Nokıa belle hard format sonrası herkestekı aynı sorun

Sponsorlu Bağlantılar

salihk

salihk

Emekli Yönetici
bencede yeniden flashlarsan sorunun çözülür.

uruno

uruno

Üye
Abi nokia suite bağla teli tekrar yükle de herşey normalae dönecek tek yol bu şuan için.

• Beğen
Tepkiler: salihk
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
tekrar yüklemenin ne anlamı varki bütün bir yazılım sonuçta ilk yüklemede yazıyor zaten telefona yazılımı anna gibi degilkı pr1 pr2 misali

salihk

salihk

Emekli Yönetici
tekrar yüklemenin ne anlamı varki bütün bir yazılım sonuçta ilk yüklemede yazıyor zaten telefona yazılımı anna gibi degilkı pr1 pr2 misali
ne anlamı mı var ? ozmn belleyle gelen dosyaları buraya upload et yükleyecek arkadası bur detten kurtar. :D ornek: magaza versıyonu mevcut forumda ama ne hikmetse yüklenmiyor.. 3.22.56 kur bakalım kurabilecekmisin. ama flashla butun dosyaları geri kazandıracaksın telefona...

uruno

uruno

Üye
Aslında hard format atmaktansa tekrar flaslamak herzan daha iyi gelir telefona.sonuçta ikisindede tertemiz oluyor flashın artısı bozuk fw dosyaları varsa onlarıda düzeltiyor.

salihk

salihk

Emekli Yönetici
Aslında hard format atmaktansa tekrar flaslamak herzan daha iyi gelir telefona.sonuçta ikisindede tertemiz oluyor flashın artısı bozuk fw dosyaları varsa onlarıda düzeltiyor.
evet. formatla temizlersin anca ama Flashla yeniden yazdırırsın herşeyi...

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
hard atınca qt bileşeni ni siliyor halıyle ama cogu hard format atısta magaza vıdgetının sılinmesı gıbi sadece vidgetı silememesi gibi hatalar veriyor flaşı bilenlere atması kolay ama bılmeyende var forumda yinede bir sorunda hard format at diyenler mevcut magazası silınen arkadaşa da attıgı format kalıyo

yeah_yeah

Üye
    Konu Sahibi
2. sayfada verdiğim bir dosya var cwrt dosyası onu kurunca herşeyi kurabiliyorsun telefona

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ayrıca belleyi ılk yuklemende telefonunun çalişabilmesı ile ilgili olan yazılımları Z ye atıyor.digerlerının önemı yok

yeah_yeah

Üye
    Konu Sahibi
bi tane dosya buldum yükleniyor heralde ama tam olarak tatmin olur muyum bilmem sizinle paylaşmak istiyorum

No u r wrong 1st install CWRT Core then Install Nokia Store problem Solve ...
Download Goto

3.22.54 mağaza sürümünü kurdum sorun halloldu bu dosyayı bulabilmek için 2 saat im gitti valla

evet arkadaşlar çözüm dosyamız yukarıdadır. Tekrar yazılım atmaya gerek yok zaten youtube digiturk web tv zımbırtılarını ben kullanmıyorum :) sanki filmleri güncelliyorlarmış gibi konuşturacaklar beni :) youtube downloader yeterlidir. tek bir soru soracağım kısa cevap verecek arkadaş bir cümlecikle açıklarsa sevinirim turkcell nimbuzz mu what's up mi kurayım ?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
whatsapp aşırı şarj yiyor

Bberkan40

Üye
bi tane dosya buldum yükleniyor heralde ama tam olarak tatmin olur muyum bilmem sizinle paylaşmak istiyorum

No u r wrong 1st install CWRT Core then Install Nokia Store problem Solve ...
Download Goto

3.22.54 mağaza sürümünü kurdum sorun halloldu bu dosyayı bulabilmek için 2 saat im gitti valla

çok sağol

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
kardeşim çok teşekkürler ama yeşil hoşgeldiniz yükleniyor diyo ama açılmıyo ne kadar sürer .s

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
arkadaşım pc varsa oviden foursguare sosyal ag uygulamasını ındir sonra magazayı aç

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
arkadaşım pc varsa oviden foursguare sosyal ag uygulamasını ındir sonra magazayı aç
anlamadım

----------Eklendi @ 19:13:04 ---------- Yazıldı @ 19:08:53 ----------

dediğinizi arattım uyumlu değildir dedi.. ovi

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
pcden telefonuna oviden sosyal aglar uygulaması olan foursguare yı ındır magazanın qt bileşenı silinmiş o uygulamada smart ınstaller dedıgımız bileşen var magaza açılacaktır

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
pcden telefonuna oviden sosyal aglar uygulaması olan foursguare yı ındır magazanın qt bileşenı silinmiş o uygulamada smart ınstaller dedıgımız bileşen var magaza açılacaktır
dediğiniz uygulama çıkmıyor qt ile ilgili bi uygulama yüklesem olur mu?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
süiti aç normal ovı hata verebilıyor

----------Eklendi @ 19:20:25 ---------- Yazıldı @ 19:17:15 ----------

nokia sleepscreen de olur onda da var

ANIL

ANIL

Admin
teşekkürler arkadaşım verdiğin dosya sayesinde mağaza yüklendi. bundan sonrası için bir sorun olmaz diye düşünüyorum.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
son sürümü güncelledin mi

Üst Alt