Ben n8 aldım ikinci el kutu içinde çıkmadı arkadaşların dediği gibi sitelerde mevcut 17.90 tl
teşekkürler
rica ederim yapacak olanlara yardım ederim sorunuz varsa
köyde can sıkıntısından yapmıştım
kablodan isteyen arkadaşlar varsa elimde iki tane fazladan var çin den getirttim kendim de kullanıyorum. Orjinal değil fakat orjinale çok yakın beğenmezseniz geri gönderirsiniz isteyen ulaşsin
ben istiyorum fiyat ne kadar yazabilirmısın?
telefonum nokia c7 nokia otg kablosunu aradım ama hiç bir yerde yok nerde bulabilirim aceba
internet siteleri haric ama

özel mesaj attım gelen kutunuzu kontrol edin size zahmet

neden özelden atıyorsun ona 5 lira da bize 10 lira mi çakal![]()
arkadaşa pm at istersen attığım mesajı yollasin sanaben 20 ye zor buldum siz nerden buldunuz 10 tl ye
çinden geliyo bi de 
kabloyu yapmak için gerekli malzemeler bir adet dişi usb girişli kablo bir adet mini usb giriş kablosu ucu
dişi kablonun uçlarını soyun renkler şu şekilde olacaktır *kırmızı*beyaz*yeşil*siyah* sonra mini usb kablosunun demirine kadar soyun lehimli yerleri ortaya çıkana kadar sonra lehimlemeye başlıyoruz
[/URL][/IMG] mini kabloya sırayla 1. kırmızı, 2. beyaz, 3. yeşil, Xve4. siyah olacak şekilde bağlayın kablonuz hazır)

kargoda kaybolmazsa 1 ay sonrada olsa geliyo takip kodun varsa sorun değil yoksa şansına kalmış bişeybenim kablo yola çıkmış geliyor muş 8 gün sürer artık gelmesi gelirse yazarım hepiniz alın bir 10 gün bekliyorsunuz ama olsun buradan 20 25 tl ye alacağıma 4 tl ye alır 10 gün beklerimDEALXTREME site bakablirsiniz
![]()