Symbian Belle'nin + ve - leri

Sponsorlu Bağlantılar

aleranol

aleranol

Üye

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Oturumlarda direk smiley ekleme yok.
Smileyler kasıyor.

avianca

Üye
kurtulus40 cfw sinin şarjı 1 günde biterken orj. Belle 1 günü aşmasına rağmen bir tık bile azalmadı.

krocix

Üye
ayarlardan tema efektlerini açtığınız zaman biraz kasma gibi bir şey oluyor. Ama efektlisi garip geldi bana. efektleri kapatıp kullanması daha hızlı ve daha güzel bence. Birde şarjın yüzde kaç olduğu yazmıyor çok gıcık oldum ona. battery monitor felan yüklemek de istemiyorum.

Ve birde asfalt 6 felan vardı onlar artık görünmüyor ama hafıza da yer kaplıyor bunu nasıl silebiliriz arkadaşlar ? (yüklenecekler klasörü boş)

• Beğen
Tepkiler: aykan59
huso1905

huso1905

Üye
şarjda gözde görülür değişiklik süre dahada uzadı
telefon hızlandı
internete girerkende hızlanma var
güzel güzel şimdi tek beklentim çokca oyun ve uygulama çıkması

f_conq

f_conq

Üye
ayarlardan tema efektlerini açtığınız zaman biraz kasma gibi bir şey oluyor. Ama efektlisi garip geldi bana. efektleri kapatıp kullanması daha hızlı ve daha güzel bence. Birde şarjın yüzde kaç olduğu yazmıyor çok gıcık oldum ona. battery monitor felan yüklemek de istemiyorum.

Ve birde asfalt 6 felan vardı onlar artık görünmüyor ama hafıza da yer kaplıyor bunu nasıl silebiliriz arkadaşlar ? (yüklenecekler klasörü boş)
Bu tema efektleri dediğin ne oluyor dostum ve nerden açılıyor ben bulamadım şu 3 B zil sesi efekti var o mu?

aleranol

aleranol

Üye
kötü olanı oyun ve uygulama yok

----------Eklendi @ 19:08:49 ---------- Yazıldı @ 19:06:51 ----------

temalard seçeneklerde yazıyor

ANIL

ANIL

Admin
arkadaşlar tarayıcıda 3g ile gsm arasında hız farklılığı var mı? yoksa sadece indirme hızımı artıyor?

V/RS

V/RS

Üye
şarj için mobil veriyi kaptamamız lazım yoksa günde 2 kere şarj ediyorum :(

Hız için ise hafıza kartını yedekleyip biçimlendirin şu anda tel uçuyo

najanaja

najanaja

Üye
eksileri hala equalizer yok ve hala dosdoğru bi ekran koruyucu yok bikaç çeşit koyar insan bizi hep ek prolar kurmaya zorluyorlar. Bide klasör içinde klasör oluşmuyor buda eksi benim için çünkü oyunlar veya proları katagoriler halinde klasörlüyordum bulması çalıştırması daha kolay oluyor. görsellik gerçekten muhteşem üstten inen android çakması bildirim çubuğu güzel olmuş onu istiyordum. menüye girince hangi ana ekrandan girdiysen onun duwar kağıdı oluyor arkada buda hoş olmuş. Tarayıcı gayet güzel hız çok iyi. Yanlız bişey eklenmiş onu anlamadım farkeden oldumu bilmem ayarlar/telefon yönetimi/güvenlik ayarları en altta şifreleme diye bişey war C-E bide warsa hafıza kartı görünüyo ve şifreleme yok diyo şifreleyip deniyeyim dedim bisürü uyarı yazıyo ne tür bi şifreleme anlamadım cesaret edemedim açmaya bunun hakkında bilgisi olan warmı?

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Bence çok stabil ve güzel ama klasör içinde klasör açamamak kötü olmuş :S

pRime.

pRime.

Üye
Bana ahmak diyende bari adam olsa ;)

Uygulama acis hizlari Anna da cok daha hizli bu bir, Bellede 3 veya daha fazla ev ekrani ekleyince gecisler takiliyor bu iki , Mesajlarda takilmalar oluyor bu 3

Kapis ?

Hakan kullandığın cfw üzerinden belle'e çamur atma komik oluyorsun. Git flaşla cihazını ondan sonra konuşalım. O sızıntı sürüm üzerine 2-3 kez güncellendi belle. Güncelledim diyip de bunları yaşadığını iddia ediyorsan bariz sallıyorsundur. :)

uran22

Üye
Symbian Bellenin Artilari;

+ Cok güzel tema ve kısayol gecişleri.
+ Telefonum baya hizlandi annya göre kat kat.
+ Yeni widgetler yeni ekranlar.
+ Kısa yol tuşları üstten aşşa ındırdınmı kısaca wifi blutut vs vs acabılıyoruz.
+ Yep yeni arayüz.
+ Haraket sensörü Annaya göre kat kat daha hizli (Klavyenin yan yatmasi düz durmasi cok daha hizli)
+ Yep yeni tarayici denedim annaya göre acmadıgı sitedeki videolari hizli bir şekilde acabiliyor.
+ Konuşarak sesinizi tanima özzeligi (İnglizce şuanda) Belki ilerde Türkce gelebilir.
+ Daha hizli bir menü
+ Kamera ayarlarinda yeni görünüm.
+ Fotograf Konumunda Degişiklik Var. Kayıt yerlerinde.
+ Zil sesleri Degişikligi
+ Şarj Süresinin Uzadigi.

Symbian Bellenin Eksileri;
- Kayıtlı Fotografi yaklaştırmak icin Kameradaki zoom Tuşlarini Kullanicaz artık
- Güncellemeyi kurarken oyunlar vs programlar gitti iconları ama hafizada görunuyor bu biraz kötü bir durum
- Annada iken Ekranda (Hatsiz,Toplanti vs vs secebiliyorduk) Bellede bu özellik kalkmış sadece Sesizi secebiliyoruz Hatsız yapabılımemız icin Tercihlere girememiz lazım.
- Annada iken Pile tıkladıgında Telefonu Güc tasarruf moduna alabiliyorduk. Bellede bu özellik kalktı.
+ Konuşarak sesinizi tanima özzeligi (İnglizce şuanda) Belki ilerde Türkce gelebilir. bunu nereden yapabilirim.
ayrıca şarj 12 saat bile dayanmıyor.

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
+ Konuşarak sesinizi tanima özzeligi (İnglizce şuanda) Belki ilerde Türkce gelebilir. bunu nereden yapabilirim.
ayrıca şarj 12 saat bile dayanmıyor.

Bro ekranda Tab&Speak die bir program var oo

aleranol

aleranol

Üye
Hocam kusura bakmayın öncelikle çok gereksiz bir üslup kullanıyorsunuz bu bir ,

eğer c7 nin ram ini galaxy s plus ' a taksan başta çalışmaz hadi çalıştı diyelim daha sistemi açmaya yetmez o ram bu iki ,

Android deneyimin olmadan da böyle saçma sapan çirkef alaflar etme bu da üç ;)

Seni üç evetle uğurluyoruz .
Android deneyimine ihtiyacım yok çünkü zaten arkadaşlarımda görüyorum.Denedim de yani deneyimsiz deme. 1 haklısın unutmuşum sistemi açmaya bile yetmez ağır olduğu için(aslında 512 olması 300 küsür ram kullanması 200 mb ye yakın boş ram bırakıyor bu gerçekten güzel birşey inkar edilemez) 2 son olarak da herkeze kendi dilinde ve uslubunda anlatmalıyım ama ne yazık ki dilini anlayamdım onun uzun süredir. Bana kızmakta haklısın aslında ahmak demek gerçekten ağır kaçtı farkındayım ama o kişilikte bi adama böyle davranmalıyız.Nedense ben senin onun gibi saçma sapan şeylerden bahsettiğini hiç hatırlamıyorum seni çok takdir ediyorum. Forum kurallarına gayet güzel uyan örnek birisin ama o adamın ne kadar aşşağılık duygusuna sahip olduğunu anlamış olmanı beklerdim senden. Çünkü kendinde olmayan birşeyi arlıksız aşağılıyor. Buna tahammülüm yok artık senden özür dilerim ve tabş diğer rahatsız olan lenneth hariç maxicep üyelerindende

Türe

Türe

Üye
Android deneyimine ihtiyacım yok çünkü zaten arkadaşlarımda görüyorum.Denedim de yani deneyimsiz deme. 1 haklısın unutmuşum sistemi açmaya bile yetmez ağır olduğu için(aslında 512 olması 300 küsür ram kullanması 200 mb ye yakın boş ram bırakıyor bu gerçekten güzel birşey inkar edilemez) 2 son olarak da herkeze kendi dilinde ve uslubunda anlatmalıyım ama ne yazık ki dilini anlayamdım onun uzun süredir. Bana kızmakta haklısın aslında ahmak demek gerçekten ağır kaçtı farkındayım ama o kişilikte bi adama böyle davranmalıyız.Nedense ben senin onun gibi saçma sapan şeylerden bahsettiğini hiç hatırlamıyorum seni çok takdir ediyorum. Forum kurallarına gayet güzel uyan örnek birisin ama o adamın ne kadar aşşağılık duygusuna sahip olduğunu anlamış olmanı beklerdim senden. Çünkü kendinde olmayan birşeyi arlıksız aşağılıyor. Buna tahammülüm yok artık senden özür dilerim ve tabş diğer rahatsız olan lenneth hariç maxicep üyelerindende

belle konusunda haklısın yavaşlatmadı aksine hızlandı ;) benim kastetmeye çalıştığım da buydu android ağır onu stabil çalıştırabilmek için güçlü bir donanıma ihtiyaç var malesef ama bu ısınma sorunu yaratabiliyor galaxy s2 deneyimimden biliyorum . sen de kusura bakma sert çıktım

aleranol

aleranol

Üye
yok hocam haklıydın ama arkadaşı ne zaman görsem deliriyom

Dostnametr

Üye
Bana ahmak diyende bari adam olsa ;)

Uygulama acis hizlari Anna da cok daha hizli bu bir, Bellede 3 veya daha fazla ev ekrani ekleyince gecisler takiliyor bu iki , Mesajlarda takilmalar oluyor bu 3

Kapis ?

Dediğin sorunların hiçbiri yok.
c6-01

Üst Alt