Symbian Belle'nin + ve - leri

Sponsorlu Bağlantılar

Dimi3

Dimi3

Üye
-lerin çoğunu bilmeden yazmışsın dostum. Keşke biraz daha inceleseydin..

alibyr1

Üye

yanlışın olmasın pili daha uzun gidiyor

Benimde anlamadığım o zaten.Anna da şarzım 4-5 gün gidiyordu.
Dün belle yükledim sabah şarzım ful dü, saat 20:00 gibi bitti şarz.Tabi belki ilk gün biraz fazla kurcalamış olabilirim ama yarım günde gitmemesi lazım. Gerçi Anna yı yüklediğim ilk günlerde böyle problemler yaşamıştım.
Birkaç ayar yaptıktan sonra düzelmişti.Şimdi batarya kalibrasyonu yapıyorum ona göre başka çözümler bakacağım.
Birde bu operatör mesajlarında maç mesajları için turkcell de 055 kodunu giriyorduk o kodu girecek menüyü bulamadım.
Yalnız bellenin görselliği falan çok güzel özellikle yukarıdan kıvrılarak gelen menü süper olmuş ,internet tarayıcısı bana anna dan daha hızlı gibi geldi.
Ekran geçişleri çok güzel takılma falan yok, ana menüde tüm uygulamaları toplamaları güzel olmuş, kısaca ben beğendim.

pRime.

pRime.

Üye
unutma ben adam değilsem sen insan bile değilsin bu 1. Hani nerede bu kasmalar? bende 190 tane tema var hd 1 tanesi 9mb kasma yok bu 2. mesajları kullanan için sorun sadece ve ilk defa bu konuda haklısın mesajlarda küçük donmalar oluyor. Ha unutma AHMAKsenin görünen telefonun android bile değil bu sendeki neyin çabası? Bak ciddiyim seni zorluyorlarsa polise ihbar et hemen tamam mı küçüğüm?

Kardeşim üsluba dikkat edelim. O arkadasın telefonundaki sorunlar ilk çıkan sızıntı sürümü kullandığından oluyor.

----------Eklendi @ 21:44:17 ---------- Yazıldı @ 21:40:12 ----------

Neresi bro sölermisin sileyim?

Eksilerin bir kısmı tam yapılamayan güncellemeden kaynaklanıyor. Mesela uygulamaların kaybolması. Nokia burda işleri yüzüne gözünde bulaştırdı.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
banada yardım edin arkadaşlar anna yüklü iken internetten video izleyebiliyodum belle yükledim video izlenmiyor ekranda f resmi çıkıyor açmaya çalışıyor ekranda yuvarkak dönüyor sürekli bunu nasıl ayarlayabiliriz tel n8

pRime.

pRime.

Üye
banada yardım edin arkadaşlar anna yüklü iken internetten video izleyebiliyodum belle yükledim video izlenmiyor ekranda f resmi çıkıyor açmaya çalışıyor ekranda yuvarkak dönüyor sürekli bunu nasıl ayarlayabiliriz tel n8

Yazılımı flaşla.

Barış Grc

Barış Grc

Üye
bilip bilmeden yapilmis bi yorum aslinda cevap bile vermek gereksiz. 1.si guc modu halen var arastir. 2.si terciher olayi eskisinden guzel olmus biyere girmene gerek yok widget eklicen arastir. Dahasida mevcut arastir biraz!!
Kusura bakma da hiç açıklama yapmadan araştır demişsin... Şu güç tasarruf modu nerde, bir anlatsana ? Telefonumda efect yok şuan.. Kazık gibi...

Dimi3

Dimi3

Üye
şarja tak. Kapama tuşuna bir kere bas güç tasarruf modunu etkinleştir de.

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Tamam da etkin olmamasına rağmen telefonda efect yok. :D Kaldırmışlar o zaman . Anna daki gibi efect yok .

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Dün belle yükledim sabah şarzım ful dü, saat 20:00 gibi bitti şarz.Tabi belki ilk gün biraz fazla kurcalamış olabilirim ama yarım günde gitmemesi lazım. Gerçi Anna yı yüklediğim ilk günlerde böyle problemler yaşamıştım.
Birkaç ayar yaptıktan sonra düzelmişti.Şimdi batarya kalibrasyonu yapıyorum ona göre başka çözümler bakacağım.
Birde bu operatör mesajlarında maç mesajları için turkcell de 055 kodunu giriyorduk o kodu girecek menüyü bulamadım.
Yalnız bellenin görselliği falan çok güzel özellikle yukarıdan kıvrılarak gelen menü süper olmuş ,internet tarayıcısı bana anna dan daha hızlı gibi geldi.
Ekran geçişleri çok güzel takılma falan yok, ana menüde tüm uygulamaları toplamaları güzel olmuş, kısaca ben beğendim.

mesajlara gir seçenekler tuşuna bas orda klasörleri gör seçenegi var orda öperator mesajları var ona basınca konu dizini açilıyor dostum

Dimi3

Dimi3

Üye
Nasıl yok ? Bende niye var yahu ?

capadent

Üye
Symbian Bellenin Artilari;

+ Cok güzel tema ve kısayol gecişleri.
+ Telefonum baya hizlandi annya göre kat kat.
+ Yeni widgetler yeni ekranlar.
+ Kısa yol tuşları üstten aşşa ındırdınmı kısaca wifi blutut vs vs acabılıyoruz.
+ Yep yeni arayüz.
+ Haraket sensörü Annaya göre kat kat daha hizli (Klavyenin yan yatmasi düz durmasi cok daha hizli)
+ Yep yeni tarayici denedim annaya göre acmadıgı sitedeki videolari hizli bir şekilde acabiliyor.
+ Konuşarak sesinizi tanima özzeligi (İnglizce şuanda) Belki ilerde Türkce gelebilir.
+ Daha hizli bir menü
+ Kamera ayarlarinda yeni görünüm.
+ Fotograf Konumunda Degişiklik Var. Kayıt yerlerinde.
+ Zil sesleri Degişikligi
+ Şarj Süresinin Uzadigi.

Symbian Bellenin Eksileri;
- Kayıtlı Fotografi yaklaştırmak icin Kameradaki zoom Tuşlarini Kullanicaz artık
- Güncellemeyi kurarken oyunlar vs programlar gitti iconları ama hafizada görunuyor bu biraz kötü bir durum
- Annada iken Ekranda (Hatsiz,Toplanti vs vs secebiliyorduk) Bellede bu özellik kalkmış sadece Sesizi secebiliyoruz Hatsız yapabılımemız icin Tercihlere girememiz lazım.
- Annada iken Pile tıkladıgında Telefonu Güc tasarruf moduna alabiliyorduk. Bellede bu özellik kalktı.
kapatma tuşuna basınca hatsız modu en altta

alibyr1

Üye
mesajlara gir seçenekler tuşuna bas orda klasörleri gör seçenegi var orda öperator mesajları var ona basınca konu dizini açilıyor dostum

Çok teşekkürler. Gençlere her zaman güvenmek lazım...:yuru

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
:):) Symbian Kardeşligi Forever :)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Evet yaptım, ama baya saklamışlar :) :tşk:

aynen bende bulana kadar epeyce uğraştım

----------Eklendi @ 22:44:18 ---------- Yazıldı @ 22:36:43 ----------

menüdeki bul vidgetinı aç ayarlar dan acık olanları kapat bıde comminicator dakı genel e gir ordaki açık olanlarıda kapat çıkarkende seceneklerden cıkmayı unutma direk çıkınca tekrar açmıs olursun

dreambutreal

Üye
Oturumlarda direk smiley ekleme yok.
Smileyler kasıyor.
aynen smileyler cok kasiyor , çok seri bir mesaj yazarken smileyleri seceneklerden açmak zorunda kalip o beklemeyi yaşamak sinir bozucu :)

Üst Alt