Symbian yine hacklendi! (Belle, Anna, S^3, S60v5, S60v3)

Sponsorlu Bağlantılar

barbaros_066

Üye
ben annada yükledm oldu şu an kullanmdayken belleye güncellersem programı kaldrmadan bi sorun çıkarmıki? yoksa güncelleyp dev edebilrmym?

mcrunner

mcrunner

Üye
deniyorum saolasın

FOREVER8688

Üye
ya beyler ben x plore de kurdum ama bi türlü denilen yere atamadım nasıl atacaz yardımcı olabilecek varmı?

----------Eklendi @ 17:20:51 ---------- Yazıldı @ 17:15:22 ----------

acil beyler yokmu yardımcı olacak arkadaşlar

Tuzlucam76

Üye
linkteki S^3 klasörünün içinde installserver.exe dosyası var x-plore ile c:/sys/bin klasörünün içine atıp öyle dene :)
eyvallah kardeşim uğraştım baya ama yapamadım senin verdiğin link sayesinde artık telefonumda hiç bir sıkıntı yaşamayacam sağolasın... :):)

• Beğen
Tepkiler: oguz0625
oguz0625

oguz0625

Üye
ben annada yükledm oldu şu an kullanmdayken belleye güncellersem programı kaldrmadan bi sorun çıkarmıki? yoksa güncelleyp dev edebilrmym?

direk güncelle sorun olmaz. Güncellemeden sonra tekrar hacklemen gerekiyor.

----------Eklendi @ 19:54:13 ---------- Yazıldı @ 19:52:04 ----------

ya beyler ben x plore de kurdum ama bi türlü denilen yere atamadım nasıl atacaz yardımcı olabilecek varmı?

----------Eklendi @ 17:20:51 ---------- Yazıldı @ 17:15:22 ----------

acil beyler yokmu yardımcı olacak arkadaşlar

x-plore ayarlarından gizli dosyaları görünür yaptıktan sonra dene kardeşim

ametlim

ametlim

Üye
tşk kardeşim çok makbule geçti

• Beğen
Tepkiler: oguz0625

rapstar_kagan

Üye
C6-00 kullanıyorum ve gayet de oldu admin. Teşekkürler

fairtail

Üye
Bende N8 Belle var.NortonSymbianHackLDD.sis programını kurdum fakat kimini kuruyor kiminde Sertifika atası sağlayıcınızla görüşün diyor.Bunu niçin yapıyor?

Swip3

Üye
Telefonum c6-01. burda denilenleri yaptım. telefonumu kapadım açtım sis. uygulaması yüklemeye çalıştım sertifika hatası verdi. işlemlerin birinde tereddütte kaldım sadece oda RomPatcherPlus_3.1_LiteVersion.sisxuygulamasını başlatıp Open4all ve Installerserver'i seçtim yeşil oldular. anlatımda seçin demiyodu. sonra Options - Add to auto dedim. Sonra kaldırdım ikisinide yenden yapıyım dedim. bu sefer baktığımda Installerserver zaten seçili durumdaydı. remove from auto var optionsta. ne yapmam lazım ? Bu konuda yardım edebilirmisiniz ?

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
arkadaşlar annadayken bu yöntemle yapmıstımm belleye geçtim olmuyor :S

oguz0625

oguz0625

Üye
Telefonum c6-01. burda denilenleri yaptım. telefonumu kapadım açtım sis. uygulaması yüklemeye çalıştım sertifika hatası verdi. işlemlerin birinde tereddütte kaldım sadece oda RomPatcherPlus_3.1_LiteVersion.sisxuygulamasını başlatıp Open4all ve Installerserver'i seçtim yeşil oldular. anlatımda seçin demiyodu. sonra Options - Add to auto dedim. Sonra kaldırdım ikisinide yenden yapıyım dedim. bu sefer baktığımda Installerserver zaten seçili durumdaydı. remove from auto var optionsta. ne yapmam lazım ? Bu konuda yardım edebilirmisiniz ?

arkadaşlar annadayken bu yöntemle yapmıstımm belleye geçtim olmuyor :S
linkteki installserver.exe dosyasını x-plore aracılıgı ile c:/sys/bin klasörüne atın olacaktır.

Swip3

Üye
Evet öle yaptım şimdi oldu gerçektende saol :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
linkteki installserver.exe dosyasını x-plore aracılıgı ile c:/sys/bin klasörüne atın olacaktır.
yok dostum yine olmadı :S

yanlıs klasöre atmısım düzeldi tşk :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
ilk baştaki işlemleri sırasıyla tekrarlayıp tekrar atmayı denermisin :)
ya annada yapmıstım hatta 2 kere ama bellede olmadı instalserveri attım f explore ile yine olmadı sonra baktımki sys klasörüne atmısım bin klasörüne degil düzeltince oldu tşk :)

oguz0625

oguz0625

Üye

ya annada yapmıstım hatta 2 kere ama bellede olmadı instalserveri attım f explore ile yine olmadı sonra baktımki sys klasörüne atmısım bin klasörüne degil düzeltince oldu tşk :)

​rica ederim ;)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
ya arkadaşlar gariptirki hackledikten sonra ovi mağaza kullanılmaz oldu daha hacklemeden önce bile hackleyebilmek için f explore programını magazadan indirdim ama artık indirmiyor normalde sorun yok ama herhangi bi bi uygulama için indir dedigimde direk atıyor oviden indirmeye basladan

ahoscl

Üye
yanlışlıkla c:private/200159c0 klasörünü sildim yardım edermisiniz sizdeki dosyayı gönderebilir misiniz?

notification eklentisini yüklerken c:private/200159c0/themes klasörünü silin demişti. benimde elim kaydı. telefonu yeniden başlattıgımda bazı widgetlarda sorun cıkardı.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
ya arkadaşlar gariptirki hackledikten sonra ovi mağaza kullanılmaz oldu daha hacklemeden önce bile hackleyebilmek için f explore programını magazadan indirdim ama artık indirmiyor normalde sorun yok ama herhangi bi bi uygulama için indir dedigimde direk atıyor oviden indirmeye basladan

arkadaslar yokmu yardım etcek biri

cepheci02

Üye
hepsini yaptm tlfnum c6 01 belle installserverS3.zip dosyasının içindeki installserver.exe yi yüklemeye çlşyrm yklnmiyor

Üst Alt