ReiS v1.4 CFW Belle RM-596_111.030.0609 Update 21-02-2012

Sponsorlu Bağlantılar

rmxman

Üye
c7 de çalışırmı bu modifiye saygılarr

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
şahinim dayanamadım ve yükledim kardeşim mükemmel ama ayarların hepsi gitti ya uda eklemeden yaptığım halde offffff. ama olsun baştan yapcaz artık

• Beğen
Tepkiler: penah0 ve ЯReiS
ЯReiS

ЯReiS

Üye
uzuldum dostum ama gitmesi normal cunku baska bir surum uzerine ayni 609 ama baskasiydi onun icin gitmis olmasi lazim..ben inan 50 kere attim belki..wifi acikti o bile bile biraktigim gibi (internet sayfasi) geldi bende..sadece Z de degistiremedigimiz dosyalari boyle degistiriyorum..hic bir sorununu gormedim..hatta bi sey daha soyleyim burdan anlatmasi zor ama

RM596_APE_ONLY_ENO_11w36_v0.162.fpsx flash atarken bunuda siliyorum ben.eklemiyorum..(bu kirmizi gelmiyor) bu bir icerik dosyasi yani cokta gerekli degil..daha iyi oluyo bence..

----------Eklendi @ 09:00:11 ---------- Yazıldı @ 08:59:19 ----------

c7 de çalışırmı bu modifiye saygılarr

Sadece N8 icindir dostum C7 de calismaz..sakin yuklemeyin tel acilmaz.

• Beğen
Tepkiler: penah0
Black_06_52

Black_06_52

Üye
Reis usta private\10282bc4\rul\dfs7x92_keylock.ruln sildim tekrar flash attım ama titreşim gelmedi yardımcı olurmusunuz teşekürler

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Reis usta private\10282bc4\rul\dfs7x92_keylock.ruln sildim tekrar flash attım ama titreşim gelmedi yardımcı olurmusunuz teşekürler

+1.

Reis ben de aynı dediğin gibi yaptım ama titreşim gelmedi, neden acaba?

ЯReiS

ЯReiS

Üye
hocam baska eklenmis hic bir sey yok bu konuda..rul klasorunde sadece tactile.rul kalsin digerlerini silin..baska bir sey eklemdim bu konuda..ben aksama bakiyim hocam..

Su an ofisteyim acaba o klasorun icinde baska hangi klasorler vardi? tactilerul ve keylock.rul dan baska dosya var mi? hatirlamiyorum bi bakarmisiniz?

• Beğen
Tepkiler: penah0
Black_06_52

Black_06_52

Üye
ben de işteyim de hocam ancak akşam bakabilirim hatırladığım kadarıyla 2 dosya vardı private\10282bc4\rul\dfs7x92_keylock.ruln silindi 1 tane kalmış olması lazım

penah0

Üye
REis hocam selamlar Bakuden ta Moskovaya nasilsin?bendede de titresim gelmiyo.hadi guzlel bir selikde anlat da bize nasil duzletek dokummatik titresimi ?
cevabini bekliyorum

ЯReiS

ЯReiS

Üye
arkadaslar ben titresimi ozellikle kestim..bataryayi dusunerek ama cok gerekliyse aksam bir rofs2 yapar gonderirim..sorun degil..eve gidim bi bakim de..cevap yazacam..

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Şahin, Rofs2 dosyasında private\10282bc4\rul klasöründe dfs7x92_keylock.rul ve tactile.rul dosyaları var. Biz dfs7x92_keylock.rul dosyasını sildik ve tekrar flashladık ekran titreşimi hala pasif durumda.

Bence bundan sonra çıkardığın CFW'lerde bu özelliği deaktif etme, çünkü hem benim gibi bu özelliği seven ve kullanan çok insan var, hem de zaten Tercihler'den istersek kapatabiliyoruz. Öyle değil mi?

• Beğen
Tepkiler: ЯReiS
ЯReiS

ЯReiS

Üye
Şahin, Rofs2 dosyasında private\10282bc4\rul klasöründe dfs7x92_keylock.rul ve tactile.rul dosyaları var. Biz dfs7x92_keylock.rul dosyasını sildik ve tekrar flashladık ekran titreşimi hala pasif durumda.

Bence bundan sonra çıkardığın CFW'lerde bu özelliği deaktif etme, çünkü hem benim gibi bu özelliği seven ve kullanan çok insan var, hem de zaten Tercihler'den istersek kapatabiliyoruz. Öyle değil mi?

Anliyorum hocam cok kiis bu konuda soru sordu..keske iptal etmeseydim..ama oldu artik digerinde iptal etmicem.bende baktim simdi iki dosya var tactile.rul kalsin digeri silinecek o kadar..isterseniz onuda silin biliyorsunu bu arma esnasindaki titreme icindir(karsi taraf cevap verince ve konusma bitince titresimi icin)..baskada bir sey eklemedim cikarmadim..

tercihlerden siz kapatamazsiniz o titresimi..sadece ekran titresimi ve bildirimleri kapatirsiniz..daha onceki surumdede olmustu boyle istek ve onlar o dosyayi silip flashlayinca olmustu..yedek felan alip geri yuklediniz mi acaba?

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
ЯReiS;4357193' Alıntı:

Anliyorum hocam cok kiis bu konuda soru sordu..keske iptal etmeseydim..ama oldu artik digerinde iptal etmicem.bende baktim simdi iki dosya var tactile.rul kalsin digeri silinecek o kadar..isterseniz onuda silin biliyorsunu bu arma esnasindaki titreme icindir(karsi taraf cevap verince ve konusma bitince titresimi icin)..baskada bir sey eklemedim cikarmadim..

tercihlerden siz kapatamazsiniz o titresimi..sadece ekran titresimi ve bildirimleri kapatirsiniz..daha onceki surumdede olmustu boyle istek ve onlar o dosyayi silip flashlayinca olmustu..yedek felan alip geri yuklediniz mi acaba?

Vallahi ne yalan söyleyeyim ben sadece senin söylediğin yöntemle flashladım Şahin. Yani UDA'sız; sadece rofs2-rofs3-core dosyalarıyla. Bu şekilde olmadı, ancak akşam yedek alıp komple flash atıp denerim. Olursa olur, olmazsa da buradan bilidiririm zaten.

Tercihler'den Dokunmatik Titreşimi sekmesinde 4 seçenek var; Kapalı-Seviye1-Seviye2-Seviye3. Buradan zaten kapatılıyor ekran titreşimi bahsettiğim şey bu.

Arama esnasında titreme özelliği genelde herkes tarafından seviliyor zaten bundan bahsetmedim ben. :)

Black_06_52

Black_06_52

Üye
8 dosyayla flash da çözüm değil arkadaşlar bende olmadı hala titreşim yok

ЯReiS

ЯReiS

Üye
valla hocam yeni bi tane gondereyim dedim ama bende aynisi yapicam onu silip gondericektim..siz refurbish ile bir denermisiniz? sonucu lutfen yazin..benim zaman olsa valla yapicam ama kizim telefonu vermiyo el koydu..oyun oynuyo..

----------Eklendi @ 18:21:21 ---------- Yazıldı @ 18:20:08 ----------

8 dosyayla flash da çözüm değil arkadaşlar bende olmadı hala titreşim yok

refurbish ile yaptiniz?

Black_06_52

Black_06_52

Üye
refurbish ile de olmuyor reis hocam başka bir dizin ile alakalı olmasın?

ЯReiS

ЯReiS

Üye
biraz bekleyin..deniyim bi..

----------Eklendi @ 19:15:41 ---------- Yazıldı @ 18:41:09 ----------

ben rule klasorunu sildim ve flashladim ama gene olmadi arkadaslar..birde orjinali denicem simdi bulunca yazicam

yahyademirci

Üye
Sahin hocam tuşlara basınca titreşimide iptal etmişsin heralde ayarlardan aktif ediyom tuşlara basınca üç kademedede denedim titreşim yok.
Pardon bi kaç sayfa okudumda herkes aynı şeyden bahsediyomuş.
Şahin hocam ellerine sağlık çok güzel olmuş. Şu titreşim olayınıda bi halledersen mükemmel olur.

ЯReiS

ЯReiS

Üye
bende ona ugrasiyorum hocam..kilit tusundaki geri geldi titriyo artik.. ama ekrandakileri henuz bulamadim niye olmadigini..bakiyorum..

----------Eklendi @ 21:01:07 ---------- Yazıldı @ 20:46:01 ----------

Tamamdir oldu..ama biraz duzenlemem lazim ben simdi denedim oldu..hatayi buldum ama sebebini anlayamadim neyse..

axemanxx

Üye
Hocam flashlarken phoenix RM-596_M003.50.emmc.fpsx dosyası bulunamadı diyip flashı kesiyor. Yardım ederseniz sevinirim.

----------Eklendi @ 22:33:31 ---------- Yazıldı @ 22:28:07 ----------

Hocam flashlarken phoenix RM-596_M003.50.emmc.fpsx dosyası bulunamadı diyip flashı kesiyor. Yardım ederseniz sevinirim.

Efendim gerek kalmadı forumda çözümünü buldum. optionsdan ilgili dosyayı (kırmızı yazılı) silip devam ettim.

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
ЯReiS;4357892' Alıntı:
bende ona ugrasiyorum hocam..kilit tusundaki geri geldi titriyo artik.. ama ekrandakileri henuz bulamadim niye olmadigini..bakiyorum..

----------Eklendi @ 21:01:07 ---------- Yazıldı @ 20:46:01 ----------

Tamamdir oldu..ama biraz duzenlemem lazim ben simdi denedim oldu..hatayi buldum ama sebebini anlayamadim neyse..

Beklemedeyiz Reis. :)

Üst Alt