Nokia E7 ve 701 icin Nokia Carla Guncellemesi Haberi. Surum 112.010.0404

Sponsorlu Bağlantılar

realplayer2

realplayer2

Üye
    Konu Sahibi
nokia carlayı da verirse bize tadından yenmez valla

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

O da olabilir şimdi WP7 var ondan dedim. Daha çıkmamış OS için konuşmak iyi olmaz bence...

bu bahsettiğimiz yazılımlar gelene kadar çıkmış olur diye düşündüğüm için onuda katalım istedim

realplayer2

realplayer2

Üye
    Konu Sahibi
madness abi bi laf var ya kendim için diyorum kimse yanlış anlamasın "eşeğin bilmediği ot, midesini ağrıtır" diye. wp7e ısınamadım:):)

SilentOne

SilentOne

Üye
ya biri bana carlanın resimleri için link gelebilir bu arada carla bir ihtimal gelebilr diyor gelemez demiyor ama soye birşey yapılabilir 800mhz cpu+300mhz gpu dan 1.1 işlemci olur ole çalışır ama yanında akü taşırsın heralde

hakan_710

hakan_710

Üye
ya biri bana carlanın resimleri için link gelebilir bu arada carla bir ihtimal gelebilr diyor gelemez demiyor ama soye birşey yapılabilir 800mhz cpu+300mhz gpu dan 1.1 işlemci olur ole çalışır ama yanında akü taşırsın heralde
yazdığın ilk 8 kelimeden bi anlam çıkaramadım ne demek istedin :D kusura bakma :D

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Galba carlanın resimlerinin linkini göndermemizi istiyor :D

• Beğen
Tepkiler: sefaturut
Dimi3

Dimi3

Üye
603 ?

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Belle şu an yeter Carla yaz sonu çıksın .

atakan25

atakan25

Üye
carla çıkarsa sonraki telefonum nokia olma ihtimali yüksek

realplayer2

realplayer2

Üye
    Konu Sahibi
Zaten eğer carla s^3 temelli cihazlara çıkacaksa muhtemelen 1 seneyi bulur. Çünkü bi sene içinde mevcut bellenin iyileştirme güncellemeleri gelir ki geleceği de tam net değil 1ghz altındaki cihazlar kaldırmayabilir inşallah bi yolunu bulup ayarlar nokia bu yazılımı

covar

covar

Üye
Çıkmayacak Eski telefonlara cıkarırlarsa bu guncellemeleri yeni telefonlar nasıl satılcak :D

cok haklısın dostum ben şu an nokianın c8-00 modelini bekliyorum cıksın 1 gün beklemeden alcağım onu harika bir telefon

cyber

cyber

Üye
nokia 603 700 veya 701 i olanlar bi bakabilirler mi menü>ayarlar>telefon>telefon yönetimi>hakkında orada S^3 temellidir yazıyor mu

burakcal2

Üye
evet S3 yaziyor

realplayer2

realplayer2

Üye
    Konu Sahibi
701de sonuçta s^3 ise bu carla hıza cpuya bakmaz o zaman. bence bütün s^3 cihazlara gelecek gibi duruyo

pRime.

pRime.

Üye
Symbian sürümü 9.5 olan her yazılım symbian^3'tür zaten isterse arayüz komple değişsin.

----------Eklendi @ 00:26:49 ---------- Yazıldı @ 00:25:30 ----------

Gelecek.

LimePie

LimePie

Üye
carla gelsin telefonum bozulsa bile yükleyecem :)

Üst Alt