye
benim ihtiyacım yok aslında internet paketim var aylık sms imde var bitiremiyorum zaten :) telefonla pek konuşmamda milletin işini görsün diye yazdım işte :D
aynen bende de paket var. ama bilgi için sağol yinede çok ise yaradı :)

----------Eklendi @ 22:31:09 ---------- Yazıldı @ 22:30:06 ----------

beleşçilikten degil dostum hep onlar bizi sömürüyodu birazda biz sömürelim derviş dervişin arkasına sırayla geçermiş

biri bu mesajı yerime beğensin mobilden beğenemiyorum :)

• Beğen
Tepkiler: <zxc
cyber

cyber

Üye
bende diyorum nası bu kadar çok puan yapıyorlar

projectmaximo

projectmaximo

Üye

benim de sınırsız internet + sms paketim var ama konuşma için yaptım ve oldu:) normalde sıfır bakiye varken çağrı bile yapamazken az önce farklı bi şebekeyi arayıp konuşabildim:) baran arkadaşımız yarın 7 gibi gelir hediye dedi ama ben şuan arama yapabiliyorum çok ilginç.vodagone standart pakette olduğum için eksiye düşme gibi bir durum da yok.

yalnız 50 mb'lık kullanım boyunca internet hızlanır diye düşünmüştüm henüz bir hızlanma olmadı

TheMadness

TheMadness

Üye
kendim yapıyorum zaten gerek yok.

tolunay378

Üye
teşekkürler :)

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
    Konu Sahibi
Beyler ilk 20'de ilk 3'e bakın babanızk göreceksiniz :D

• Beğen
nadir_89

nadir_89

Üye
benim de sınırsız internet + sms paketim var ama konuşma için yaptım ve oldu:) normalde sıfır bakiye varken çağrı bile yapamazken az önce farklı bi şebekeyi arayıp konuşabildim:) baran arkadaşımız yarın 7 gibi gelir hediye dedi ama ben şuan arama yapabiliyorum çok ilginç.vodagone standart pakette olduğum için eksiye düşme gibi bir durum da yok.

yalnız 50 mb'lık kullanım boyunca internet hızlanır diye düşünmüştüm henüz bir hızlanma olmadı

ama o konuşma şey olabilir bağzı hatlar bakiye 0 olduğunda 1 kereye mahsus kısa süreliğine konuşmaya imkan veriyor tekrar biyeri ara bakalım arayacakmı

dhampir57

dhampir57

Üye
Hediye almak için kaçı geçmek gerekiyor

TheMadness

TheMadness

Üye
nokia duymasın elinizden alır paraları :kop:

projectmaximo

projectmaximo

Üye
ama o konuşma şey olabilir bağzı hatlar bakiye 0 olduğunda 1 kereye mahsus kısa süreliğine konuşmaya imkan veriyor tekrar biyeri ara bakalım arayacakmı

evet hem de turkell'i bile arayabiliyorum şuan.zaten bulunduğum pakette bakiyem yoksa bırak aramayı çağrı bile atamıyodum

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
    Konu Sahibi
yazıyor zaten

• Beğen
TheMadness

TheMadness

Üye
bu arada pc dende oynanıyor hatta ileriyi gösteriyor

cyber