Ekran koruyucu jelatinler..

Sponsorlu Bağlantılar

samimenekse

samimenekse

Üye
    Konu Sahibi
Ekran koruyucu jelatinler..
Arkadaşlar bu ekran koruyucu jelatinler hakkında ne düşünüyorsunuz. Ben jelatini çıkardım çünkü hem ekran parlaklığı azalıyor hem de dokunmatiğin hassasiyetini azaltıyor. Size de çıkarın derim farkı göreceksiniz sonuçta telefonunuzu değiştirirken yine ikince el olacak yine yani o kadar koruyup da telefonunuzu kullanma zevkinden olmayın. En fazla 3 yıl kullanırsınız.

• Beğen
Tepkiler: karadag63

Febris

Febris

Üye
Aynen korumak için silikon kab kullanın..gerçi ben hiçbişey takmadan kullanıyorum ama :)

Mert045

Mert045

Üye
ben jlatini korusun diye değil ekranda elim daha rahat kaysın diye kullanıyorum :D

• Beğen
Tepkiler: TeAmo42
samimenekse

samimenekse

Üye
    Konu Sahibi
Aynen korumak için silikon kab kullanın..gerçi ben hiçbişey takmadan kullanıyorum ama :)

Ben kullanmayın diyorum :) çünkü telefonda silikon kap varken telefonun tadını alamıyorsunuz kap yokken zevk alarak kullanıyorum :hmmm

----------Eklendi @ 20:29:40 ---------- Yazıldı @ 20:29:13 ----------

ben jlatini korusun diye değil ekranda elim daha rahat kaysın diye kullanıyorum :D

Jelatin o işe de yarıyor mu :O

TheMadness

TheMadness

Üye
invisible phone guard kullanıyorum ekran jelatini de var aynı hissi veriyor.

----------Eklendi @ 20:30:23 ---------- Yazıldı @ 20:29:48 ----------

kılıf yok guard taktım

samimenekse

samimenekse

Üye
    Konu Sahibi
invisible phone guard kullanıyorum ekran jelatini de var aynı hissi veriyor.

----------Eklendi @ 20:30:23 ---------- Yazıldı @ 20:29:48 ----------

kılıf yok guard taktım

invisible phone guard sanırım silikon kaplardan biraz daha ince ?

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Ben kullanmayın diyorum :) çünkü telefonda silikon kap varken telefonun tadını alamıyorsunuz kap yokken zevk alarak kullanıyorum :hmmm

----------Eklendi @ 20:29:40 ---------- Yazıldı @ 20:29:13 ----------

Jelatin o işe de yarıyor mu :O

Telefonu ilk aldığımda kıyamayıp silikon kılıf aldım şimdide alıştım o olmayınca kullanamıyorum :)

TheMadness

TheMadness

Üye
invisible phone guard sanırım silikon kaplardan biraz daha ince ?

jelatinden biraz ince. Aşınmaz darbeye dayanıklı. Uzay araçlarında kullanılan bir maddeymiş. Ömür boyu garantisi var yırtılmaya vs. karşı. Youtube da videosu var 1 tonu kaldırdı öyle aldım :)

samimenekse

samimenekse

Üye
    Konu Sahibi

jelatinden biraz ince. Aşınmaz darbeye dayanıklı. Uzay araçlarında kullanılan bir maddeymiş. Ömür boyu garantisi var yırtılmaya vs. karşı. Youtube da videosu var 1 tonu kaldırdı öyle aldım :)
Sen ne kadar verdin o invisible phone guarda :)

TheMadness

TheMadness

Üye
tam hatırlamıyorum bir bak sitesine :) zagg üreticisi

----------Eklendi @ 20:40:42 ---------- Yazıldı @ 20:38:35 ----------

50 tl civarı gibi hatırlıyorum

Türe

Türe

Üye
VallA ben mat kullaniyorum ne dokunmatik hassaiyeti azaliyo ne parlaklik azaliyo ne de goruntu kalitesi :oke:

samimenekse

samimenekse

Üye
    Konu Sahibi
VallA ben mat kullaniyorum ne dokunmatik hassaiyeti azaliyo ne parlaklik azaliyo ne de goruntu kalitesi :oke:

Ben iki kez yenisini aldım ikisinde de aynı sorun oldu. Şu an kullanmıyorum ekran da çizilmeye dayanıklı bir sorunum yok :) Size de tavsiyem kullanmayın. :oke:

PriZm

PriZm

Üye
Silikon kılıf ile kullanıyorum önüne birşeye gerek yok zaten ekranda gorilla glass var:naughty:

MoleküL1997

MoleküL1997

Üye
Valla telefonu ilk aldığımdaki jelatin hala üzerinde benim için herhangi bir sorun yaratmıyor:)

samimenekse

samimenekse

Üye
    Konu Sahibi
Valla telefonu ilk aldığımdaki jelatin hala üzerinde benim için herhangi bir sorun yaratmıyor:)

Evet orası öyle ilk aldığındaki jelatinler çok ince ama piyasada satılanlar kalın oluyor orjinaline göre. Bu yüzden dokunmatik hassasiyeti ve ekran parlaklığını düşürüyor. Keşke benimde ilk aldığımdaki jelatin telofunun üstünde durabilseydi :)

TheMadness

TheMadness

Üye
Evet orası öyle ilk aldığındaki jelatinler çok ince ama piyasada satılanlar kalın oluyor orjinaline göre. Bu yüzden dokunmatik hassasiyeti ve ekran parlaklığını düşürüyor. Keşke benimde ilk aldığımdaki jelatin telofunun üstünde durabilseydi :)

öyle de çabuk çiziliyor. İnvisible al orjinalden daha iyi

Takipçi Satın Al

Üst Alt