eyvallah kardeşim uğraştım baya ama yapamadım senin verdiğin link sayesinde artık telefonumda hiç bir sıkıntı yaşamayacam sağolasın...Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızlinkteki S^3 klasörünün içinde installserver.exe dosyası var x-plore ile c:/sys/bin klasörünün içine atıp öyle dene![]()

ben annada yükledm oldu şu an kullanmdayken belleye güncellersem programı kaldrmadan bi sorun çıkarmıki? yoksa güncelleyp dev edebilrmym?
ya beyler ben x plore de kurdum ama bi türlü denilen yere atamadım nasıl atacaz yardımcı olabilecek varmı?
----------Eklendi @ 17:20:51 ---------- Yazıldı @ 17:15:22 ----------
acil beyler yokmu yardımcı olacak arkadaşlar
Telefonum c6-01. burda denilenleri yaptım. telefonumu kapadım açtım sis. uygulaması yüklemeye çalıştım sertifika hatası verdi. işlemlerin birinde tereddütte kaldım sadece oda RomPatcherPlus_3.1_LiteVersion.sisxuygulamasını başlatıp Open4all ve Installerserver'i seçtim yeşil oldular. anlatımda seçin demiyodu. sonra Options - Add to auto dedim. Sonra kaldırdım ikisinide yenden yapıyım dedim. bu sefer baktığımda Installerserver zaten seçili durumdaydı. remove from auto var optionsta. ne yapmam lazım ? Bu konuda yardım edebilirmisiniz ?
arkadaşlar annadayken bu yöntemle yapmıstımm belleye geçtim olmuyor :S
yok dostum yine olmadı :SLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızlinkteki installserver.exe dosyasını x-plore aracılıgı ile c:/sys/bin klasörüne atın olacaktır.

yok dostum yine olmadı :S

ya annada yapmıstım hatta 2 kere ama bellede olmadı instalserveri attım f explore ile yine olmadı sonra baktımki sys klasörüne atmısım bin klasörüne degil düzeltince oldu tşkilk baştaki işlemleri sırasıyla tekrarlayıp tekrar atmayı denermisin![]()

ya annada yapmıstım hatta 2 kere ama bellede olmadı instalserveri attım f explore ile yine olmadı sonra baktımki sys klasörüne atmısım bin klasörüne degil düzeltince oldu tşk![]()
ya arkadaşlar gariptirki hackledikten sonra ovi mağaza kullanılmaz oldu daha hacklemeden önce bile hackleyebilmek için f explore programını magazadan indirdim ama artık indirmiyor normalde sorun yok ama herhangi bi bi uygulama için indir dedigimde direk atıyor oviden indirmeye basladan