Symbian^3 Batarya Kalibrasyonu

Sponsorlu Bağlantılar

serecans

serecans

Üye
şu anda 700 de deniyorum

Emil_Ceferli

Üye
arkadaslar ben yaptim ama galiba cok cabuk bitti :( yardim edin lutfen

lewent2020

lewent2020

Üye
n8 de pil durumunu en stabil gösteren program hangisi beyler???

İncİnat

İncİnat

Üye
    Konu Sahibi
battery info

lewent2020

lewent2020

Üye
n8 çalışmıyor bu battery info,widgeti sürekli yükleme konumunda öyle kalıyor!!!

vobay

vobay

Üye
usb şarj daha uzun sürer​
...

İncİnat

İncİnat

Üye
    Konu Sahibi
ben battery info kullanıyorum

cyber

cyber

Üye
battery monitör

projectmaximo

projectmaximo

Üye
ben benim bataryanın performansından memnun değilim battery info da kullanmıyodum az önce yükleyip şarjı fulledim ve 1207 mah gösteriyor yani tam olması gerektiği gibi.yanlış ölçüyor olmasın?

ersin146

ersin146

Üye
ben benim bataryanın performansından memnun değilim battery info da kullanmıyodum az önce yükleyip şarjı fulledim ve 1207 mah gösteriyor yani tam olması gerektiği gibi.yanlış ölçüyor olmasın?
Bu programın linkini verebilir misiniz? Bulamadım da...

beyto__54

Üye
Merhaba arkadaslar bazı kişiler batarya kalibrasyonu konusunu sormuş forumda öyle bir konu yok ben de acayım dedim
1-Telefonu 0 dolana kadar şarj edin.
2-Telefonu şarjdan çıkarın ve telefonu kapatın.
3-Telefonu tekrar şarja takın ve bekleyebildiğiniz kadar bekleyin. ( 1-3 saat arası )
4-Telefonu şarjdan çıkarın ve telefonunuzu açın.
5-Telefonunuzu açtıktan sonra 2-5 dakika arası hiç birşey yapmadan bekleyin. ( Şarja takılı olmasın )
6-Telefonunuzu tekrar kapatın ve en az yarım saat tekrar şarja takın.
7-Şarjdan çıkarın ve telefonunuzu normal kullanın. İşlem bitti.
Bu yöntem ile bataryanız kalibre olmuş oluyor ve tam olarak doluyor. Bunu bir kere yapmanız yeterli..
Nokia 700 de daha denemedim ancak Sensation XE de olumlu sonuc aldım sarj 3.5 - 4 gün gidiyor artık

Misal:

ÖNEMLİ BİLGİ: TELEFONUNUZU FLASHLARSANIZ YENİDEN KALİBRASYON GEREKİR ANCAK HARD VEYA SOFT FORMATTA GEREKMEZ.

Öncelikle emeğine sağlık. Hemen uygulayacağım. Yalnız Hard veya Soft derken tam olarak neyi kastediyorsun biraz daha açar mısın ? Bunlar hakkında kısa bilgi verir misin.

projectmaximo

projectmaximo

Üye
Bu programın linkini verebilir misiniz? Bulamadım da...

al kardeşim ben bunu indirdim daha üst sürümü vsr mıdır bilmiyorum http://www.maxicep.com/attachments/100088d1321891655/

Uruloki

Uruloki

Üye
yunus emre bendensin benim ki daha olmadı ama %73 936 mAh gösteriyor yoksa bizde 1500lük filan olması bu arada sen ne zaman N8 i yani geçen sene kasım filan mı

projectmaximo

projectmaximo

Üye
yunus emre bendensin benim ki daha olmadı ama %73 936 mAh gösteriyor yoksa bizde 1500lük filan olması bu arada sen ne zaman N8 i yani geçen sene kasım filan mı

hayır bi seneyi geçti ben n8 alalı:) 2011 ocakta almıştım. ilk zamanlar forumda bayağı aktiftim ama bu sene ders çalışmam gerektiği için pek takılamıyorum sadece ihtiyaçlarımı karşılıyorum.pek tanınmıyorum o yüzden. biraz ayıp oluyor sadece sömürüyo gibi oluyorum ama:S seneye inşallah daha aktif ve paylaşımcı olucam forumda

Uruloki

Uruloki

Üye
hayır bi seneyi geçti ben n8 alalı:) 2011 ocakta almıştım. ilk zamanlar forumda bayağı aktiftim ama bu sene ders çalışmam gerektiği için pek takılamıyorum sadece ihtiyaçlarımı karşılıyorum.pek tanınmıyorum o yüzden. biraz ayıp oluyor sadece sömürüyo gibi oluyorum ama:S seneye inşallah daha aktif ve paylaşımcı olucam forumda

yok merak etme ben 30 ekim 2010 dan beri burdayım görüyorum senide demek istediğim batarya çoktan açılmış olabilir mi

erdgnblt

erdgnblt

Üye
bu konu sabit olmalı

Üst Alt