Nokia Belle: Aynı cihaz. Yepyeni bir deneyim.

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
evet arkadaslar belle geldi fakat bşr sürü eksikle geldi bence henüz yüklememiş olanlar varsa şimdiden söylüyeyim bekkentilerinizi fazla yüksek tutmayın sonra hayal kırıklıgına ugrarsınız. Eksik olarak gördüklerim
1-hava durumu wigeti yok
2-restart yok(önemli çünkü symbian uzun süre restart yapmadan calışırsa yavaslayıp kasmaya baslıyo ve kendi kendine reset atıyo
3-şarj göstergesi kapanırken bi kere görünüyo
4-tema efektlerini açtıgınız an sanki işlemcinin yarısı yok oluyo ve o hızlı telefon gidip annadan yavas bişey geliyo
şimdilik ilk izlenimlerim bu şekilde

bişey daha unutmuşum tarayıcı hala cok kötü ben teli açar açmaz operayı yükledim birazdanda spb shell yüklüycem

mezoart

mezoart

Üye
Orjinal Belle anlattıklarınız kadar gereksiz ve hatalı bir güncelleme ise forumdaki custom firmware belle ile devam edeceğim arkadaşlar.Sizce ne yapmalı ? (Kararsız kaldım.) :bilmm

pRime.

pRime.

Üye
çok şükür geldi.

saynesim

saynesim

Üye
arkadaşlar bende hem c7 hemde c6 01 ikisinde belle kurdum hiç bir sorun yok tıkır tıkır çalışıyor bilginize

Swip3

Üye
Ben beyendim Annaya göre baya bi hızlı. belle için güzel uygulamalar çıkcağını tahmin ediyorum

Hakan Kılınç

Hakan Kılınç

Üye
Bende şuan güncelliyorum şimdilik hiçbir sorunla karşılaşmadım..

cukuleaks

Üye
bişey daha unutmuşum tarayıcı hala cok kötü ben teli açar açmaz operayı yükledim birazdanda spb shell yüklüycem

Aynen. Ben zaten telin orjinali operaymış gibi kullanıorm. Kendi tarayıcısı bi halt etmez. Çok kötü.

----------Eklendi @ 22:25:38 ---------- Yazıldı @ 22:23:47 ----------

Ayrıca bellenin tasarımını ve klavye hatasının giderilmesini özellikle şu androidlerde üstten çekip aşa indirme şeyini çok sevdim. Zaten turuncu favori rengim. Temaya bayıldım.

----------Eklendi @ 22:26:28 ---------- Yazıldı @ 22:25:38 ----------

Çok yumuşak bi kullanımı var.

----------Eklendi @ 22:27:17 ---------- Yazıldı @ 22:26:28 ----------

Görev yöneticisine öncelik verilmiş. Ne olursa olsun açılıyor.

----------Eklendi @ 22:27:37 ---------- Yazıldı @ 22:27:17 ----------

Açık uygulamalar yani :)

MertcaN9

MertcaN9

Üye
Orjinal Belle anlattıklarınız kadar gereksiz ve hatalı bir güncelleme ise forumdaki custom firmware belle ile devam edeceğim arkadaşlar.Sizce ne yapmalı ? (Kararsız kaldım.) :bilmm

orjinal her zaman iyidir arkadaşım. hem daha stabil hemde bir kaç yeni eklenti var tavsiye ederim.

eminde

eminde

Üye
opera mobili ovi den yüklüyorum hata veriyor nasıl yüklediniz arkadaşlar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
opera mobili ovi den yüklüyorum hata veriyor nasıl yüklediniz arkadaşlar

hata verdiginde hiçbişey yapma yüklemeye baslıyo bendede gata verdi ama bi dakka sonra yüklemeye basladı

----------Eklendi @ 22:46:57 ---------- Yazıldı @ 22:45:10 ----------

operayı ben de yükledim de shell neden??

bana daha akıcı ve hoş geliyo arayüz olarak aytıca kullanımı çok rahat alılınca vazgeçemiyosun wigetlarıda çok hoş

bebe_ruhi

bebe_ruhi

Üye
simdi bende nokia suite den baktim guncelleme belle gorul;uyor tiladim devam ediyor bakalim neler olacak:hmmm

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
simdi bende nokia suite den baktim guncelleme belle gorul;uyor tiladim devam ediyor bakalim neler olacak:hmmm

dikkat et hiçbişeye dokunma tel açılıp kapancak pin sorabilir dil seçim ekranı çıkıcak süitte güle güle kullan yazısını göfene kasar hiç bişey yapma

bigger

Üye
yükleme bölümünde cihazla olan bağlantı kesildi hatasını veriyor her defasında aynı sorunla karşılaşan varmı acaba yada yardım edecek teşekkür ederim.

YkPkY

YkPkY

Üye
yükleme bölümünde cihazla olan bağlantı kesildi hatasını veriyor her defasında aynı sorunla karşılaşan varmı acaba yada yardım edecek teşekkür ederim.

usb kablonu değiştir başka bi kabloyla dene.başka usb girişine tak.

tiesto45

Üye
Nokia E7 de gözattım.Dile getirdiginiz problemler dahil hiçbir problem yok ark.lar bilginize...

Üst Alt