MoonLife01
Üye
aynen smileyler cok kasiyor , çok seri bir mesaj yazarken smileyleri seceneklerden açmak zorunda kalip o beklemeyi yaşamak sinir bozucu![]()
Bro bende kasmiyor
aynen smileyler cok kasiyor , çok seri bir mesaj yazarken smileyleri seceneklerden açmak zorunda kalip o beklemeyi yaşamak sinir bozucu![]()
aynen bende bulana kadar epeyce uğraştım
----------Eklendi @ 22:44:18 ---------- Yazıldı @ 22:36:43 ----------
menüdeki bul vidgetinı aç ayarlar dan acık olanları kapat bıde comminicator dakı genel e gir ordaki açık olanlarıda kapat çıkarkende seceneklerden cıkmayı unutma direk çıkınca tekrar açmıs olursun
rahatladım şimdi 
yok öyle birşey c6.01Bro ekranda Tab&Speak die bir program var oo
Arkadaşlar benim c6-01 telefonum var sizce belle yükseltmelimiyim ?
Söylediğin herşeye kelimesi kelimesi ile katılıyorum eklemek istediklerim radyoda parmağımızı aşağıdan yukarı kaydırınca yeni tarama yapardı kaldırmışlar hangi kanal kayıtlı hangisi değil ayırt etmek zor.sanki fm radyo uygulamasını yarım yamalak bırakmışlar gibi bir dünya eksik var.Bence FM radyo kısmı kötü olmuş. Hem numaralandırmayı kaldırmışlar, hem de önceden arka planda radyonun adı ve frekans bilgisi geçiyordu. Şuan sabit tek renk bir resim koymuşlar. Ayrıca Anna'dayken telefonu yan çevirince ekran dönüyordu, ancak Belle'de ekran dönmüyor. Dikey kullanmak zorundasınız.
Anna'da bir program internete bağlanmaya çalışınca, izin verilsin mi gibi bir seçenek çıkıyordu. Belle'de ise ana ekrandan WiFi ya da 3G'yi açmadıktan sonra hiçbir program internete bağlanamıyor. Bu özellik kişiye göre iyi veya kötü olabilir. Bana kötü geldi.
Ana ekrandaki saati sevmedim. Daha doğrusu tarihi sevmedim dersem daha doğru olur. Tarih kısmını biraz daha büyük ya da belirgin yazabilirlerdi. Ekranda sağ üst köşede zaten saat yazıyor.
Videoyu açma hızı yavaşlamış. Bundan kesinlikle eminim, çünkü Belle yüklemeden önce hafıza kartına 5-6 yane 720p video klip atıp açma hızını performanslarını vs inceledim. Daha sonra belle yükledikten sonra aynı videoları tekrar açtım. Anna'ya göre açılma hızında yavaşlama mevcut. Bazı arkadaşlarda da FLV videolarda sorun çıktığı söylenmiş, ancak bende herhangi bir sorun olmadı.
Eğer benim gibi Belle yüklemeden önce telefona hard format attıysanız, maalesef Nokia Store yüklenemiyor. Bunun bir çözümünü bilen varsa yazarsa iyi olur.
Şimdilik aklıma gelen olumsuz özellikler bunlar. Belle ile gelen birçok olumlu özellik de mevcut, ancak onlar aşağı yukarı bilindiği için yazmadım.
bildirimler yok oldu bulan var mı