ne anlamı mı var ? ozmn belleyle gelen dosyaları buraya upload et yükleyecek arkadası bur detten kurtar.tekrar yüklemenin ne anlamı varki bütün bir yazılım sonuçta ilk yüklemede yazıyor zaten telefona yazılımı anna gibi degilkı pr1 pr2 misali
ornek: magaza versıyonu mevcut forumda ama ne hikmetse yüklenmiyor.. 3.22.56 kur bakalım kurabilecekmisin. ama flashla butun dosyaları geri kazandıracaksın telefona...evet. formatla temizlersin anca ama Flashla yeniden yazdırırsın herşeyi...Aslında hard format atmaktansa tekrar flaslamak herzan daha iyi gelir telefona.sonuçta ikisindede tertemiz oluyor flashın artısı bozuk fw dosyaları varsa onlarıda düzeltiyor.
bi tane dosya buldum yükleniyor heralde ama tam olarak tatmin olur muyum bilmem sizinle paylaşmak istiyorum
No u r wrong 1st install CWRT Core then Install Nokia Store problem Solve ...
Download GotoLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
3.22.54 mağaza sürümünü kurdum sorun halloldu bu dosyayı bulabilmek için 2 saat im gitti valla
sanki filmleri güncelliyorlarmış gibi konuşturacaklar beni
youtube downloader yeterlidir. tek bir soru soracağım kısa cevap verecek arkadaş bir cümlecikle açıklarsa sevinirim turkcell nimbuzz mu what's up mi kurayım ?bi tane dosya buldum yükleniyor heralde ama tam olarak tatmin olur muyum bilmem sizinle paylaşmak istiyorum
No u r wrong 1st install CWRT Core then Install Nokia Store problem Solve ...
Download GotoLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
3.22.54 mağaza sürümünü kurdum sorun halloldu bu dosyayı bulabilmek için 2 saat im gitti valla
anlamadımarkadaşım pc varsa oviden foursguare sosyal ag uygulamasını ındir sonra magazayı aç
dediğiniz uygulama çıkmıyor qt ile ilgili bi uygulama yüklesem olur mu?pcden telefonuna oviden sosyal aglar uygulaması olan foursguare yı ındır magazanın qt bileşenı silinmiş o uygulamada smart ınstaller dedıgımız bileşen var magaza açılacaktır