bellede başarılımı arkadaşlar ?
c6-01 de sıkıntı olmaz dimi suan güncelliyorumda belleyebaşarılı şuanda n8 de denedim olumlu.
c6-01 de sıkıntı olmaz dimi suan güncelliyorumda belleye
hacklemede de sorun olmaz devam 
Annada olmuştu. Şimdi niye olmuyor ?
----------Eklendi @ 00:20:53 ---------- Yazıldı @ 00:17:35 ----------
Bende sorun var. Programda listeledim sertifiksları , sonra restore dedim. Rom patcher 3.1 yükledim ama gene hata alıorm. Sertifika hatası. Annada olmuştu.![]()
c6-01 bellede olmuyorr
Nokia 700'de oluyor mu acaba?Ona göre o cihazdan alacam.Acele kesin bilgi ve işe yarayan installserver dosyası istiyorum

Teşekkürler...Peki bu verdiklerinin içinden S^3 olan installserver olanı mı ekleyecez?oluyor![]()
Teşekkürler...Peki bu verdiklerinin içinden S^3 olan installserver olanı mı ekleyecez?
kolay gelsin anna da olmuştu belle de olmadı dostum yac6.01

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızlinkteki S^3 klasörünün içinde installserver.exe dosyası var x-plore ile c:/sys/bin klasörünün içine atıp öyle dene![]()
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızlinkteki S^3 klasörünün içinde installserver.exe dosyası var x-plore ile c:/sys/bin klasörünün içine atıp öyle dene![]()

x-plore aracılıgıyla installserver.exe dosyasını c:/sys/bin klasörüne atmayı dene.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızburdan indirebilirsin.
x-plore aracılıgıyla installserver.exe dosyasını c:/sys/bin klasörüne atmayı dene.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızburdan indirebilirsin.
Bu dosyayı atınca sadece sistem klasörlerini görebiliyorum. Sertifika hatası devam ediyor.