bellede nokia bubbles çalışmıyor :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Slanq

Üye
    Konu Sahibi
bellede nokia bubbles çalışmıyor :(
şimdi belle yükledim ekran kilitlenıyor ama görüntü var :S sildim buble lock'u düzeldi bubblesiz nokiamı kullanılır ya :S ve güş tassaruf modu kalkmış galiba?

sado826

sado826

Üye
nokia bubble çalışıyor tekrar yüklemeyi dene ama wifi varsa aç öyle dene bende oldu ;)

MoleküL1997

MoleküL1997

Üye
evet çalışıyor ancak buglu olarak çalıştığını söyleyeyim.

Slanq

Üye
    Konu Sahibi
ne gibi bugu var?

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
normal yükledim sıkıntısız çalışıyor.. c6-01 belle..

MoleküL1997

MoleküL1997

Üye
Örneğin bende çoğu uygulama ve oyunlarda videolarda tuşları kilitleyip açtığımda ekran kararıyor yani baloncuklar aktif ama gözükmüyorlar

meg1ddo

meg1ddo

Üye
belle için bubbles'e yakında güncelleme gelir bence...

sonerrap

sonerrap

Üye
şimdi belle yükledim ekran kilitlenıyor ama görüntü var :S sildim buble lock'u düzeldi bubblesiz nokiamı kullanılır ya :S ve güş tassaruf modu kalkmış galiba?

acma kapama tuşuna basınca orda cıkıyo güc tasarrufu modu

yaren_dede

yaren_dede

Üye
bendede çıkmadı ama teli kapatıp yeniden başlatınca geri geldi sorunsuz çalışıyor

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
bende 1.00 versiyon vardı yüklemeye çalışıyorum 1. yükleme tamalanıyor ama sonrasında "yüklenemedi" hatası alıyorum :S
ekrandaki saati de kaldırdım şimdi saat-duvar kağıdı-kilit aç üçlüsüyle idare ediyorum

hakan_710

hakan_710

Üye
bende 1.00 versiyon vardı yüklemeye çalışıyorum 1. yükleme tamalanıyor ama sonrasında "yüklenemedi" hatası alıyorum :S
ekrandaki saati de kaldırdım şimdi saat-duvar kağıdı-kilit aç üçlüsüyle idare ediyorum
dostum bu sabah yükledim bubbles ta hiçbir sorun yok tabi flash atarken bi sorun oluşmadıysa. müsait bi zamanda ben sana pm atarım bendekini bi de onu dene

any0ne

any0ne

Üye
nereden aktif ediyoruz bubblesi ?

u_cosar

u_cosar

Üye
bence tekrar yükle çünkü bende çalışıyor (c6-01 belle)

kalbimdesiin

Üye
Çalışmasına çalışıyor ama zehir gibi şarj yiyor bataryanin ömrünü kısaltıyo bilginize

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt