Symbian yine hacklendi! (Belle, Anna, S^3, S60v5, S60v3)

Sponsorlu Bağlantılar

miyelin

Üye
süpersin usta 5800 v60 da denedim oldu. şimdiye kadar flashdan başka bir şekilde sertifka sorununu çözememiştim saolasın. Allah razı olsun kardeşim :oke::alkis:aha:

cepheci02

Üye
yardm edn lütfn

----------Eklendi @ 11:51:22 ---------- Yazıldı @ 11:48:43 ----------

kardşm yaparkn o ilk yükldğmzi restore all yapıyrm olmuyo o üçünede hata veriyo

----------Eklendi @ 11:55:14 ---------- Yazıldı @ 11:51:22 ----------

brnz bişey desin ya :(

by_mecho

by_mecho

Üye
x plore den baska atma sansımız yokmu ??

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
beyler yokmu yardım etcek olan ya oviden bişe inmiyo hackledigimden beri :S

oguz0625

oguz0625

Üye
beyler yokmu yardım etcek olan ya oviden bişe inmiyo hackledigimden beri :S

onunla ilgisi oldugunu sanmıyorum. ilk kez senden duydum böle bir sorunu :) en son yükledigin uygulamaları bi gözden geçir onlardan biri sorun cıkarıyor olabilir.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

onunla ilgisi oldugunu sanmıyorum. ilk kez senden duydum böle bir sorunu :) en son yükledigin uygulamaları bi gözden geçir onlardan biri sorun cıkarıyor olabilir.

ama bişeyler indirdim sonra hackledim snra daha indirmedi

KaRa__HiLaL

Üye
Öncelikle kişisel olarak konuyu açan arkadaşımıza ve ekip olarak Maxicepe teşekkür ediyorum. Bir sorum olacak sizlere. Şimdi ben 5800 için sorunsuz bir şekilde yükledim ve sorunsuz çalışıyor programlar. Fakat ilk defa hack yapacağım. Bu yöntem kolay geldi o yüzden denedim ama bundan sonra ne yapacağımı bilmiyorum. Yani şimdi bunları uyguladım yükledim falan telefonum hacklenmiş mi oldu? Olduysa cfw nasıl kurarım. Yardım edebilir misiniz?

mirzasinan

mirzasinan

Üye
x plore programı nerden bulucsz

altannemre

Üye
bana yardım edin arkadaşlar tel c601 belle yüklü hackleme olmuyo installserver ı c klasörde denilen i bulamıyorum ne yapmm gerek??

harun246

Üye
Kardeş herşeyi harfiyen yaptım XPlore programıyla sistem klasörünü bulamıyorum. Yardımcı olur musunuz..

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

X-plore ayarlarınız yukarıdaki gibi olmalıdır. Yoksa dosyayı gereken yere atamazsınız.

Ekli dosyalar

klavyeci

klavyeci

Üye
Kardeş herşeyi harfiyen yaptım XPlore programıyla sistem klasörünü bulamıyorum. Yardımcı olur musunuz..
Arkadaşlar belki 10 defa arkadaş yazdı bu sorunun cevabını ya.Konuyu baştan sona okusanız bilginiz olacak zaten.XPlore ayarlarına girin,Sistem ve Gizli dosyaları göster seçeneklerini işaretleyin.Hayret birşeysiniz yani.Arkadaş iyi sabrediyor yani helal olsun

• Beğen
Tepkiler: Sensation

altannemre

Üye
Arkadaşlar belki 10 defa arkadaş yazdı bu sorunun cevabını ya.Konuyu baştan sona okusanız bilginiz olacak zaten.XPlore ayarlarına girin,Sistem ve Gizli dosyaları göster seçeneklerini işaretleyin.Hayret birşeysiniz yani.Arkadaş iyi sabrediyor yani helal olsun

x plorer dosyası inmiyo arkadaşım 76da indirme durdu ne yapabilirim başka

klavyeci

klavyeci

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

X-plore ayarlarınız yukarıdaki gibi olmalıdır. Yoksa dosyayı gereken yere atamazsınız.
Arkadaş şu resmi ana sayfaya koyunda bilmeyenler öğrensin ya

ceylan19000

Üye
Ne zamandan beri uğraşıyordum denemediğim sertifika olayı kalmamıştı
en sonunda dediğin şekilde yaptım
telefonum n96 v30 son sürüm
teşekkürler emeğine sağlık

Üst Alt