Nokia Mağaza Çalışmıyor. Değerli Arkadaşlar Yardım...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
marsharun

marsharun

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Mağaza Çalışmıyor. Değerli Arkadaşlar Yardım...
Merhaba arkadaşlar, abiler, ablalar... Sorunum şu: Telefonuma bir program yükleyecektim qt hatası verdi ben de bu siteden indirdiğim qt yi kurdum. Fakat içinden çıkan 4 dosyadan sadece bi tanesini kurabildim çünkü diğerleri süresi geçmiş sertifika hatası verdi. Her neyse programı kuramadım haliyle de. Daha sonra farkettim ki Nokia mağaza çalışmıyor. Basıyorum simgeye kalıyor öyle. Yeniden yükledim mağazayı olmadı yine aynı. Ne yaptıysam düzeltemedim. Format ya da Flashsız çözüm istiyorum lütfen. Bir de bugün Labyrent 3d oyunu yükledim onu da açmıyor. Telefonum C6-01 Anna 25.07

serecans

serecans

Üye
Süresi geçmiş diyorsa telin tarihini geri al yükle bakalım

Dostnametr

Üye
QT güncelleyince sorun oluyor bende de oldu flash attım.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
format at ama fazla program kurma geçici olarak çok gerekleri kur bir kaç güne belle gelir zaten sistem sıfırlanacak ondan

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
25.07 ' de nasıl Qt hatası oldu anlamış değilim ama bir şey soracağım Telefon hackli mi ?

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
arkadaşım sen qt bileşenlerinden sadece 1 tanesini güncellemişsin diğerleri eski sürüm olarak kalmış bu uyumsuzluktan dolayı mağaza açılmıyordur format atmadan telefon tarihini geri alarak diğer bileşenleri de yükle ve o şekilde dene olmazsa farklı bir qt sürümü dene formata gerek yok bence
bu arada belle gelince telefon muhtemelen sıfırlanmayacaktır anna geldiğinde sıfırlandı mı ki şimdi belle de sıfırlansın ?

marsharun

marsharun

Üye
    Konu Sahibi
telefon hackli değil. O yüzden zaten süresi geçmiş sertifika hatası veriyor:-) siz de haklısınız aslında biraz idare edeyim belle gelince flash atarım. Ama tarihi geri alıp qt kuracağım. Yardımlarınız içşn teşekkürler hepininize...

marsharun

marsharun

Üye
    Konu Sahibi
tarihi geri aldım fakat olmadı yine süresi geçmiş sertifika:-(

marsharun

marsharun

Üye
    Konu Sahibi
S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Hackle kurtul

marsharun

marsharun

Üye
    Konu Sahibi
belleyi yükledikten sora hacklemek istersen hacklersin ama şimdi hackleme
neden üstad? neden şimdi hacklemeyeyim? asıl flash atıcam nasıl olsa bir aya diye şimdi bilgisayarsız hack yapmayı düşünmüştüm?

man20

man20

Üye
neden üstad? neden şimdi hacklemeyeyim? asıl flash atıcam nasıl olsa bir aya diye şimdi bilgisayarsız hack yapmayı düşünmüştüm?
üstad mı? ayyy utandırıosun beni :$ valent cevabı verdi zaten :D

man20

man20

Üye
ben flash atma veya hack yapma işlerini bilmiom. mantıken söledim ben bunu :)

marsharun

marsharun

Üye
    Konu Sahibi
:) Tmm hacklicem teli heralde. Bilgisayarsız hack önerir misiniz?

alperjk

Üye
bu tarz bi sorunda bende var hack de iş görmüyo sürekli hatalarla karşılaşıyorum format atmama rağmen devam ediyo bende bıraktım teli belleyi bekliyorum

en basit hatası uygulama yüklemeye çalıştığımda yüklenemiyor diye bir hata veriyo ne yaptıysam bi çözüm bulamadım tel i formatlıyorum ilk bikaç gün problem yok uygulama kuruluyo bikaç gün sonra yine aynı hata vs vs..

benim düşüncem bu anna yı yüklerken sorunlu yüklendi ondan kaynaklanan bişidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt