Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sis ve sisx Uygulamalarını Türkçeleştirme Anlatımı
Sponsorlu Bağlantılar
deforze
Üye
baska bir programda deneyecem
Symbianist
Üye
Konu Sahibi
Ama dediğim gibi kelime listesi çıkarıp çevir
deforze
Üye
giftailor programını türkceye cevirdim tesekkürler anlatim icin
'h716043'
Üye
tebrikler
deforze
Üye
skypeyi türkceye cevirebilirsem paylasırım =)
Hasan
Üye
bekleyin paylaşıyim skype ı
Symbianist
Üye
Konu Sahibi
Rica ederim. Her şeyi çevirmeye çalışınca hata verebiliyor dediğim gibi. Kolay gelsin.
Hasan
Üye
yemek yiycem lütfen biraz bekleyin
deforze
Üye
skype yi denedim olmadı tek kelimesini degistirsem bile yüklemeye gecince dosya bozuk hatası alıyorum program korumalı filan mı anlamadım gitti dil dosyasıda skypeEF.r01 olarak bitiyor rsc degil belki ondan olabilir
Symbianist
Üye
Konu Sahibi
Aslında olmaması lazım bir de ben deneyeyim bende bir skyPe olacakti
'h716043'
Üye
ben yapardım ama bulaşmak istemiyorum artık sonra kafam ağırıyor
Symbianist
Üye
Konu Sahibi
Sebebini buldum. Sorun siseditorde. Paketleme yaparken eksik yapıyor. 4 mb olan skype'i 2 küsür mb olarak paketliyor. Çözümüne bakıyorum şimdi.
evet zaten kaydederken 3 te 1 i dolmadan kayıt ediyor
'h716043'
Üye
bakın sorun onda değil skype indir içinden dili çıkar sonra sen dil değiştir sonra tekrar siseditörü aç skype yi aç dil dosyasını değiştir öyle olur ben o şekilde 8 mb opera mobil i yaptım skype de öyle olur gibi me geliyor
deforze
Üye
dedigini tam anlamadım ama önce dil dosyasını degistirim sonra sis editörü kapattım sonra tekrar sis editorü actim dil dosyasını replace yaptım proyu kaydettim aynı hata geldi