N8'den sonrası.... =))

Sponsorlu Bağlantılar

polluxea♪

polluxea♪

Üye
    Konu Sahibi
N8'den sonrası.... =))
arkadaslar cook merak ediyorum,bi gün N8'i değiştircek olsanız hangi telefonu alırdınız ve neden alırdınız ? :pro: :)

XER01

XER01

Üye
İşlemcisi düşük haliyle yavaş çalışan bir telefon olduğu için, oyun ve uygulama konusunda beni tatmin etmediği ve web browsing kötü olduğu için değiştireceğim.

Galaxy S Plus veya Galaxy S2 almayı düşünüyorum :)

PriZm

PriZm

Üye
Galaxy Note:ehe

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
Su an N8 alternatifi yok. FM transmitteri olan, HDMI cikis veren, kamera performansi N8 kadar iyi olan, Navigasyonu uzmeyen, sarj suresi tatminkar olan, DLNA'si olan ve aklima gelmeyen bir cok ozellik ile N8'i donanim olarak yakalayan bir telefon cikmadi.

polluxea♪

polluxea♪

Üye
    Konu Sahibi
galaxy s2 güzel tercih ;)

----------Eklendi @ 13:55:45 ---------- Yazıldı @ 13:55:26 ----------

o da iiymiş kardess :ehe

----------Eklendi @ 13:57:12 ---------- Yazıldı @ 13:55:45 ----------

kardes bencede öyle sana tamamen katılyorum + bi de 16 gb dahili hafızada süper oluyo ama işte şu yavaslık konusunu bi çözemediler beni en cok üzen taraf o...yoksa donanım olarak cidden süper bi telefon

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
Belle ile kullaniyorum N8'i. Telefon gayet hizli.

PriZm

PriZm

Üye
Su an N8 alternatifi yok. FM transmitteri olan, HDMI cikis veren, kamera performansi N8 kadar iyi olan, Navigasyonu uzmeyen, sarj suresi tatminkar olan, DLNA'si olan ve aklima gelmeyen bir cok ozellik ile N8'i donanim olarak yakalayan bir telefon cikmadi.

hızı?

symbianın hızı yerlerde sürünüyor...

ayrıca androidde hdr çekim yapabiliyorsun n8 de bu varmı? veya programı varmı?

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
@~UnderTaker~
her ozellik icin ayri ayri sidik yaristirmak niyetinde degilim. Bu ozelliklerin tumunu barindiran Androidli telefon soyle geceyim. Ayrica ben Belle ile kullaniyorum N8'i hiz problemim yok.

• Beğen
Tepkiler: -omer-
PriZm

PriZm

Üye
Web tarayıcıda gpu açıldı
Flash player 10 geldimi?

bende fark edersen sidik yarıştırmıyorum(!) ama nokia ne yaparsa yapsın artık devri geçti.artık bunu herkez kabullendi. android veya meego ya geçmesi lazım yoksa sonu belli değil....

• Beğen
Tepkiler: gnc01, Qiwah ve XER01
FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
Sen sisteme takilmis durumdasin. Ben donanimdan bahsediyorum. Su haliyle dahi bu donanim ile N8'i yakalayan bir telefon yok.

• Beğen
Tepkiler: forbidden5 ve Qiwah
PriZm

PriZm

Üye
Sen sisteme takilmis durumdasin. Ben donanimdan bahsediyorum. Su haliyle dahi bu donanim ile N8'i yakalayan bir telefon yok.

Sadece kamera donanımımı?

1)İşlemci düşük
2)ram zaten düşük
3)ekran kartı idare eder symbian^3 için.

donanım deyince benim aklıma bunlar geliyor...

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
Anlamak istemiyorsun. Uzatmaya gerek yok. Soruma cevap da veremiyorsun. Saydigim ozellikleri iceren bir telefon soyle alayim. Cevabin yoksa cirpinmana gerek yok.

PriZm

PriZm

Üye
Galaxy 2,Galaxy note(daha çıkmadı),iphone 5

...

konu uzamasın diye daha mesaj atmıyorum zaten anlayan anladı durum ortada

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
Galaxy2' kamera ve sarj performansi ortada arti bir de pembe bir durum mu vardi onda ne? FM transmitter yok. v.s. Diger 2 telefon daha ortada yok. Evet anlayan anladi.

PriZm

PriZm

Üye
:zuhaha:

tamam birader sen öyle diyorsan öyledir...

XER01

XER01

Üye
Şarj performansı isteyenler için Nokia 100 var, şarjı 35 gün dayanıyormuş :))

Bu FM transmitter'ın bu kadar abartılmasına şaşıyorum, ne zaman heves etsem boş frekans bulamadım, büyük şehirlerde boş frekans yok gibi zaten..

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Ben N8 kullanmadım ama N8'im olsaydı başka bir telefon zaten düşünmezdim. Ama şimdiki halimle iPhone 5 gelirse ona geçebilirim diyorum. Başka da bir telefon aklımda yok ve hiç olmayacak gibi.

PriZm

PriZm

Üye

Bu FM transmitter'ın bu kadar abartılmasına şaşıyorum, ne zaman heves etsem boş frekans bulamadım, büyük şehirlerde boş frekans yok gibi zaten..

Nokia 100 de bile anna ikonları var:ehe:ehe:ehe

philipsin bir telefonu var 2 ay gidiyor:D

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye

Herkesin takim tutar gibi telefon fani olmasi haliyle sıkınti yaratiyor. Benim ihtiyaclarimi bu telefon karsiliyor ise, en iyi telefon odur. Baskalarinin ihtiyaclari degisebilir elbette. Neden FM transmitter onemli? Cok sehirler arasi kiralik arac ile yolculuk yapiyorum. Bu ozellik hayatimi kurtariyor. Bu ozellige ihtiyaci olmayan icin tabiki bu telefonu oncellikli dusunmesi gerekmiyor.

XER01

XER01

Üye
Ben boş frekans bulamıyorum bir türlü. Kısaca büyük şehirlerde yolda kullanması imkansız gibi. Şehirler arasını bilemeyeceğim.

Takipçi Satın Al

Üst Alt