Telefon Seçimi (Yardım Lütfen)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Bazı arkadaşlarımdan sadece modeme bağlanarak internete girebilirsin diye duydum o yüzden sordum. Cevap için teşekkürler. :)

Canına okuyor derken; akıllı telefonlar ve android çıktığından beri diğer telefonların satışları düştü. Tabi sonradan nokia, samsung vb telefonlar akıllı telefon çıkarmaya başladı. Yanlış anlaşılmasın, uydurup uydurup söylemiyorum internette okuduğum haberlere dayanarak söylüyorum. :) Bu arada Samsung'un yeni Telefonlarının bir kısmında android var genelinde Bada var diye biliyorum.

Samsung en çok Android işletim sistemi ile kazanıyor.Android'in gelmesi Samsung'un satışlarını düşültmedi aksine satışlarda patlama yapmasını sağladı...

HighVoltage001

HighVoltage001

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim. Sizin yorumlarınızdan faydalanarak iyi bir telefon aldığımı düşünüyorum. Konu kapanabilir. :)

gariipp

gariipp

Üye
c5-03 mü aldın memnunmsun?

HighVoltage001

HighVoltage001

Üye
    Konu Sahibi
Evet aklımda o vardı ama hiç beklemedik bir anda babam benim parama biraz takviye yaptı ve aldım. :) ama burdaki tartışma sonucu birçok şey öğrendim. Teşekkürler...

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Evet aklımda o vardı ama hiç beklemedik bir anda babam benim parama biraz takviye yaptı ve aldım. :) ama burdaki tartışma sonucu birçok şey öğrendim. Teşekkürler...

Ah be kardeşim 700 kusur liraya Wawe2 alana kadar 701 yada Xperia Neo V alabilirdin.Neo V sık sık indirme giriyor ve 725 lira oluyor.701'de öyle...Neyse hayırlı olsun arkadaşımda var wawe2 görseli iyi ama oyun-uygulama konusunda ciddi anlamda sıkıntı yaşarsın.

ParduSS

ParduSS

Üye
c6 veya 500 veya t20

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt