x plore den baska atma sansımız yokmu ??

beyler yokmu yardım etcek olan ya oviden bişe inmiyo hackledigimden beri :S
en son yükledigin uygulamaları bi gözden geçir onlardan biri sorun cıkarıyor olabilir.
onunla ilgisi oldugunu sanmıyorum. ilk kez senden duydum böle bir sorunuen son yükledigin uygulamaları bi gözden geçir onlardan biri sorun cıkarıyor olabilir.
ama bişeyler indirdim sonra hackledim snra daha indirmedi
belki o indirdigin şeylerden kaynaklanıyordur ?

x plore programı nerden bulucsz
Arkadaşlar belki 10 defa arkadaş yazdı bu sorunun cevabını ya.Konuyu baştan sona okusanız bilginiz olacak zaten.XPlore ayarlarına girin,Sistem ve Gizli dosyaları göster seçeneklerini işaretleyin.Hayret birşeysiniz yani.Arkadaş iyi sabrediyor yani helal olsunKardeş herşeyi harfiyen yaptım XPlore programıyla sistem klasörünü bulamıyorum. Yardımcı olur musunuz..
Arkadaşlar belki 10 defa arkadaş yazdı bu sorunun cevabını ya.Konuyu baştan sona okusanız bilginiz olacak zaten.XPlore ayarlarına girin,Sistem ve Gizli dosyaları göster seçeneklerini işaretleyin.Hayret birşeysiniz yani.Arkadaş iyi sabrediyor yani helal olsun
Arkadaş şu resmi ana sayfaya koyunda bilmeyenler öğrensin yaEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
X-plore ayarlarınız yukarıdaki gibi olmalıdır. Yoksa dosyayı gereken yere atamazsınız.