arkadaşlar lütfen yardım nokia play to

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
resulalan

resulalan

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar lütfen yardım nokia play to
merhaba arkadaşlar dün N8 telefonuma veri sil ve geri yükle yaptım bütün uygulamaları baştan aşağı hepsini yükledim ama sadece nokia play to uygulamasını yapamadım beta labs tan indirdim kurdum olmadı without smart installerini buldum olmadı... bir de beta labsta big screen ı kaldırıp kurun yazıyordu onuda yaptım yine olmadı ne yaptıysam olmadı.... yüklerken sona kadar geliyo yükleme tamamlanıyo diye yazıyor ama sonra iptal edilip smart installer de devam edin diyo ordan başlatıyorum yine olmuyo off dünden beri kafayı yedim bi yardım edecek arkadaş var mı teşekkürler

catdog136

catdog136

Üye
telefonda qt son sürümü yüklü mü?

resulalan

resulalan

Üye
    Konu Sahibi
qt 4.7.3
qtmobility 1.1.2 yüklü dostum

meg1ddo

meg1ddo

Üye
Evet son sürüm Qt yüklü değilse olmaz bu iş...

resulalan

resulalan

Üye
    Konu Sahibi
son sürüm qt hangisi söyleyebilir misiniz ya da link verebilir misiniz

----------Eklendi @ 14:23:17 ---------- Yazıldı @ 13:31:19 ----------

arkadaşlar yok mu bilen birisi

----------Eklendi @ 15:22:34 ---------- Yazıldı @ 14:23:17 ----------

telefonda qt nin son sürümü yüklü ama hala olmuyo acaba bir program ile çakışıyo olabilir mi ??

komando04

komando04

Üye
son sürüm qt hangisi söyleyebilir misiniz ya da link verebilir misiniz&lt;font color=&quot;Silver&quot;&gt;&lt;br /&gt;<br />
&lt;br /&gt;<br />
&lt;font size=&quot;1&quot;&gt;----------Eklendi @ 14:23:17 ---------- Yazıldı @ 13:31:19 ----------&lt;/font&gt;&lt;br /&gt;<br />
&lt;br /&gt;<br />
&lt;/font&gt;arkadaşlar yok mu bilen birisi&lt;font color=&quot;Silver&quot;&gt;&lt;br /&gt;<br />
&lt;br /&gt;<br />
&lt;font size=&quot;1&quot;&gt;----------Eklendi @ 15:22:34 ---------- Yazıldı @ 14:23:17 ----------&lt;/font&gt;&lt;br /&gt;<br />
&lt;br /&gt;<br />
&lt;/font&gt;telefonda qt nin son sürümü yüklü ama hala olmuyo acaba bir program ile çakışıyo olabilir mi ??
&lt;br /&gt;<br />
&lt;br /&gt;<font color="Silver"><br />
<br />
<font size="1">----------Eklendi @ 15:40:28 ---------- Yazıldı @ 15:38:53 ----------</font><br />
<br />
</font>kardeş bunun tek bir çözümü var wlan ağından bağlanmayi kesip normal vodafone internet yada hangisini kullanıyorsan onunla bağlanarak yüklemeyi tamamlayın olacaktır şimdiden oldu sayin

----------Eklendi @ 15:41:40 ---------- Yazıldı @ 15:40:28 ----------

kardeş bunun tek bir çözümü var wlan ağından bağlanmayi kesip normal vodafone internet yada hangisini kullanıyorsan onunla bağlanarak yüklemeyi tamamlayın olacaktır şimdiden oldu sayin

resulalan

resulalan

Üye
    Konu Sahibi
[/COLOR]kardeş bunun tek bir çözümü var wlan ağından bağlanmayi kesip normal vodafone internet yada hangisini kullanıyorsan onunla bağlanarak yüklemeyi tamamlayın olacaktır şimdiden oldu sayin[/QUOTE]

kardeşim cevabın için teşekkürler ama dediğini yaptım yine olmadı vodafone internet ile bağlandım olmadı

catdog136

catdog136

Üye
qt son sürüm zaten.. verdiği hatayı ben qt yükleyerek çözmüştüm, bazı programlarda sorun yapıyordu aynı böyle banada.. bence qt'yi yeniden yükle. play to uygulamasınıda offline olarak indirip denemen..

resulalan

resulalan

Üye
    Konu Sahibi
wala kaç defa kaldırıp tekrar yükledim qt yi ayrıca play to uygulamasınında offline olarak bulup yükledim oda olmadı sorunu buldum zaten... ben veri sil ve yükle yaptım telefona o yüzden veri sil ve geri yükle ve hard format yapanların telefonlarına nokia play to nun bu versiyonu yüklenmiyormuş(beta labs ta okudum )... inşallah ilerki sürümlerini yükleyebiliriz herkese teşekkürler

catdog136

catdog136

Üye
en azından yararlı bir bilgi oldu..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt