huso bu işlemi yaptıktan sonra bilg kapatıp açmanı filan itedi mi cable driver
----------Eklendi @ 18:32:39 ---------- Yazıldı @ 18:31:06 ----------
ya kise benim yazdıklarımı okumuyormu allah rızası için yaa
repair dedikten sonra 1 dk felan bekliyorsunuz son diyip çıkıyorsunuz aç kapa istemiyor sonra suiteyi açtıktan sonra kuruluma başlayın yaklaşık 3-4 dk içerisinde bütün işleri hallediyorsunuz
usb driverlarini bi gözden geçir aygit yöneticisinden , yada kablonun tam bağli olduğundan.Arkadaşlar belleyi indirdim,yedekleme işleminide tamamladı fakat 3. adımda yüklerken bağlantı kesildi hatası alıyorum. Suiteyi silip tekrar yükledim yine aynı hatayı alıyorum. Yardımcı olurmusunuz lütfen.
Biraz bekle bizde onun çaresini arıyoruz.usb driverlarini bi gözden geçir aygit yöneticisinden , yada kablonun tam bağli olduğundan.
n8 kullaniyorsun sanirsam kaç mb gözüktü güncelleme sende
çıkmam gerekiyor ama senin sorun neydi?Blackhawk1111 benim sorunla ilgilenir misin ?
3. yükle aşamasında telefon kapanıyor.biraz bekleyince usb kablosunu çıkar 10sn ye açma tuşuna basılı tut sonra usb yi bağla ve yazılımı yüklemeye devam et yazıyor.bu işlemleri yapmama rağmen yinede olmadı.acaba pc den kaynaklanan bir sıkıntı olabilirmi diyorum kendime ama zannetmiyorum.hayırlısı.uğraşmaya devam.