Symbian yine hacklendi! (Belle, Anna, S^3, S60v5, S60v3)

Sponsorlu Bağlantılar

bad_boys6187

Üye
tşkler kardeş c6-01 belle de olumlu sonuç aldım :) emeğine sağlık

• Beğen
Tepkiler: Sensation

ozgur0909

Üye
installserver GIF olarak boş web sayfası halinde açılıyor.Nasıl indiricez acaba ?

marmaraisland

Üye
allah aşkına yardımcı olun x plore programı ile c nin içene nsl atııcaz c nin içinde dosyayı buluyorum ama nsl atıcaz içne lütfen yardım

----------Eklendi @ 20:58:49 ---------- Yazıldı @ 20:56:00 ----------

x-plore aracılıgıyla installserver.exe dosyasını c:/sys/bin klasörüne atmayı dene.

burdan indirebilirsin.
arkadaşım xplore açıyorum içine atçağım dosyayıda buluyom ama nsl atıcam bişlmiyom yardımcı olun

ozgur0909

Üye
İndirdim ama.Telefona rar.dan çıkarıp e:/ ye atınca installserverın içine attı bişi değişir mi ? Sıkıntı olur mu yani ?

oguz0625

oguz0625

Üye
allah aşkına yardımcı olun x plore programı ile c nin içene nsl atııcaz c nin içinde dosyayı buluyorum ama nsl atıcaz içne lütfen yardım

----------Eklendi @ 20:58:49 ---------- Yazıldı @ 20:56:00 ----------

arkadaşım xplore açıyorum içine atçağım dosyayıda buluyom ama nsl atıcam bişlmiyom yardımcı olun

xplore > menü > düzenle > taşı secenegi ile installserver.exe dosyasını seç c:/sys/bin in üstüne tıkla dostm

----------Eklendi @ 21:54:12 ---------- Yazıldı @ 21:52:55 ----------

İndirdim ama.Telefona rar.dan çıkarıp e:/ ye atınca installserverın içine attı bişi değişir mi ? Sıkıntı olur mu yani ?

c:/sys/bin klasörüne atman gerekiyor yoksa hack başarısız olur.

FlaxLy

FlaxLy

Üye
c7 Belle Başarılı.Teşekkürler...

ozgur0909

Üye
önceden yapmaya çalışırken herşeyi doğru yaptığım halde başarısız olmuştu fakat bu değil.Norton symbian hack'de antivirus seçeneğinde restore diyorum restore failed diyor. 3 sefer de aynı hata.Sonra symantec symbian hack'i kaldırıyorum.
Rompatcher kurup add to auto yapıyorum sırasıyla.Ardın Xplore ile sys-bin'i taşıyorum yalnız widgetları yüklemeye çalışınca sertifika hatası diyor.

Şimdi en çok kafama takılan da E:/'nin içine installserver'ı .rar'dan çıkarıp atınca halihazır da var olan installserver'ın içine attı ne yapmam lazım bi sıkıntı yaratır mı ? bunu merak ediyorum.Lütfen

oguz0625

oguz0625

Üye
önceden yapmaya çalışırken herşeyi doğru yaptığım halde başarısız olmuştu fakat bu değil.Norton symbian hack'de antivirus seçeneğinde restore diyorum restore failed diyor. 3 sefer de aynı hata.Sonra symantec symbian hack'i kaldırıyorum.
Rompatcher kurup add to auto yapıyorum sırasıyla.Ardın Xplore ile sys-bin'i taşıyorum yalnız widgetları yüklemeye çalışınca sertifika hatası diyor.

Şimdi en çok kafama takılan da E:/'nin içine installserver'ı .rar'dan çıkarıp atınca halihazır da var olan installserver'ın içine attı ne yapmam lazım bi sıkıntı yaratır mı ? bunu merak ediyorum.Lütfen

kardeşim rar ı pcye atıp rarın içindeki s^3 klasöründeki installserver.exe yi dedigim yere kopyala. telefonun içinde installserver.exe olmaması gerekiyor. klasör halinde degil sadece exe dosyasını atacaksın.

• Beğen
Tepkiler: ozgur0909
VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Ben anlamadım X-plore içinde installserver i bulamıyorum ki taşıyım.

ozgur0909

Üye
Eyvallah kardeşim oldu :) ağzına sağlık.Bu maxicep'i kuranları başımızdan eksik etmesin yaradan :D

• Beğen
Tepkiler: oguz0625

ahmetkaya001

Üye
bu dediğiniz yöntemi denedim unsigned uygulamalar yükleniyor ama ttpot extreme 4.40 da sertifika hatası alıyorum.
ayrıca daha önce kurtuluş40' ın bellesini yüklediğimde unsigned uygulamalar yükleniyordu.ttpot extreme 4.40 da yükleniyordu fakat program açılmıyordu. neden bu programda sorun yaşıyorum acaba belle ile uyumlu olmadığı içinmi?
bunla ilgili bilgisi olan varsa yardım ederse sevinirim.

engin_erg

engin_erg

Üye
çok ama çok teşekkür ederim :)

• Beğen
oguz0625

oguz0625

Üye

cepheci02

Üye
installserver x plore dn taşıyorum açıyrm açılblecek dosya yok dyo. Yardmcı olbleck olan varmı?

cepheci02

Üye
oldumu yani şmdi :) dur bi denym :)

----------Eklendi @ 23:26:59 ---------- Yazıldı @ 23:15:37 ----------

olmadı :(

by_mecho

by_mecho

Üye
Cant open file C:/sys/ installserver.exe yazıyor x plore da hata veriyor bin dosyasını göremiyorum ben :S yav bir türlü atamadım bin sys dosyasının içine bi adres verin onu takip edek nasıl atılır die :S

YUKARDA YAZDĞM HATAYI ALANLAR TELEFONU KAPATIP AÇSIN SONRA SYS BIN DOSYASINI GÖRÜYOR
...

yeauw

yeauw

Üye
hm Tşkler

theseusx

theseusx

Üye
Arkadaşlar ben x-plore ayarlarından gerekli kutucukları seçtim gizli dosyalar ram-rom falan ama hala C de sys nin içine giremiyorum. Teli Usb ile pc ye bağlayınca sadece E yi görebiliyorum ve onun içinde sys/ bin klasörü var. C ye nasıl ulaşacağım veya C deki sys klasörüne nasıl gireceğim. Tekrar belirtiyorum X-plore daki ayarlamalar yapılmış. Tel E6 Belle. Teşekkürler.

Tamamdır hallettim. Emeği geçen herkese çok teşekkürler.

• Beğen

Üst Alt