adrianne
Üye
Fikirlerinizi Bekliyorum :)
Merhaba arkadaşlar
Annemize hediye telefon alıcaz. Daha doğrusu alınca o birazcık kullanıcak sonra bi şekilde telefonları değiştiricez aramızda
Herneyse,Galaxy Ace'ye baktık.. Zaten dokunmatik alıcaz,beyaz olanınıda çok beğendik. Araştırıyoruz ama kırk yerde çok iyi muhteşem yazıyorsa aynen kırk yerdede çok kötü oldugu yazıyor. Bu yüzden tereddütte kaldık.
Sarj internet wi-Fi kullanılmadıgı sürece 3-4 gün yetiyormuş diye okudum,kısaca 5 gün yeter rahat. Kamerası 5 MP. İşletim sistemi Android. Ama şekline aldanıpta sonradan pişman olmak istemiyoruz,paramızı çöpe atmayalım
Bütçemiz 600-750 TL arasında. Tavsiyelerinizi önerilerinizi bekliyorum,çok teşekkürler Maxicep Ailesii 
Annemize hediye telefon alıcaz. Daha doğrusu alınca o birazcık kullanıcak sonra bi şekilde telefonları değiştiricez aramızda
Herneyse,Galaxy Ace'ye baktık.. Zaten dokunmatik alıcaz,beyaz olanınıda çok beğendik. Araştırıyoruz ama kırk yerde çok iyi muhteşem yazıyorsa aynen kırk yerdede çok kötü oldugu yazıyor. Bu yüzden tereddütte kaldık.Sarj internet wi-Fi kullanılmadıgı sürece 3-4 gün yetiyormuş diye okudum,kısaca 5 gün yeter rahat. Kamerası 5 MP. İşletim sistemi Android. Ama şekline aldanıpta sonradan pişman olmak istemiyoruz,paramızı çöpe atmayalım
Bütçemiz 600-750 TL arasında. Tavsiyelerinizi önerilerinizi bekliyorum,çok teşekkürler Maxicep Ailesii