Symbian yine hacklendi! (Belle, Anna, S^3, S60v5, S60v3)

Sponsorlu Bağlantılar

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
bellede başarılımı arkadaşlar ?

oguz0625

oguz0625

Üye

c6-01 de sıkıntı olmaz dimi suan güncelliyorumda belleye

olmaz nokia resmi sitesinde yayınladı c6 da bu cihazlara dahil. Hackten mi bahsediyodun ben belle diyosun sanmıştım :) hacklemede de sorun olmaz devam :)

cukuleaks

Üye
Annada olmuştu. Şimdi niye olmuyor ? :'(

----------Eklendi @ 00:20:53 ---------- Yazıldı @ 00:17:35 ----------

Bende sorun var. Programda listeledim sertifiksları , sonra restore dedim. Rom patcher 3.1 yükledim ama gene hata alıorm. Sertifika hatası. Annada olmuştu. :(

oguz0625

oguz0625

Üye
Annada olmuştu. Şimdi niye olmuyor ? :'(

----------Eklendi @ 00:20:53 ---------- Yazıldı @ 00:17:35 ----------

Bende sorun var. Programda listeledim sertifiksları , sonra restore dedim. Rom patcher 3.1 yükledim ama gene hata alıorm. Sertifika hatası. Annada olmuştu. :(

x-plore aracılıgıyla installserver.exe dosyasını c:/sys/bin klasörüne atmayı dene.

burdan indirebilirsin.

arizalidoktor

arizalidoktor

Üye
nokia e5-00 081.004 başarılı. ellerin dert görmesin. umu da sorun yaşayanlar için büyük alternatif

evroo

evroo

Üye
oldu teşekkürler :)

karabalossi

Üye
c6-01 bellede olmuyorr

klavyeci

klavyeci

Üye
Nokia 700'de oluyor mu acaba?Ona göre o cihazdan alacam.Acele kesin bilgi ve işe yarayan installserver dosyası istiyorum

AHMED...

AHMED...

Üye
anna da olmuştu belle de olmadı dostum ya :( c6.01

oguz0625

oguz0625

Üye
anna da olmuştu belle de olmadı dostum ya :( c6.01

linkteki S^3 klasörünün içinde installserver.exe dosyası var x-plore ile c:/sys/bin klasörünün içine atıp öyle dene :)

• Beğen
Tepkiler: Tuzlucam76
AHMED...

AHMED...

Üye
linkteki S^3 klasörünün içinde installserver.exe dosyası var x-plore ile c:/sys/bin klasörünün içine atıp öyle dene :)

Saol dostum bi daha uğraşıyim

----------Eklendi @ 12:54:35 ---------- Yazıldı @ 12:48:14 ----------

oldu dostum çok Saol virüs programı ve rompatcher yüklü değil :)

• Beğen
Tepkiler: oguz0625

cukuleaks

Üye
x-plore aracılıgıyla installserver.exe dosyasını c:/sys/bin klasörüne atmayı dene.

burdan indirebilirsin.

zaten var installserver. Tekrardan atmama gerk varmı?

----------Eklendi @ 14:11:05 ---------- Yazıldı @ 14:02:59 ----------

burdan indirebilirsin.

çok saol. gerçekte bu kadar küçük şeyle hadk derdinden kurtuldum. Oldu sonunda. Ellerin dert görmesin.

• Beğen
Tepkiler: oguz0625
Node

Node

Üye

Bu dosyayı atınca sadece sistem klasörlerini görebiliyorum. Sertifika hatası devam ediyor.

oguz0625

oguz0625

Üye

Üst Alt