hakan_710
Üye
ben mobil paketle yaptım oldu hakan bu arada internet baglantısı oyuna baslamadan acık olsun diye forumda online kaldım tarayıcı acıkken yaptım yani
sağolasin usta ilk seferde hata verdi nedense ama tekrar deniyorum
ben mobil paketle yaptım oldu hakan bu arada internet baglantısı oyuna baslamadan acık olsun diye forumda online kaldım tarayıcı acıkken yaptım yani
vay anasını hepimiz beleşci çıktık![]()
vay anasını hepimiz beleşci çıktık![]()
telefonla pek konuşmamda milletin işini görsün diye yazdım işte 
aynen bende de paket var. ama bilgi için sağol yinede çok ise yaradıbenim ihtiyacım yok aslında internet paketim var aylık sms imde var bitiremiyorum zatentelefonla pek konuşmamda milletin işini görsün diye yazdım işte
![]()

beleşçilikten degil dostum hep onlar bizi sömürüyodu birazda biz sömürelim derviş dervişin arkasına sırayla geçermiş

benim ihtiyacım yok aslında internet paketim var aylık sms imde var bitiremiyorum zatentelefonla pek konuşmamda milletin işini görsün diye yazdım işte
![]()
normalde sıfır bakiye varken çağrı bile yapamazken az önce farklı bi şebekeyi arayıp konuşabildim
baran arkadaşımız yarın 7 gibi gelir hediye dedi ama ben şuan arama yapabiliyorum çok ilginç.vodagone standart pakette olduğum için eksiye düşme gibi bir durum da yok.benim de sınırsız internet + sms paketim var ama konuşma için yaptım ve oldunormalde sıfır bakiye varken çağrı bile yapamazken az önce farklı bi şebekeyi arayıp konuşabildim
baran arkadaşımız yarın 7 gibi gelir hediye dedi ama ben şuan arama yapabiliyorum çok ilginç.vodagone standart pakette olduğum için eksiye düşme gibi bir durum da yok.
yalnız 50 mb'lık kullanım boyunca internet hızlanır diye düşünmüştüm henüz bir hızlanma olmadı
ama o konuşma şey olabilir bağzı hatlar bakiye 0 olduğunda 1 kereye mahsus kısa süreliğine konuşmaya imkan veriyor tekrar biyeri ara bakalım arayacakmı
Beyler ilk 20'de ilk 3'e bakın babanızk göreceksiniz![]()