Fikirlerinizi Bekliyorum :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adrianne

adrianne

Üye
    Konu Sahibi
Fikirlerinizi Bekliyorum :)
Merhaba arkadaşlar :)
Annemize hediye telefon alıcaz. Daha doğrusu alınca o birazcık kullanıcak sonra bi şekilde telefonları değiştiricez aramızda :) Herneyse,Galaxy Ace'ye baktık.. Zaten dokunmatik alıcaz,beyaz olanınıda çok beğendik. Araştırıyoruz ama kırk yerde çok iyi muhteşem yazıyorsa aynen kırk yerdede çok kötü oldugu yazıyor. Bu yüzden tereddütte kaldık.
Sarj internet wi-Fi kullanılmadıgı sürece 3-4 gün yetiyormuş diye okudum,kısaca 5 gün yeter rahat. Kamerası 5 MP. İşletim sistemi Android. Ama şekline aldanıpta sonradan pişman olmak istemiyoruz,paramızı çöpe atmayalım :) Bütçemiz 600-750 TL arasında. Tavsiyelerinizi önerilerinizi bekliyorum,çok teşekkürler Maxicep Ailesii :)

tempestshine

tempestshine

Üye
Galaxy Ace çok sorunlu diyorlar.Kingmor adlı üyeden biliyorum ..

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
CorbyW

CorbyW

Üye
Evet Ace kesinlikle önermiyorlar. Vqtqn computer takip eti Xperia Neo V 725 TL oluyor indirimle. Onu al tam bir f/p canavarı.

adrianne

adrianne

Üye
    Konu Sahibi
Kingmor'un yorumlarını okudum ama sonuçta her telefonda binde bir çıkabilir bu tip sorunlar diye düşünüyorum. Bir arkadaşım benim şuanki telefonumdan (5800) almıştı,altı ay olucak alalı kullanamıyor çok şikayetçi. Ama bana yetiyor,çok ama çok memnunum.. Bunun gibi bazı pürüzler çıkabilir ama illa bizdede çıkıcak diye bişey yoktur belkide :(

Çok kararsızım,korkmuyorda değilim :)

CorbyW

CorbyW

Üye
Ace'nin ram sorunu bir telefona özel değil canım. Doğru dürüst webe giremiyorsun. Sana 100 mb kullanma alanı sunuyor. Bütün oyunlar kasıyor zaten...

tempestshine

tempestshine

Üye
Kingmor'un yorumlarını okudum ama sonuçta her telefonda binde bir çıkabilir bu tip sorunlar diye düşünüyorum. Bir arkadaşım benim şuanki telefonumdan (5800) almıştı,altı ay olucak alalı kullanamıyor çok şikayetçi. Ama bana yetiyor,çok ama çok memnunum.. Bunun gibi bazı pürüzler çıkabilir ama illa bizdede çıkıcak diye bişey yoktur belkide :(

Çok kararsızım,korkmuyorda değilim :)

İsterse dene.Risk almaya değer .. :naughty:

----------Eklendi @ 22:13:56 ---------- Yazıldı @ 22:13:23 ----------

Ace'nin ram sorunu bir telefona özel değil canım. Doğru dürüst webe giremiyorsun. Sana 100 mb kullanma alanı sunuyor. Bütün oyunlar kasıyor zaten...

100 mb :oha:

adrianne

adrianne

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi annemiz Ace tiplilerden hoşlanıyor,biz bayanlarda birazda telefonun şekli şemali önemli :) Ona kalsaTorch alıcak,ama o kadar açılmayalım diyorum :D

tempestshine

tempestshine

Üye
Galaxy Ace tiplerinde telefon bulursan al :D

adrianne

adrianne

Üye
    Konu Sahibi
Linkteki konuya bir göz attımda alırsak başımıza bi nevi bela almış olucaz galibaa :(

CorbyW

CorbyW

Üye
Bela ne kelime :ehe

tempestshine

tempestshine

Üye
O zaman arkadaşım bütçeni söyle ona göre yeni telefon önerelim :oke:

adrianne

adrianne

Üye
    Konu Sahibi
600-800 civarında bütçem.
Şu an valide sultan xperia nın beyazını gösteriyorum,özelliklerini sıralıyorum. Cevap: Ay kızım,ne o öyle. Bak diğeri (Ace) ne güzel yani..
:D

tempestshine

tempestshine

Üye
:D Kadınlar birşeyi kolay kolay beğenmez

CorbyW

CorbyW

Üye
Şarap kırmızısı olanı göster. Daha çekici. :D

adrianne

adrianne

Üye
    Konu Sahibi
Hiç sanmıyorum CorbyW :)

CorbyW

CorbyW

Üye
İkna et.. Ace alırsan pişman olursun valla. :ehe

tempestshine

tempestshine

Üye
HTC Wildfires S,Galaxy Gio,Galaxy Mini var.

CorbyW

CorbyW

Üye
HTC Wildfires S,Galaxy Gio,Galaxy Mini var.

HTC birşeydiyemiyorum ama Bence galaxy alacaksa s lerden birini almalı.

Annene şey de.. Menü filan açarkende kasma yapıyor. Gerçektende yapıyor ama. Menü geçişleri bile kasıyor. Ay içim daraldı. :ehe

adrianne

adrianne

Üye
    Konu Sahibi
Htc düşünmüyoruz. Aslında nokiadan şaşmayanlardayız ama Android olması cezbetti bizi.. Şu an 5800 kullanıyorum bilsemki adam akıllı birsürü güncelleştirme gelicek anna felan gelicek 10 yıl olsa yine seve seve kullanırım :)
Zaten annemize alalımda,benim 5800 kendisine geçiş yapıcak :) Galaxy Ace hoşuma gitmiyor değil. @tempestshine Gio ve Miniye gözatıyorum.

----------Eklendi @ 22:45:55 ---------- Yazıldı @ 22:43:58 ----------

@CorbyW :D :D

@tempestshine Gio'nun kamerası pek iyi değil. Minide kalsın yani beğenmedik :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt