Türe
Üye
Ben iki kez yenisini aldım ikisinde de aynı sorun oldu. Şu an kullanmıyorum ekran da çizilmeye dayanıklı bir sorunum yokSize de tavsiyem kullanmayın.
![]()
yok mat iyi oluyor dediğim gibi kalitesi düşmüyor

Ben iki kez yenisini aldım ikisinde de aynı sorun oldu. Şu an kullanmıyorum ekran da çizilmeye dayanıklı bir sorunum yokSize de tavsiyem kullanmayın.
![]()

Arkadasım C6-01 ın ekranının da o kadar kaıtelı olduguna ınanmıyor sence de C6-01ın ekranı oyle degıl mı
Senin dediğin mat nasıl birşey ?yok mat iyi oluyor dediğim gibi kalitesi düşmüyor![]()
Senin dediğin mat nasıl birşey ?
şeffaftan farklı hafif sarımsı ekranda parmak izi bırakmıyor ve parmağınızın ekranda daha kolay hareket etmesini sağlıyor.
Ki iPhone için tavsiye ettiğim jelatindir. Ekranın çizilmesini de önlüyor kolay kolay çizilmiyor ekran

Evet orası öyle ilk aldığındaki jelatinler çok ince ama piyasada satılanlar kalın oluyor orjinaline göre. Bu yüzden dokunmatik hassasiyeti ve ekran parlaklığını düşürüyor. Keşke benimde ilk aldığımdaki jelatin telofunun üstünde durabilseydi![]()

Şimdi ayıptır söylemesi jelatine para vermeye kıyamıyorum o yüzden kaldırmadım orjinal jelatini![]()

Kaldırma kaldrıma en iyisi telefonun üstündeki![]()
bide kılıf alcam ama satan dükkan yokki 
ben jlatini korusun diye değil ekranda elim daha rahat kaysın diye kullanıyorum![]()

hiçbir sorun çıkarmıyorlar.bende niye kalie düştü ?yok mat iyi oluyor dediğim gibi kalitesi düşmüyor![]()

Resmi siteye gir bak![]()
(general specs'de)

n8 de gorilla glass yok.
Benim bildiğim N8 ve E7 de bu camlar kullanıldı ve 1 yıla yaklaştı koruyucu film kullanmıyorum ve çizilme yok. Aşağıdaki linkten özellikler görülebilir.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ayrıca N8 üzerinde yapılacan Gorilla glass testide net olabilir
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız