ReiS v1.4 CFW Belle RM-596_111.030.0609 Update 21-02-2012

Sponsorlu Bağlantılar

ЯReiS

ЯReiS

Üye
hocam yeniden duzenliyorum temiz olsun..az kaldi

• Beğen
Tepkiler: Black_06_52

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
ЯReiS;4358671' Alıntı:
hocam yeniden duzenliyorum temiz olsun..az kaldi

Yorma kendini, acelesi yok. Böyle de kullanılıyor şuanlık. :)

• Beğen
Tepkiler: ЯReiS
ЯReiS

ЯReiS

Üye
bitti ben yukledim bi bakiyim baska bi sey cikmasin artik..cok da suyunu cikarmayalim..bunuda alternatif olarak eklicem aynisi zaten sadece titresimler calisir vaziyette..isteyen bunada gecebilir hic bir programini ayarini kaybetmeden simdi denedim 4 sefer sorun yok gibi ama yarin eklicem..

Buyrun arkadaslar buda titresimi acik (hem kilit hem ekran titresimi) rardan cikan klasoru product icinde atin phoenix i acip refurbish degil software update yapin(eger onceden benim konumdaki surum yukluyse yoksa udayi ekleyip flash atin burda UDA yok koymadim)

• Beğen
KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
6-C hafızada Startup klasörü eklenip açılış müziği ve anımasyonu sizin tercihinize bırakılmıştır.(klasör içindeki dosyalari silip kendi tercihinizi buraya koyuk kullanabilirsiniz.Ama Koyduğunuz dosyların isimleri kaldırdıklarınızla aynı olmalı onun için eklediklerinizin ismini düzenlemeyi unutmayın!!!)
NOT; Eklediğiniz gif anımasyon boyutu 360x640 olmalı ve uzunluğu 10 saniyeyi geçmemelidir.

şahin ben c de bu klasörü bulamadımkardeşim. daha doğrusu hiç bi yerde yok

onur027

onur027

Üye
ЯReiS;4359050' Alıntı:
bitti ben yukledim bi bakiyim baska bi sey cikmasin artik..cok da suyunu cikarmayalim..bunuda alternatif olarak eklicem aynisi zaten sadece titresimler calisir vaziyette..isteyen bunada gecebilir hic bir programini ayarini kaybetmeden simdi denedim 4 sefer sorun yok gibi ama yarin eklicem..

Buyrun arkadaslar buda titresimi acik (hem kilit hem ekran titresimi) rardan cikan klasoru product icinde atin phoenix i acip refurbish degil software update yapin(eger onceden benim konumdaki surum yukluyse yoksa udayi ekleyip flash atin burda UDA yok koymadim)

bütün program ve ayarlar gitti.dediğin gibi yaptım.ilk verdiğin titreşimsiz olanı yükledim.üstüne tekrar product u attım klasörü komple değiştirip.flashladım.sıfırdan geldi herşey tekrar.ilk sayfandaki belle süper di.tema efecti falan ama.bi titreşim sorunu vardı.dediğin gibi olmadı:( yeniden kurucam programları

• Beğen
Black_06_52

Black_06_52

Üye
ellerine sağlık reis hocam teşekür ederim Allah razı olsun

• Beğen
ЯReiS

ЯReiS

Üye
6-C hafızada Startup klasörü eklenip açılış müziği ve anımasyonu sizin tercihinize bırakılmıştır.(klasör içindeki dosyalari silip kendi tercihinizi buraya koyuk kullanabilirsiniz.Ama Koyduğunuz dosyların isimleri kaldırdıklarınızla aynı olmalı onun için eklediklerinizin ismini düzenlemeyi unutmayın!!!)
NOT; Eklediğiniz gif anımasyon boyutu 360x640 olmalı ve uzunluğu 10 saniyeyi geçmemelidir.

şahin ben c de bu klasörü bulamadımkardeşim. daha doğrusu hiç bi yerde yok

Murat kardesim startup klasoru C\data icindedir oyle diyince bi an korkktun hata mi yaptik gene diye hemen baktim var klasor C hafizada..hatta denemesini yaptim degistirdim baslangic animasyonunu..sende niye cikmadiki?

----------Eklendi @ 09:11:58 ---------- Yazıldı @ 09:09:42 ----------

bütün program ve ayarlar gitti.dediğin gibi yaptım.ilk verdiğin titreşimsiz olanı yükledim.üstüne tekrar product u attım klasörü komple değiştirip.flashladım.sıfırdan geldi herşey tekrar.ilk sayfandaki belle süper di.tema efecti falan ama.bi titreşim sorunu vardı.dediğin gibi olmadı:( yeniden kurucam programları

Abi refurbish e bastiysan gitmistir hepsi ama software update ye basacaktin gitmezdi..ama saglik olsun artik benide bagislayin..programlari bir kez daha kuracaksiniz..neyseki bu cok buyuk sorun degil..kolay gelsin kardesim.

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Eyvallah Reis, ekran titreşiminde sorun yok şu an. :) Teşekkür ederiz, eline sağlık.

Ayarları kaybetmeden flashlamak istiyorsanız UDA olmadan, update software yapın arkadaşlar. Aksi takdirde ayarlarınız gider.

• Beğen
onur027

onur027

Üye
eyvallah reis, ekran titreşiminde sorun yok şu an. :) teşekkür ederiz, eline sağlık.

Ayarları kaybetmeden flashlamak istiyorsanız uda olmadan, update software yapın arkadaşlar. Aksi takdirde ayarlarınız gider.

uda ne?

onur027

onur027

Üye
ЯReiS;4360127' Alıntı:

Belleyi N8 e flashlayabilmek icin 8 dosya gerekli UDA da onlardan bir tanesidir..(programlarin,widgetlerin vs..entegre edildigi bir dosyadr)

uda dosyasını silipte mi flaslıycaz

onur027

onur027

Üye
ЯReiS;4360163' Alıntı:

Hayir..eger ilk defa flash atiyosaniz yani belleyi ilk defa yukluyosaniz hepsi olcak...

teşekkür ederim ilgilendiğin için.ilk sayfadaki titreşimsiz flashını attım.tema efektleri hızı süperdi.titreşim yok diye en son verdiğin titreşimliyi kurdum.ama bu seferde titreşim var ama efektleri falan yok.ilk verdiğin belle dosyalarını bozmadan sedece titreşimi olan hangi dosyayı atıcaz.veya öyle birşey olabilirmi

ЯReiS

ЯReiS

Üye
evet var tabiki titresimli olani indirin ve daha once indirmis oldugunuz rar icinden sadece uda yi alin (RM-596_111.030.0609_U01.01_79u.uda.fpsx) bu dosyayi titresimli olan klasore atin ve flashlayin tamamdir.

• Beğen

yahyademirci

Üye
Reis hocam anlamadım bi önce attığımız rm 596 klasöründe bulunan sadece uda dosyasını bırakıp gerisini silip birde rar dosyasından çıkan dosyaları rm 596 klasörünün içine atıp flashlayıca olucakmı. Yada daha açıklayıcı yazarsan sevinirim

ЯReiS

ЯReiS

Üye
evet aynen dediginiz gibi oncekinden uda yi alip bu titresimli olarak indirdiginiz rm 596 klasorune atin tamamdir..

onur027

onur027

Üye
ЯReiS;4360255' Alıntı:
evet var tabiki titresimli olani indirin ve daha once indirmis oldugunuz rar icinden sadece uda yi alin (RM-596_111.030.0609_U01.01_79u.uda.fpsx) bu dosyayi titresimli olan klasore atin ve flashlayin tamamdir.

yok hocam olmadı valla..demek istediğim kısacası.ilk verdiğin dosyalarda titreşimi kaldırmasaydın.uda yı titreşimli dosyalara atıp flasha attım ama tema efekti ilk dosyaların gibi güzel değil.neyse çok saol yinede.ama çok stabil sistem olmuş eline sağlık

sertacfilm

Üye
reis emeğine teşekkür ederim.flashladım sorunsuz sıkıntısız kullanıyorum..titreşim bence önemli dğeil..gayet stabil ve hızlı..ayrıca orjinal belledeki şarjın hızlı bitmesi sorunuda senin yaptığında yok..şarj baya iyi gidiyor..tekrar teşekkürler.ellerine sağlık

• Beğen
onur027

onur027

Üye
yok hocam olmadı valla..demek istediğim kısacası.ilk verdiğin dosyalarda titreşimi kaldırmasaydın.uda yı titreşimli dosyalara atıp flasha attım ama tema efekti ilk dosyaların gibi güzel değil.neyse çok saol yinede.ama çok stabil sistem olmuş eline sağlık

tamam kardeş hallettim.verdiğin programlar içindeki effects dosyalarını attım tamamdır.teşekkürler.eline emeğine sağlık

• Beğen

penah0

Üye
burakin titresimi falan neyinize lazim ki.zaten sarji cok yiyor bence de boyle cok guzel...titresimden basqa her sey coooook super reis ve sahin ellerinize saglil tesekkurler

• Beğen

Üst Alt