c7 de çalışırmı bu modifiye saygılarr
Reis usta private\10282bc4\rul\dfs7x92_keylock.ruln sildim tekrar flash attım ama titreşim gelmedi yardımcı olurmusunuz teşekürler
Şahin, Rofs2 dosyasında private\10282bc4\rul klasöründe dfs7x92_keylock.rul ve tactile.rul dosyaları var. Biz dfs7x92_keylock.rul dosyasını sildik ve tekrar flashladık ekran titreşimi hala pasif durumda.
Bence bundan sonra çıkardığın CFW'lerde bu özelliği deaktif etme, çünkü hem benim gibi bu özelliği seven ve kullanan çok insan var, hem de zaten Tercihler'den istersek kapatabiliyoruz. Öyle değil mi?
ЯReiS;4357193' Alıntı:
Anliyorum hocam cok kiis bu konuda soru sordu..keske iptal etmeseydim..ama oldu artik digerinde iptal etmicem.bende baktim simdi iki dosya var tactile.rul kalsin digeri silinecek o kadar..isterseniz onuda silin biliyorsunu bu arma esnasindaki titreme icindir(karsi taraf cevap verince ve konusma bitince titresimi icin)..baskada bir sey eklemedim cikarmadim..
tercihlerden siz kapatamazsiniz o titresimi..sadece ekran titresimi ve bildirimleri kapatirsiniz..daha onceki surumdede olmustu boyle istek ve onlar o dosyayi silip flashlayinca olmustu..yedek felan alip geri yuklediniz mi acaba?

8 dosyayla flash da çözüm değil arkadaşlar bende olmadı hala titreşim yok
Hocam flashlarken phoenix RM-596_M003.50.emmc.fpsx dosyası bulunamadı diyip flashı kesiyor. Yardım ederseniz sevinirim.
ЯReiS;4357892' Alıntı:bende ona ugrasiyorum hocam..kilit tusundaki geri geldi titriyo artik.. ama ekrandakileri henuz bulamadim niye olmadigini..bakiyorum..
----------Eklendi @ 21:01:07 ---------- Yazıldı @ 20:46:01 ----------
Tamamdir oldu..ama biraz duzenlemem lazim ben simdi denedim oldu..hatayi buldum ama sebebini anlayamadim neyse..