Nokia Destek Hattının Belle Açıklaması :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
erdgnblt

erdgnblt

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Destek Hattının Belle Açıklaması :)
Merhaba arkadaşlar.

Az önce nokia destek hattını aradım (444 3 665)
Açıklama: Erdoğan Bey Nokia C6-01 cihazınız için Symbian Belle güncellemesi önümüzdeki günlerde olacaktır. Şuan için tam bir tarih belli değildir. Anlık olarak nokia.com.tr den takip edebilirsiniz.

Arkadaşlar bu arada belle navifirm e düşmüş. Ancak daha önce yapmadıysanız deneyiminiz veya profesyonelliğiniz yoksa sizlerin iyiliği için diyorum 1-2 gün için telefonunuzu yakmayın. Flaş atmaya kalkmayın. Servisten 10-15 güne geliyor. Yedek telefonunuz veya deneyiminiz yoksa kesinlikle flaş atmayın. Bekleyin.

• Beğen
Tepkiler: semih3408 ve FastBreaker

hakan_710

hakan_710

Üye
Merhaba arkadaşlar.

Az önce nokia destek hattını aradım (444 3 665)
Açıklama: Erdoğan Bey Nokia C6-01 cihazınız için Symbian Belle güncellemesi önümüzdeki günlerde olacaktır. Şuan için tam bir tarih belli değildir. Anlık olarak nokia.com.tr den takip edebilirsiniz.

Arkadaşlar bu arada belle navifirm e düşmüş. Ancak daha önce yapmadıysanız deneyiminiz veya profesyonelliğiniz yoksa sizlerin iyiliği için diyorum 1-2 gün için telefonunuzu yakmayın. Flaş atmaya kalkmayın. Servisten 10-15 güne geliyor. Yedek telefonunuz veya deneyiminiz yoksa kesinlikle flaş atmayın. Bekleyin.

benzer konu açıldı. Yine de teşekkürler ayrıca bulunduğunuz şehirde servis varsa telefonu ertesi gün veriyolar genelde. Ya da bana böyle denk geliyo hep :)sabırsız davranıp cihazlarına zarar vermeyi göze alanlar olacaktır benim gibi :) tabi sorumluluk deneyen kişiye aittir

erdgnblt

erdgnblt

Üye
    Konu Sahibi
benzer konu açıldı. Yine de teşekkürler ayrıca bulunduğunuz şehirde servis varsa telefonu ertesi gün veriyolar genelde. Ya da bana böyle denk geliyo hep :)sabırsız davranıp cihazlarına zarar vermeyi göze alanlar olacaktır benim gibi :) tabi sorumluluk deneyen kişiye aittir

konunun benzeri var ama aynısı yok. Yetkili ağızından kesin bir haber verdim. Yorum icin tesekkürler. Genpa etilerde ama turkcelle verince sagolsun kargosu genpadan turkcelle 9 gunde getiriyo 3 gun servis 9 gun kargo :)

realplayer2

realplayer2

Üye
direk servise vermek en akillicasi:)

Akatsuki

Akatsuki

Üye
Ben tekrar sormak istiyorum forumdaki c7 için belle konusunda bulunan belleyi yükledim. Orjinal sürüm çıkınca güncelleme yapabilecekmiyim peki ?

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Güncelleyebileceğiz .

hakan_710

hakan_710

Üye
konunun benzeri var ama aynısı yok. Yetkili ağızından kesin bir haber verdim. Yorum icin tesekkürler. Genpa etilerde ama turkcelle verince sagolsun kargosu genpadan turkcelle 9 gunde getiriyo 3 gun servis 9 gun kargo :)

haklısınız bayi aracılığıyla verirseniz belli bir süre bekleyip bikaç cihaz birikince yolluyolar. Gecikme sebebi bu. Ben elden teslim etmeyi tercih ediyorum. Daha hızlı oluyo imkanı olanlar elden vermeyi tercih edebilirler

SSnıper

SSnıper

Üye
Servise versek kac gunde gelir flaşlamayalımmı

erdgnblt

erdgnblt

Üye
    Konu Sahibi
Servis ortalama 2-3 günde geri dönüş yapar.
Genpa: Etilerde var. Akmerkezden sonraki durak değil ondan sonraki durağın orda. Teknosa felanda var oralarda. Altında turkcell var hatta.
Kvk ise: Beşiktaş ve bakırköyde var.
Beşiktaşdaki 1.-2. kartal heykelini geçin teknosanın olduğu sıraya çıkın. Orda bi dar ara var kime sorsanız gösterir.

joe_cenk

joe_cenk

Üye
Ben tekrar sormak istiyorum forumdaki c7 için belle konusunda bulunan belleyi yükledim. Orjinal sürüm çıkınca güncelleme yapabilecekmiyim peki ?

Sanmam Yeniden flash atmak zorundasın çünkü Nokianın güncelleme servisi sızma cfw leri görüyor güncellemeyi iptal ediyor ve uyarı olarakta penecerede lütfen pc ile güncelleme yapınız uyarısı veriyor :)

Akatsuki

Akatsuki

Üye

Sanmam Yeniden flash atmak zorundasın çünkü Nokianın güncelleme servisi sızma cfw leri görüyor güncellemeyi iptal ediyor ve uyarı olarakta penecerede lütfen pc ile güncelleme yapınız uyarısı veriyor :)

Az önce Nokia suite ile Sosyal Aracı ve Bulucu diye iki program yüklendi bir sıkıntı çıkarmadı. Umarım orjinal belle çıkınca uğraşmadan güncelleyebilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt