HighVoltage001
Üye
Telefon Seçimi (Yardım Lütfen)
Herkeze Selamlar. Yeni bir telefon almak istiyorum. Aklımda birkaç telefon var ama aralarında kesin bir karar veremiyorum. Her ay telefon değiştirenlerden değilim yani uzun süre kullanıcam telefonu. Düşündüğüm telefonlar altta.
-
-
-
400-500 TL arası bişeyler bakıyorum. Bu telefonlar harici başka telefonlarda önerebilirsiniz. Ciddi olmanız dileğiyle. Herkeze teşekkürler...
-
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
-
-
400-500 TL arası bişeyler bakıyorum. Bu telefonlar harici başka telefonlarda önerebilirsiniz. Ciddi olmanız dileğiyle. Herkeze teşekkürler...

Senin yorumunu alabilirmiyim. Kullanışlı ve güzel bir telefon mu? (Dokunmatik ekranlarda aşine olduğumuz 2 parmakla resmi büyütüp-küçültme vs. var mı? İnternette veya rahberde rahat gezinebilirmiyiğm. Dokunmatiği hassas ve kullanışlı mı? vs. vs. vs. 
Alsan pişman olmassın ve ele çok süper oturuyo çok zarif bir telefon.

O yüzden Nokia C5-03'den(450 TL) bahsediyorum bu kadar. Biliyoruz ki günümüzde bu akıllı telefonlar ve android işletim sistemi başta Nokia ve Samsung olmak üzere tüm telefon markalarının canına okuyor. İlk mesajımda her ne kadar aldığım telefonu fazla kullanıcam desemde forumdaki önerileriniz karımı büyük ölçüde etkiledi.