nokia otg kablosu

Sponsorlu Bağlantılar

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Ben n8 aldım ikinci el kutu içinde çıkmadı arkadaşların dediği gibi sitelerde mevcut 17.90 tl

mrdn_4747

mrdn_4747

Üye
    Konu Sahibi
ben yarın tekrar bi bakayım

Kingmortall

Kingmortall

Üye
Ben n8 aldım ikinci el kutu içinde çıkmadı arkadaşların dediği gibi sitelerde mevcut 17.90 tl

kutusunun içinden çıkması lazım önceki sahibinden isteseydin hiç boşuna para vermem içinde verilecek kutusunda

mrdn_4747

mrdn_4747

Üye
    Konu Sahibi
ben bugün yine baktım yine bulamadım

hakan_710

hakan_710

Üye
kablodan isteyen arkadaşlar varsa elimde iki tane fazladan var çin den getirttim kendim de kullanıyorum. Orjinal değil fakat orjinale çok yakın beğenmezseniz geri gönderirsiniz isteyen ulaşsin

gt22

gt22

Üye

Arkadaşlar bu adreste kablo fiyatı 14.90 dır ve ilan tarihi 2 şubat 2012 dir otg kablosunu almak isteyen arkadaşlar bu sitedeki bunun gibi birkaç ilan dan birini seçerek alışveriş yapabilirler. Kargo ücreti takriben 3-4 lira tutar Ben almıştım kullanıyorum gayet sıkıntısız .

mrdn_4747

mrdn_4747

Üye
    Konu Sahibi
kablodan isteyen arkadaşlar varsa elimde iki tane fazladan var çin den getirttim kendim de kullanıyorum. Orjinal değil fakat orjinale çok yakın beğenmezseniz geri gönderirsiniz isteyen ulaşsin

ben istiyorum fiyat ne kadar yazabilirmısın?

maximum42

Üye
telefonum nokia c7 nokia otg kablosunu aradım ama hiç bir yerde yok nerde bulabilirim aceba
internet siteleri haric ama

bende çok aradım hiçbir yerde bulamamıştım. Meğer uzaklarda arıyormuşum. Amcamda n8 vardı onun kutusundan çıkıyormuş bana verdi mutluyum :)

cyber

cyber

Üye
ben 20 ye zor buldum siz nerden buldunuz 10 tl ye

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
ya sizde ya rakamları lafın gelişi yazdım madem satıyorsun yaz fiyatını açıkça millet ona göre alsın öyle özele geçip iş çevirmeyin kime kaça satarsan sat mal senin tabiki ama eşit davran tüketiciye ben de aldım 20 tl ye hatta bir tane toptancı vardı 20 taneyi 100 veriyordu

hakan_710

hakan_710

Üye
konu satış bölümünde olmadığı için fiyat vermedim. Ortalama 15 lira gibi bir fiyat var. Bende bu fiyata vereceğim iki tane fazladan var elimde.beğenmezseniz iade alırım Yalnız kargo ücretine karışmam. Isteyen ulaşsin daha ne diyeyim.sinirlenmeye falan da gerek yok açıkçası

----------Eklendi @ 17:37:59 ---------- Yazıldı @ 17:36:51 ----------

arkadaşa attığım mesajda bunun aynısıydi onu da belirteyim

79mm79

79mm79

Üye
kabloyu yapmak için gerekli malzemeler bir adet dişi usb girişli kablo bir adet mini usb giriş kablosu ucu

dişi kablonun uçlarını soyun renkler şu şekilde olacaktır *kırmızı*beyaz*yeşil*siyah* sonra mini usb kablosunun demirine kadar soyun lehimli yerleri ortaya çıkana kadar sonra lehimlemeye başlıyoruz

[/URL][/IMG] mini kabloya sırayla 1. kırmızı, 2. beyaz, 3. yeşil, Xve4. siyah olacak şekilde bağlayın kablonuz hazır :))

çok teşekkürler yaptım ve çalışıyor. inan hazır alıp kullansaydım bu kadar sevinmezdim :)

bozkurt95

Üye
benim kablo yola çıkmış geliyor muş 8 gün sürer artık gelmesi gelirse yazarım hepiniz alın bir 10 gün bekliyorsunuz ama olsun buradan 20 25 tl ye alacağıma 4 tl ye alır 10 gün beklerim :D DEALXTREME site bakablirsiniz :D

hakan_710

hakan_710

Üye
benim kablo yola çıkmış geliyor muş 8 gün sürer artık gelmesi gelirse yazarım hepiniz alın bir 10 gün bekliyorsunuz ama olsun buradan 20 25 tl ye alacağıma 4 tl ye alır 10 gün beklerim :D DEALXTREME site bakablirsiniz :D
kargoda kaybolmazsa 1 ay sonrada olsa geliyo takip kodun varsa sorun değil yoksa şansına kalmış bişey

• Beğen
Tepkiler: byred55
Takipçi Satın Al

Üst Alt