matchless
Üye
Bilseniz birde..
Buldugunuz apk dosyasini sertifika derdi olmadan kurmayi![]()
ne sertıfıkası
o da ne ?
o dedıgınden ne aldım nede derdını yaşadım..Bilseniz birde..
Buldugunuz apk dosyasini sertifika derdi olmadan kurmayi![]()
o da ne ?
o dedıgınden ne aldım nede derdını yaşadım..
ne sertıfıkasıo da ne ?
o dedıgınden ne aldım nede derdını yaşadım..
[alikan];3823896' Alıntı:iLLa ki N9 aLırım. Zaten çıkınca hemen çökücem

bilseler birde iki dakikada teli hackleyip heryerden dosya bularak yükleyebileceklerini hemde bunları pc kullanmadan teli iki üç günde bir şarj ederek telden yapabileceklerini

[alikan];4367492' Alıntı:05.09.2011 tarihinde bu topice N8 kullanırken bu yorumu yazmışım
Fakat Evo 3D yi tercih ettim![]()
Burada Nokiayı kötüleyecek değilim fakat objektif olmak gerekirse 256 mb ram 680mhz lık bir işlemciyle 1.2ghz çift çekirdeği 1gb ram'i 540x960 256ppi ekran çözünürlüğünü ve en önemli başarı gerçek Adobe Flash Player 11.1 desteğini karşılaştırmak çok abes olacaktır.
Evo 3D benchmark testinde 70-75 bin puanı görürken N8'in 24-30 binde kalması donanımının ne derecede olduğunu gösteriyor. Ancak şu unutulmamalıdır N8 hala Nokia'nin en başarılı telefonlarındandır fakat neredeyse 1.5 yıllık geçmişi olan bir ürün olduğu için teknolojiye yenilmesi kaçınılmazdır.
herseyden önce objektif oldugun için tesekkür ederim evo ya gelince ilk gördügümde benimde hoşuma gitmişti şimdi gelelim ram olayına birkac yükleme yaptıktan ve teli açılışından itibaren en az 7 8 saat kullandıktan sonra ram in yüzde kaçı sistem tarafından kullanılıyo bakabiliyorsan bi bilgi verirmisin lütfen
[alikan];4367909' Alıntı:Şimdi şöyle diyebilirim. Aslında ben Android seven biri değilim çalışma mantığı itibarıyla seven biri değilim çünkü gereğinden fazla akıllı bir işletim sistemi geliyor bana ve Root yetkiniz olmadan tam müdahale imkanı sunmuyor. Neyse kendime hala Nokiacı diyebilirim 13 ay kullanıp sattığım N8 i hala seviyorum çok tatlı cihaz ancak şöyle bir durum var özelikle cihazı değiştirirken yaptığım araştırmada N8 den dolayı değil Nokia'dan kaynaklanan negatifliklerden dolayı N9 tercih etmedim bir de zaten arayüz olarak neredeyse Belle ile birebir aynı bir arayüz bana sıcak gelmedi alıştığım uzun zaman kullandığım bir arayüz olduğu için. Yani N9 u elime aldığımda uzun uzun incelediğimde Menü olarak N8 e yakın geldiği için hani bir kaç egzantiriklik dışında beni cezbetmedi o sebeple tercih etmedim ama bu kötülememi gerektirmez.
Şimdi gelelim Evo da Anroid kullanımına; Evo yu Sense arayüzü ağır bastığı için tercih ettim çünkü Android cihazlarda ki en başarılı Android arayüzü Sense'tir ve yakın zamanda 4.0 ICS güncellemesi ve 4.0 Sense güncellemesi gelince de telefon performansta pik yapacak diye düşünüyorum. Donanım kullanımı da şöyle bir şey, az önce belirttiğim gibi işletim sistemi fazla akıllı olduğu için sizin işinize yarayabilecek programları ve en önemlisi sizi sürekli senkronize tutma mantığından dolayı kullandığı programları arka planda her an kullanıma hazır tutarsa (yani buna izin verirseniz) RAM tüketim seviyesi telefonu kullanırken 600MB lara çıkıyor. Ancak bir ekleme Android akıllı işletim sistemi siz bir programda RAM'e yüklenecekseniz eğer Ram ihtiyacı duyarsa boştaki uygulamaları otomatik kapatıp RAM'i rahatlatıyor yani kasmıyor. Sizde ekstradan sisteme müdahale ettiğinizde Root izni gerektiren programlar dışında arka plandaki uygulamaları kapatabilir RAM'i rahatlatabilir ve dolayısıyla enerji sarfiyatını düşürüp pilden tasarruf edebiliyorsunuz. Altta ki resim benim ekran görüntümdür. Ram tüketimi telefon boştayken 200 300 max 350 lerde seyrediyor. Fakat boştayken dememe aldanma arka planda Facebook, Google Haritalar, GTalk, Locations, HTC Like, HTC Sense'in arayüzü Google hizmetleri ve CS senkronize programları açık halde bulunuyor. Bunların çoğu kapanmıyor kapatsanda yeniden başlatıyor kendini Root izninden dolayı.
Bu cihazdaki internet deneyimini, oyun deneyimini, uygulama deneyimini, kullanım performansı ve güzelliğini donanımın verdiği tepkiyi ve donanım performansını mutlaka denemek lazım diye düşünüyorum. Bu cihazı alırken ki mantığım süper bir kamerası olmasın ama kalan tüm özellikleri şu an ki teknolojide üst düzey olsundu ve öyle olduğunu düşünüyorum.
Boştaki Ram ekranını ve oyunlarımın ekran görüntüsünü paylaşıyorum.
mesajın ile alakasız bir soru ama sarjı nasıl gidiyor acaba
bilgi için sagol kardesim ama dedigim gibi işyerinde arkadasımda var bikac kez telleri degiştirdik aldım baya bi ugrastım aletle ama ısınamadım hem bana göre biraz kaba hemde malzeme kalitesi hoşuma gitmedi ben metel kasaya alıştım ondan heralde sana tekrar hayırlı olsun güzel günlerde kullan arkadasım
bende sense arayüzüne bayılyorum ve sense 4.0 süper olcak
onu bekliyorum 

ahh biraz maddi olarak rahatlasam 
polluxea♪;4369376' Alıntı:ağzının tadını biliyosunOne X'le kapıscak tek telefon o görünyo zaten suan
![]()
