Nokıa belle hard format sonrası herkestekı aynı sorun

Sponsorlu Bağlantılar

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
yükledim aynı kardeşim açılmıyor.s

----------Eklendi @ 19:39:01 ---------- Yazıldı @ 19:38:42 ----------

son sürümü güncelledin mi
hayır arkadaşın verdiğin dosyayı yükledim ben.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
bir sorun var ama nerde

zempo

Üye
arkadaslar nasil konu acilcani bilmedim icin buraya yaziyorum N71 e yeni versiyon attim hersey calisior flasla attim ama oviye giriyorum guncelle dedi guncelledim icinden birsey indircem zaman indiriyor tamamlaninca program yukleniyor diyor hata veriyor neden anlayamadim yardim lutfen

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
yükledim aynı kardeşim açılmıyor.s

----------Eklendi @ 19:39:01 ---------- Yazıldı @ 19:38:42 ----------

hayır arkadaşın verdiğin dosyayı yükledim ben.

2 nci sayfaya bir bak arkadaş paylaşmiştı bi dosya işini görür galıba

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
onu yükledim zaten açılma ekranında takılıyor :@

yanlş anlmayın size kızmıyorum..

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
olabilir hepımız bızaman kızıyoruz ben magazamı bu şekılde açmıstım yardımcı olamadım kusura bakma

ANIL

ANIL

Admin
arkadaşın verdiği dosyayı yükledim sonra direk son sürüm mağazayı yükledim açıldı bende

yeah_yeah

Üye
    Konu Sahibi
dostum sen eski mağaza sürümünü kurmuşsun o zaman açılmaz kalır öyle hoş geldiniz der o şey döner döner bakar durursun ama 3.22.054 sürümlü mağaza version unu kurdun mu herşeyi kurarsın. hiçbir sorun kalmıyor o dosya beni kurtardı şu anda hard format sonrası belle kullanıyorum. çok sade ve daha hızlı digiturk web tv yok :))) sevmiyom o zımbırtıyı

tayfuntrnk

tayfuntrnk

Üye
aşağıdaki linki yükle kardeş sonra mağazayı kur..

karadenizli_37

Üye
Merhaba arkadaşlar.
Aynı sorunu maalesef bende yaşadım, her yerde araştırdım ama bir sonuca ulaşamadım. Hiç boşuna uğraşmayın bu sorunun en kolay ve kısayoldan çözümü için Belle'yi, pc üzerinden Ovi Suite ile tekrar yüklemelisiniz. Kolay gelsin ツ

bozkurt955

bozkurt955

Üye
mrb arkadaşlar ben ovi den c6 01 tekrardan belle yükledim fakat tlf ingilizce oldu türkçe dil desteği yok malesef nasıl yükleriz bunu

AHMED...

AHMED...

Üye
mrb arkadaşlar ben ovi den c6 01 tekrardan belle yükledim fakat tlf ingilizce oldu türkçe dil desteği yok malesef nasıl yükleriz bunu

belle yi yüklerken telefona dokandın mi yeniden yükle türkiyedesin demi mobil olduğum için göremiyorum

bozkurt955

bozkurt955

Üye

belle yi yüklerken telefona dokandın mi yeniden yükle türkiyedesin demi mobil olduğum için göremiyorum

hayır dostum ovi den flashı yüklerken dokunmadım hiç bir şekilde zaten yüklemede sıkıntı çıkmadı ki belle yüklendi sorun tükrçe dil desteğinin olmaması tlf şuanda ingilizce

hakan_710

hakan_710

Üye
türkiye ile alakası yok telefonunuz yurtdışı çıkışlı Ovi den güncellerseniz ki zaten yapmışsınız teliniz ıngilizce olur. Yapmanız gereken phoenix kullanarak flash atmak forumda üst konularda anlatım mevcut onlara bakın eğer acemi iseniz müsait bi zamanda yardım edebilirim

hakan_710

hakan_710

Üye
konuya cevap yazdım ordan bakabilirsin

DustoJniK

DustoJniK

Üye
Hard format sonrası Haritalar ve Ovistore silinir. Haritalara çözüm : Sis dosyasını yüklediğiniz zaman açılmaktadır. Fakat aynısını Ovistore için söylemek mümkün değildir. Gerekli qt ler var fakat çalışma ihtimale biraz düşük ve birazda zahmetli oluyor. Bunun için aslında tek yapılması gereken Ovistore'nin Modlanmış dosyaları mevcut bunları Uda dosyasına gömmek ee buda CFW hazırlayanların işi :)

Üst Alt