Telefon Seçimi (Yardım Lütfen)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HighVoltage001

HighVoltage001

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Seçimi (Yardım Lütfen)
Herkeze Selamlar. Yeni bir telefon almak istiyorum. Aklımda birkaç telefon var ama aralarında kesin bir karar veremiyorum. Her ay telefon değiştirenlerden değilim yani uzun süre kullanıcam telefonu. Düşündüğüm telefonlar altta.

-
-

-

400-500 TL arası bişeyler bakıyorum. Bu telefonlar harici başka telefonlarda önerebilirsiniz. Ciddi olmanız dileğiyle. Herkeze teşekkürler...

TranquilBirds

TranquilBirds

Üye
Bende c5-03 var memnunum. c5-06 dan farkını tam bilmiyorum ama benimkinde 5mp kamera var.

Symbianize

Symbianize

Üye
C6 Al Bence En Azından İşletim sistemi Yeni Bir İşe Yarar

harun22

harun22

Üye
bilmiyorum android istermisiniz ama o fiyat aralığında Galaxy gio tercihim olurdu.

futbol123

futbol123

Üye
e63 e 450tl verilmez artık eskiden 359tl ye almıştım sıfır

MrExpert

MrExpert

Üye
e63 sıfır bulursanız alın bence...

HighVoltage001

HighVoltage001

Üye
    Konu Sahibi
Aslında bu 3 telefon arasında benim favorim Nokia C5-06 ama kullanmadığımdan tedirginim. Başta da dediğim gibi hobi olsun diye telefon değiştirmiyorum. Bu telefonlardan herhangi birini kullanan varsa telefon hakkındaki görüşlerini söylerse sevinirim.

gariipp

gariipp

Üye
Nokia C5-03 Daha ucuz ve Özellikleri daha üstün Neden C5-06 ...C5-03 ü düşündün mü?:hmmm

HighVoltage001

HighVoltage001

Üye
    Konu Sahibi
Evet C5-03 daha üstünmüş. Gözümden kaçırmış olmalıyım. :) Senin yorumunu alabilirmiyim. Kullanışlı ve güzel bir telefon mu? (Dokunmatik ekranlarda aşine olduğumuz 2 parmakla resmi büyütüp-küçültme vs. var mı? İnternette veya rahberde rahat gezinebilirmiyiğm. Dokunmatiği hassas ve kullanışlı mı? vs. vs. vs. :) )

Waveman

Waveman

Üye
c5-03 te multitouch yok bildiğim kadarıyla :bilmm

gariipp

gariipp

Üye
Evet C5-03 daha üstünmüş. Gözümden kaçırmış olmalıyım. :) Senin yorumunu alabilirmiyim. Kullanışlı ve güzel bir telefon mu? (Dokunmatik ekranlarda aşine olduğumuz 2 parmakla resmi büyütüp-küçültme vs. var mı? İnternette veya rahberde rahat gezinebilirmiyiğm. Dokunmatiği hassas ve kullanışlı mı? vs. vs. vs. :) )

Yakınlaştırma ve uzaklaştırma var ..C5-06 dan kat kat daha üstün bir telefon her konuda fark atar ve daha ucuz C5-03 al pişman olmassın ekranı resesif fakat hiçbir problem yaşamadım şuana kadar kamerası tatmin edici hele ekran çözünürlüğü ve görüntü kalitesi süper ses desen oda süper ve internette çok hızlı 600mhz var bu 5800 300 lerde fark ortada yani karar sana kalmış :oke:Alsan pişman olmassın ve ele çok süper oturuyo çok zarif bir telefon.:naughty:

Legendary_484

Legendary_484

Üye
Herkeze Selamlar. Yeni bir telefon almak istiyorum. Aklımda birkaç telefon var ama aralarında kesin bir karar veremiyorum. Her ay telefon değiştirenlerden değilim yani uzun süre kullanıcam telefonu. Düşündüğüm telefonlar altta.

-
-

-

400-500 TL arası bişeyler bakıyorum. Bu telefonlar harici başka telefonlarda önerebilirsiniz. Ciddi olmanız dileğiyle. Herkeze teşekkürler...
android bak derim ;) ille de symbian/nokia diyorsan da c6-01 öneririm almışken uzun süre kullanırsın

ZaZuM

ZaZuM

Üye
arkadaşım bende sana tavsiye nokia alma o fiyata parana yazık android al sıfır veya 2. el temiz birşeyler telefon kullandığının farkına war
geçen cade de oturuyoz wifide war bende n97 arkadaşda da t20 wardı benimki nete bağlanana kadar o bi kaç sayfa dolaşmış oluyo hem uygulama hemde oyun açısında anroid iyi ( görsellik ve oynama tarzı çok hoş) beni dinle pişman olmazsın hayırlı forumlar.

adanalı1

adanalı1

Üye
Almısken androıd bence . ama ılla nokıa dıyorsan nokıA 701 AL kardesım .

HighVoltage001

HighVoltage001

Üye
    Konu Sahibi
:tşk:
Kardeşlerim hepinize teşekkür ederim bu kadar yordum sizi. Her ne kadar fiyatları benim ayırdığı bütçe içinde olmasa da söylediğiniz tüm telefonlara baktım. Bende isterim android işletim sistemli bir telefon almak (htc vs.) ama ''tamam bu telefon benim tarzım'' dediklerim en az 800 tlden başlıyor.:islik O yüzden Nokia C5-03'den(450 TL) bahsediyorum bu kadar. Biliyoruz ki günümüzde bu akıllı telefonlar ve android işletim sistemi başta Nokia ve Samsung olmak üzere tüm telefon markalarının canına okuyor. İlk mesajımda her ne kadar aldığım telefonu fazla kullanıcam desemde forumdaki önerileriniz karımı büyük ölçüde etkiledi. :hmmmBu yüzden konuya Nokia C5-03 üzerinden gidersek memnun olurum... :)

Bir sorum daha var. Nokia C5-03 ile istediğim her yerden internete girebilirmiyim?

gariipp

gariipp

Üye
Kardeşlerim hepinize teşekkür ederim bu kadar yordum sizi. Her ne kadar fiyatları benim ayırdığı bütçe içinde olmasa da söylediğiniz tüm telefonlara baktım. Bende isterim android işletim sistemli bir telefon almak (htc vs.) ama ''tamam bu telefon benim tarzım'' dediklerim en az 800 tlden başlıyor.:islik o yüzden nokia c5-03'den(450 tl) bahsediyorum bu kadar. Biliyoruz ki günümüzde bu akıllı telefonlar ve android işletim sistemi başta nokia ve samsung olmak üzere tüm telefon markalarının canına okuyor. Ilk mesajımda her ne kadar aldığım telefonu fazla kullanıcam desemde forumdaki önerileriniz karımı büyük ölçüde etkiledi. :hmmmbu yüzden konuya nokia c5-03 üzerinden gidersek memnun olurum... :)

bir sorum daha var. Nokia c5-03 ile istediğim her yerden internete girebilirmiyim?

interneten girersin tabi istediğin yerden

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Kardeşlerim hepinize teşekkür ederim bu kadar yordum sizi. Her ne kadar fiyatları benim ayırdığı bütçe içinde olmasa da söylediğiniz tüm telefonlara baktım. Bende isterim android işletim sistemli bir telefon almak (htc vs.) ama ''tamam bu telefon benim tarzım'' dediklerim en az 800 tlden başlıyor.:islik O yüzden Nokia C5-03'den(450 TL) bahsediyorum bu kadar. Biliyoruz ki günümüzde bu akıllı telefonlar ve android işletim sistemi başta Nokia ve Samsung olmak üzere tüm telefon markalarının canına okuyor. İlk mesajımda her ne kadar aldığım telefonu fazla kullanıcam desemde forumdaki önerileriniz karımı büyük ölçüde etkiledi. :hmmmBu yüzden konuya Nokia C5-03 üzerinden gidersek memnun olurum... :)

Bir sorum daha var. Nokia C5-03 ile istediğim her yerden internete girebilirmiyim?

Android Nokia ve Samsungun canını okuyor derken ? Samsung zaten Android kullanıyor yeni telefonlarında ve android piyasasının liderlerinden.

HighVoltage001

HighVoltage001

Üye
    Konu Sahibi
interneten girersin tabi istediğin yerden

Bazı arkadaşlarımdan sadece modeme bağlanarak internete girebilirsin diye duydum o yüzden sordum. Cevap için teşekkürler. :)

Android Nokia ve Samsungun canını okuyor derken ? Samsung zaten Android kullanıyor yeni telefonlarında ve android piyasasının liderlerinden.

Canına okuyor derken; akıllı telefonlar ve android çıktığından beri diğer telefonların satışları düştü. Tabi sonradan nokia, samsung vb telefonlar akıllı telefon çıkarmaya başladı. Yanlış anlaşılmasın, uydurup uydurup söylemiyorum internette okuduğum haberlere dayanarak söylüyorum. :) Bu arada Samsung'un yeni Telefonlarının bir kısmında android var genelinde Bada var diye biliyorum.

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Bazı arkadaşlarımdan sadece modeme bağlanarak internete girebilirsin diye duydum o yüzden sordum. Cevap için teşekkürler. :)

Canına okuyor derken; akıllı telefonlar ve android çıktığından beri diğer telefonların satışları düştü. Tabi sonradan nokia, samsung vb telefonlar akıllı telefon çıkarmaya başladı. Yanlış anlaşılmasın, uydurup uydurup söylemiyorum internette okuduğum haberlere dayanarak söylüyorum. :) Bu arada Samsung'un yeni Telefonlarının bir kısmında android var genelinde Bada var diye biliyorum.

Samsungun badalı 5 tane telefonu var.Androidli 50 civarı telefonu var.Benim sana tavsiyem Galaxy Gio.C5-03 uzaktan hoş geliyor ama iş dokunmatiğe ve hıza gelince bitiyor.Ayrıca Symbian s60v3 gibi tarih öncesi bir işletim sistemi var.2 parmakla yakınlaştırma ve uzaklaştırma yok ayrıca C5-03de.

aosman61

aosman61

Üye
E63 ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt