ReisCFWv1.2 Fixed N8 Belle RM-596_111.030.0609 Türkçe

Sponsorlu Bağlantılar

ЯReiS

ЯReiS

Üye
yukarida veridigim sadece kalici uygulamalari duzenlemek icindir..(takvim saat arama kaydi mesaj ve rehber) yani arka planda surekli acik kalacaklara karar verip duzenleyebilirsiniz..

ROFS2\private\10202be9\ 102824a0.txt bu dosyayi duzenlemek gerek..dosyayi acinca eger benimki ise rofs2 o zaman butun degerleri 0 0 goreceksiniz yani kapalidir..acmak icin yukarida verdigim kodlari girmeniz gerek..hangisini acacaksiniz artik.Ama nunutmayin bu programlar zaten ilk acilista baslamaz bir kere acinca surekli acik kalir bu islemi yaparsaniz.

----------Eklendi @ 18:54:18 ---------- Yazıldı @ 18:53:07 ----------

reis hocam çok teşekkür ederim anlayisinız için:) hocam peki bu klasör olayı nasıl oluyor:) nasıl yapabiliriz. Teşekkürler

klasor derken recepts anlamadim??

epts

epts

Üye
reis hocam toplu menüyü kastettim.

ЯReiS

ЯReiS

Üye
Kardesim asagidan indirdigin linkteki dosyayi rofs2/private/200113DD/content icine at..orda olani sil..toplu menudur ..kolay gelsin.

epts

epts

Üye
ЯReiS;4270387' Alıntı:
Kardesim asagidan indirdigin linkteki dosyayi rofs2/private/200113DD/content icine at..orda olani sil..toplu menudur ..kolay gelsin.

çok teşekkür ederim emeğine ve bilgine bereket

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
reis kardeşim peki bu şarj uyarı ışığı var ya beyaz olan hani onun rengini değiştirme şansımız var mı? mesela ben sarı kırmızı değişimli olarak yansın isterdim bu mümkün mü?????

ЯReiS

ЯReiS

Üye
reis kardeşim peki bu şarj uyarı ışığı var ya beyaz olan hani onun rengini değiştirme şansımız var mı? mesela ben sarı kırmızı değişimli olarak yansın isterdim bu mümkün mü?????

bence olur o sarj ledinin duzenlenmesi lazim..bu konuda pek bilgim yok bir bilen arkadasin bu dosyayi duzenlemesi lazim..ama arastiracagim..

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
tamam kardeşim sağol olabilir oluşuna sevindim

m-ortak

Üye
Slm ReiS Ustam N8-00 RM596_059D954_025.007_002 yazılım yükliüdür. Bunu RM596_0599766_111.030.0609_001 cihaza nasıl yüklerim yardımci olursanız sevinirim birde resimli yükleme olsaydı iyi olurdu teşkürler..

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
o baslikta orjinal yazilim yukleme de anlatiliyor kardesim. Tum dosyalari c deki product icine at rm596 ya. Snra phoenix ile flash at. O basliga iyi bak ilk mesajin en sonunda anlatim var.

----------Eklendi @ 11:47:15 ---------- Yazıldı @ 11:45:34 ----------

http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modi...umu-resimli-anlatim-2-580985.html#post4265213
anlatimin en altini okuyun yaziyor yapmaniz gerekenler

----------Eklendi @ 11:51:23 ---------- Yazıldı @ 11:47:15 ----------

aynen asagidaki seyler yaziyor aciklama kismi 18. maddenin alt kisminda:
arkadaslar telefonunuzda anna yada baska versiyon varsa yani belle kullanmiyosaniz kurtulus40, madness yada reis belle yukluycekseniz uda core rofs2 rofs3 indirip bunlari c deki product klasorune atiosunuz bilgisayarinizdaki c. Phoenix acip usb1 scan product update firmwara update yapip optionsdan euro3 dg secip kirmizi 2 dosyayi silin we refurbish yapin. Dead phone kutucugunu isaretlemeyin. Sorun cikmayacaktr. Bi sorun olursa buraya yazin hemen yardm edeyim.

TurcpoweR

Üye
turcpower eger halen ayni sorun dewam ediosa önce e hafizani bicimlendir dosyalar kismindan sonra *#7370# yap. We benim anlatimimimdaki gbi refurbish ile flashla. Eger bu yolu deniyceksen telefonu yedekleyip flash attiktan snra geri yukleme yapma sakin. Cunku bu yontem eski sistemini geri yukler. Sana tawsiyem bicimlendrme yapmadan önce rehberi sim karta kopyala. Foto video vb dosyalari da bilgisayara at. Flash bitince kopyala yapistir ile telefnuna kopyalarsin gene. Sen orjinal final fixed dosyalariyla (ilk sayfada) flash at önce, eger sorunlar hallolursa biZ sana rofs2yi duzenler weririz o zaman update yaparsin. Telefnundan bisey silinmeden yuklersin smdi orjinali flash yap sen. Durumu yaz ona göre yardim ederiz

Benim flashlama konusunda sıkıntım yok anlatımın için teşekkürler . benim söylemeye çalıştığım şey şu : eskiden kullandığım bellede (http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modi...40_belle-v3-5-23-11-11-tam-turkce-543125.html) galeride bi fotoğrafa girince seçeneklerden fotoğrafın istediğin parçasını fotoğrafa yükleyebiliyodun ... Ama artık kaldırılmış bu özellik sanırım

m-ortak

Üye
dadas_2525 ustam bazı dusyalar linkde silinmiş galiba gerekli bütün dosyalar tek linkde verebilirimisin yardımci olursan sevinirim teşkürler..

ЯReiS

ЯReiS

Üye
Benim flashlama konusunda sıkıntım yok anlatımın için teşekkürler . benim söylemeye çalıştığım şey şu : eskiden kullandığım bellede (http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modi...40_belle-v3-5-23-11-11-tam-turkce-543125.html) galeride bi fotoğrafa girince seçeneklerden fotoğrafın istediğin parçasını fotoğrafa yükleyebiliyodun ... Ama artık kaldırılmış bu özellik sanırım

ne demek istediginizi anlamadim?? resmin bir parcasini fotografa eklemek derken neyi kastettiginiz anlamadim ama eger rehberdeki kisilere eklemekse evet o var..ben su an kullaniyorum galerideki resimlere girip seceneklerden kisiye ata,duavr kagidi yap gibi secenekler var.

TurcpoweR

Üye
ЯReiS;4274982' Alıntı:

ne demek istediginizi anlamadim?? resmin bir parcasini fotografa eklemek derken neyi kastettiginiz anlamadim ama eger rehberdeki kisilere eklemekse evet o var..ben su an kullaniyorum galerideki resimlere girip seceneklerden kisiye ata,duavr kagidi yap gibi secenekler var.

Yazım hatası için kusura bakmayın . Galeride kişiye ata duvar kağıdı yap gibi seçenekler yok bende neden bilmiyorum :(

ЯReiS

ЯReiS

Üye
cok ilginc gercekten bende var..niye oluyor onuda anlamis degilim siz ilk flash atmadan once format attiniz mi? sys private gibi sistem kalsorlerini temizledinizmi? cunki ben su an galeride seceneklere basinca o sizde olmayan ozellikler bende cikiyor..

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
Esendağlı

Esendağlı

Üye
ЯReiS;4275331' Alıntı:
cok ilginc gercekten bende var..niye oluyor onuda anlamis degilim siz ilk flash atmadan once format attiniz mi? sys private gibi sistem kalsorlerini temizledinizmi? cunki ben su an galeride seceneklere basinca o sizde olmayan ozellikler bende cikiyor..
Doğrudur bende de aynı seçenekler çıkıyor,daha dün gece flash atttım.

• Beğen
Tepkiler: ЯReiS
ЯReiS

ЯReiS

Üye
isin ilginc tarafi ve hic anlayamadigim sey ayni telefon ayni yazilimi yukluyor ama farkli sonuclar doguyor..

keypeks

keypeks

Üye
Üstad ben undomds klasörüne ulaşamdım x-plore ilede baktım ama yok birde bişey sorucam şu videodaki kilit programını biliomusunuz acaba çok hoş...

kadıköy_polisi

kadıköy_polisi

Üye
ben de z dosyası olumsuz görunmuyor..link var mı acaba

Üst Alt