arkadaşım xplore açıyorum içine atçağım dosyayıda buluyom ama nsl atıcam bişlmiyom yardımcı olunx-plore aracılıgıyla installserver.exe dosyasını c:/sys/bin klasörüne atmayı dene.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızburdan indirebilirsin.
allah aşkına yardımcı olun x plore programı ile c nin içene nsl atııcaz c nin içinde dosyayı buluyorum ama nsl atıcaz içne lütfen yardım
----------Eklendi @ 20:58:49 ---------- Yazıldı @ 20:56:00 ----------
arkadaşım xplore açıyorum içine atçağım dosyayıda buluyom ama nsl atıcam bişlmiyom yardımcı olun
İndirdim ama.Telefona rar.dan çıkarıp e:/ ye atınca installserverın içine attı bişi değişir mi ? Sıkıntı olur mu yani ?
önceden yapmaya çalışırken herşeyi doğru yaptığım halde başarısız olmuştu fakat bu değil.Norton symbian hack'de antivirus seçeneğinde restore diyorum restore failed diyor. 3 sefer de aynı hata.Sonra symantec symbian hack'i kaldırıyorum.
Rompatcher kurup add to auto yapıyorum sırasıyla.Ardın Xplore ile sys-bin'i taşıyorum yalnız widgetları yüklemeye çalışınca sertifika hatası diyor.
Şimdi en çok kafama takılan da E:/'nin içine installserver'ı .rar'dan çıkarıp atınca halihazır da var olan installserver'ın içine attı ne yapmam lazım bi sıkıntı yaratır mı ? bunu merak ediyorum.Lütfen
installerserver'i zaten ilk mesajdan siz indireceksiniz.Ben anlamadım X-plore içinde installserver i bulamıyorum ki taşıyım.
Ben anlamadım X-plore içinde installserver i bulamıyorum ki taşıyım.

installserver x plore dn taşıyorum açıyrm açılblecek dosya yok dyo. Yardmcı olbleck olan varmı?

