N8'den sonrası.... =))

Sponsorlu Bağlantılar

cihatyılmaz

Üye
kardes ii dyosun bnde telefonuma bayılyorum da nokia belleyide anna kdr bekletrse kmse beklemez sanmyorum yani...insallah cabuk gelir o (hiç sanmıyorum :( )

arkadaşım zaten sen güncellemeyi beklersen daha çok beklersin gerçekten haklısın nokia o konuda çok ağır davranıyo ama şuan Anna nokia bayiilerinde ücretsiz yükleniyo.ben navifirm-phoenix aracılığıyla önce alman annası yükledim ardından oviye bi girdim gncellemeler geldi onları ykledm 1 gn snra BELLE yi kurdum ve gerçekten BELLE mükemmel olmuş Anna onun yanında hiçbişey.bence sende bekleme ve yükle eğer bilmiyosan bilene yüklet bence

polluxea♪

polluxea♪

Üye
    Konu Sahibi
kardes yüklüycem de korkuyorum ya suan ki belle beta bile dgl deadphone fln yaparız da bi de.....:aman2:

polluxea♪

polluxea♪

Üye
    Konu Sahibi
tmm kardes bakcam...:tşk:

[alikan]

[alikan]

Üye
iLLa ki N9 aLırım. Zaten çıkınca hemen çökücem

polluxea♪

polluxea♪

Üye
    Konu Sahibi
:hmmm

acayipbirisi

acayipbirisi

Üye
ne samsung ne n9 n8 ıyı tek elle kullanabılenın en ıyı akıllı telefon birde iphone var ama iphone tekelcılıgıne akrşıyım hdmı cıkısı benı cezbeden tarafı daha otesı yok

selllman82

selllman82

Üye
iphone n9 yada xperia

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
N8 imi kimse benden alamaz bırak satmayı :D
N8'den başka bir telefon almayı düşünmek değil aklımın ucundan bile geçirmiyorum... En azından 2016 yılına kadar.. O tarihten sonra belki telefon alırım ki yine N8'imi satmam satmayacağım bu telefon ben yaşadığım sürece benle olacak...
Yani demem o ki 2016 yılında ikinci telefonum o dönemde iphone kaç çıkmışsa büyük ihtimal o olur....
Şimdi ben bir konu açııyorum bakalım ne cevaplar gelecek :)

airselo

Üye
şuan nokia e7 kullanıyorum nokia kendini geliştirdiği zaman tekrar 1 numara olucaktır ilerde ama şuanda htc ve samsung androidde iphonenunda ayrı bir tarzı var baya ilerdeler samsung galaxy note u çok beğendim ben maddi imkanım el verirse direk alırım tavsiyede ederim

teknolocix_777

teknolocix_777

Üye
Sen sisteme takilmis durumdasin. Ben donanimdan bahsediyorum. Su haliyle dahi bu donanim ile N8'i yakalayan bir telefon yok.
Arkadaşım olaya sadece kendi açından bakıyorsun.Bir telefona 1100 ya da buna yakın bir fiyat vermek onun güzel olduğu anlamına gelmez.Donanım demişsin ama 600 küşüm mhz lik bir işlemci ve 256 mb lik bir ram ile benden N8 için performanslı bir ürün olduğunu söyleme.Bunun bir benzeri de biz de var.Kesinlikle telefonum olsa dahi öz eleştiri yapabilmem lazım.Şu an Galaxy S II var bende ama Apple ile girdiği patent davasında yenik düştü.Şimdi ben yenilgisi belli olmuş bir firmanın telefonunu kullanıp sonra millete tamamiyle Samsung'un cep telefonudur demem yanlış olur.Adamlar çalmış ki birşeyleri davayı kaybetti.Sizin elinizdeki telefon hakikaten Nokia nn en iyi telefonu olabilir ama olaya sadece Nokia açısından bakmayın.Diğer telefonlarla hem yazılımsal hem donanımsal olarak karşılaştırıldığında zayıf bir telefon.Şimdi bana söyleyin 680mhzlik bir N8 ile 1.2ghz çift çekirdekli ve 1gb rami olan bir telefon donanımsal olarak aynı hızda mı? Ya da Symbian iyi işletim sistemi ise Nokia nın çocuğu olan Symbian ı bırakıp Windows ile anlaşması doğru bir karar mı? Maalesef eski bir nokia kullanıcısı olarak Nokia hem donanımsal hem de yazılımsal olarak geride kalmıştır.Bu tür yorumlara açık olunuz çünkü çorap sökülmeye başladı mı gerisi gelmeye devam eder.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
arkadaş demek istediğini açıklamış siz hala işlemci diyorsunuz. Bana sorsan tabi haklısın ama arkadaş senin düşünceni savunan birine fikrini söylemiş bide o yorumu düşün bence.

----------Eklendi @ 00:47:54 ---------- Yazıldı @ 00:39:36 ----------

bugün çok galaxy mini kullandım ama çok da başarılı bulmadım diye bilirim. S2 olsa neyse ama android de çok savunulabilcek biley değil ios a göre bennc3.. Hrneyse konu dağılmasın ben n8imi çok seviyoru. Gs2yi bekleyenilirdim yada htc iphone 4 de alabilirdim ama istemedim çünkü bekle ntilerim n8 de. Ben ne telde ne pc de çok nadir oyun oynarım. O yüzden pek dert etmem . Benim için mesaj müzik resim. Bunlar önemli. N8 de de 16 gb hafıza ekstra hafıza kartı girişi fm transmitter 12 mp kamera vs.. Daha ne tam bana göre. Şuan belle yüklü telefoncuda eski sürümle karşılaştırdım çhıZ konusunda çok fark var. Symbian ve n8e bi ön yargı oluştu bence.. Bu aralar aypona takmış durumdayım hadi hayırlısı:)

SilentOne

SilentOne

Üye
ule ne kapışma olmuş yha nokia ve samsung bile sizin kadr düşnmüyo

mcnpl4

mcnpl4

Üye
yok yha kapışmıyoz:ehe

polluxea♪

polluxea♪

Üye
    Konu Sahibi
:kop: :ehe

pRime.

pRime.

Üye
ideos x5 bile Symbian^3 den daha hızlı:Dnokia symbianı bırakmadıkçada hep böyle devam edecek
Symbian belle ile symbian^3 680mhz'de android kadar hızlı olacak ve daha arayüzde gpu kullanamayan androidden daha akıcı olacak. ;)

----------Eklendi @ 14:44:25 ---------- Yazıldı @ 14:43:11 ----------

Flashlite 4 flash 10 kadar kullanışlı.

polluxea♪

polluxea♪

Üye
    Konu Sahibi
kardes eminmisin olurmu o kadar ? :hmmm olursa 10 numara olur yanii :naughty:

mfb2

mfb2

Üye
801 çıkarsa onunla değişirim herhalde :D

polluxea♪