Symbian Belle'nin + ve - leri

Sponsorlu Bağlantılar

matchless

matchless

Üye
anna yı özlemeye başladım galiba:(

annayı arıyacagını hıc zannetmıyorm tam olarak belleyı ozellıklerı ıle bırlıkte kullanmaya basla efect yukle gusel gırıs ekranları duzenle en uygun wıdget lerı yukle guzel bı tema sec kendıne anna da neydı dıceksın

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş zaten günccelmeyle gelir nokia görüyordur tahminen

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
bu efecktler cok şarj yiyomu acaba

this-is-me

Üye
Arkadaşlar benim şarj 24 saat gitmiyor. Herkes şarjı övmüş. Benim versiyon 111.030.0609 flash ile yükledim. Ovi'den değil. Neden benim şarjım az gidiyor fikri olan var mı? Bazen gece şarjdan çıkarıyorum sabah kalktımğımda tek çizgi var. Biri yardım edebilir mi?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Arkadaşlar benim şarj 24 saat gitmiyor. Herkes şarjı övmüş. Benim versiyon 111.030.0609 flash ile yükledim. Ovi'den değil. Neden benim şarjım az gidiyor fikri olan var mı? Bazen gece şarjdan çıkarıyorum sabah kalktımğımda tek çizgi var. Biri yardım edebilir mi?

bul comminicatıon dan acik olanlari kapat internete baglanmadıgın surece mobil veriyi açık tutma arkadaşım

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş şarji gayet iyi baya uzun gıdıyor

ParduSS

ParduSS

Üye
Annada iken Ekranda (Hatsiz,Toplanti vs vs secebiliyorduk) Bellede bu özellik kalkmış sadece Sesizi secebiliyoruz Hatsız yapabılımemız icin Tercihlere girememiz lazım.

zaten yukarıdai witgetten var

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Söylediklerin eksiler arasında bende olan sadece şu ;

Pil'e tıklayınca Güç tasarrufun moda alması ki bu benim için hiç önemli değil.

Sessiz - Genel - Toplantı v.s için giriş ekranına tercihler widgeti ekle yukarıdaki barı indirip sessize basmaktan daha kolay oluyor ordan ayarlaması.

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
aynen bro öyle

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
:oke:

momentus1

Üye
arkadaşım çoğu dosya türlerini açıyo kendi web tarayıcısında. biraz beklemen lazım sadece :)

SilentOne

SilentOne

Üye
hani browseri test ettim girdiğim sitelerdeki videoları açıyor yetr bana bide otomatik sığdırma olsa androiddeki bide dobly ve hatalar düzeltilsin yetr ama sorunsuz halde düzeltilsin sonra güncellmede istemiyorum

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
Şu flv dosylarına cözum gelırse tamamdır :D

Üst Alt