Dokunmatik ekranlar nasıl temizlenir?

Sponsorlu Bağlantılar

Gamer31

Üye
    Konu Sahibi
Dokunmatik ekranlar nasıl temizlenir?
Evet arkadaşlar benim Samsung Lindy telefonumun dokunmatik ekranı bozuldu, çok zor çalışıyor. Menüye basınca widget bölümü açılıyor, arada düzeliyor gidiyor. Bu tür sorunlarda ne tür bir tavsiye önerirsiniz. Telefonu aşaa at, telefonu çöpe at, ekran al, servise ver gibi tavsiyelerde bulunmazsak daha güzel olur. :)

Symbianize

Symbianize

Üye
Telefonu al bi kova suyun içine at tamamdır ;)

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
benim telefon çok sık yağlanıyor bende gözlüklerin yanında verilen peçeterimsi şey ile siliyorum.Çok iyi temizliyor ve temizlenince üstündeki yağ tabakası gittiğinden dokunmatik hassasiyeti artıyor.Eğer sorun bunun gibi bir şeyse sanada öneririm.

61semih

61semih

Üye
başlık nasıl temızlenır ama soruya gel sana tavsıyem nasıl temızlenıre yanı sılerek temızlenır :ehe

TheCower

TheCower

Üye
Bak şimdi.. ekranı yere paralel tut. Aynaya bakar gibi vaziyetini al. Tüm enerjini ekrana ver. Derin derin nefes al. Sonra birden genizindeki tüm enerjiyi ağzına getir. Bunları yaparken garip sesler çıkabilir. Sonra o enerjiyi yere paralel olan ekrana aktar. Iyice yaydır ekrana ve güneşte kurusun o. Daha sonra bir tuvalet kağıdı al ve camsil ile ısla sil kurula.

AndroidOne

AndroidOne

Üye
üstündeki jelatini çıkardım bende çok yağlanıyo die artık yağlanmıo jelatini çıkartmak istemeyen gözlük beziyle silebilir.

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Ben jelatini çokardıktan sonra yağlanmaya başladı :)

AndroidOne

AndroidOne

Üye
ıslak mendille silmek de iyi onu alcan çamaşır sıkar gibi sıkacan suyu akcak öyle silecen ekran pam parlak oluyor saten kuruyo hemen güzel çözüm. :D

tempestshine

tempestshine

Üye
Gözlük beziyle silinebilir.

harun22

harun22

Üye
Yağ çöz, Por çöz kireç çözücü cif , bulaşık sabunu çamaşır şuyu bunların hepsini karıştır bi kovaya sonra telefonu 10 dakka beklet ilk günkü kadar temiz olur. Hatta birazda araba cilası koy çizikleride kapanır. :oke:

MrExpert

MrExpert

Üye
Bak şimdi.. ekranı yere paralel tut. Aynaya bakar gibi vaziyetini al. Tüm enerjini ekrana ver. Derin derin nefes al. Sonra birden genizindeki tüm enerjiyi ağzına getir. Bunları yaparken garip sesler çıkabilir. Sonra o enerjiyi yere paralel olan ekrana aktar. Iyice yaydır ekrana ve güneşte kurusun o. Daha sonra bir tuvalet kağıdı al ve camsil ile ısla sil kurula.

aynştayn :/

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici

kooooooğk, koğğk, puuuu :D

Üst Alt