ЯReiS;4358671' Alıntı:hocam yeniden duzenliyorum temiz olsun..az kaldi

ЯReiS;4359050' Alıntı:bitti ben yukledim bi bakiyim baska bi sey cikmasin artik..cok da suyunu cikarmayalim..bunuda alternatif olarak eklicem aynisi zaten sadece titresimler calisir vaziyette..isteyen bunada gecebilir hic bir programini ayarini kaybetmeden simdi denedim 4 sefer sorun yok gibi ama yarin eklicem..
Buyrun arkadaslar buda titresimi acik (hem kilit hem ekran titresimi) rardan cikan klasoru product icinde atin phoenix i acip refurbish degil software update yapin(eger onceden benim konumdaki surum yukluyse yoksa udayi ekleyip flash atin burda UDA yok koymadim)
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
yeniden kurucam programları6-C hafızada Startup klasörü eklenip açılış müziği ve anımasyonu sizin tercihinize bırakılmıştır.(klasör içindeki dosyalari silip kendi tercihinizi buraya koyuk kullanabilirsiniz.Ama Koyduğunuz dosyların isimleri kaldırdıklarınızla aynı olmalı onun için eklediklerinizin ismini düzenlemeyi unutmayın!!!)
NOT; Eklediğiniz gif anımasyon boyutu 360x640 olmalı ve uzunluğu 10 saniyeyi geçmemelidir.
şahin ben c de bu klasörü bulamadımkardeşim. daha doğrusu hiç bi yerde yok
bütün program ve ayarlar gitti.dediğin gibi yaptım.ilk verdiğin titreşimsiz olanı yükledim.üstüne tekrar product u attım klasörü komple değiştirip.flashladım.sıfırdan geldi herşey tekrar.ilk sayfandaki belle süper di.tema efecti falan ama.bi titreşim sorunu vardı.dediğin gibi olmadıyeniden kurucam programları
eyvallah reis, ekran titreşiminde sorun yok şu an.teşekkür ederiz, eline sağlık.
Ayarları kaybetmeden flashlamak istiyorsanız uda olmadan, update software yapın arkadaşlar. Aksi takdirde ayarlarınız gider.
uda ne?
ЯReiS;4360127' Alıntı:
Belleyi N8 e flashlayabilmek icin 8 dosya gerekli UDA da onlardan bir tanesidir..(programlarin,widgetlerin vs..entegre edildigi bir dosyadr)
uda dosyasını silipte mi flaslıycaz
ЯReiS;4360163' Alıntı:
Hayir..eger ilk defa flash atiyosaniz yani belleyi ilk defa yukluyosaniz hepsi olcak...
ЯReiS;4360255' Alıntı:evet var tabiki titresimli olani indirin ve daha once indirmis oldugunuz rar icinden sadece uda yi alin (RM-596_111.030.0609_U01.01_79u.uda.fpsx) bu dosyayi titresimli olan klasore atin ve flashlayin tamamdir.
yok hocam olmadı valla..demek istediğim kısacası.ilk verdiğin dosyalarda titreşimi kaldırmasaydın.uda yı titreşimli dosyalara atıp flasha attım ama tema efekti ilk dosyaların gibi güzel değil.neyse çok saol yinede.ama çok stabil sistem olmuş eline sağlık