Bada 2 FW Yükleme Anlatımı

Sponsorlu Bağlantılar

hugur27

hugur27

Üye
Fosamobil olan yeterli. Apps sorununda ise internete bağlanabiliyor musun? Bu sürümlerde ağ kaydını elle yapman lazım.
şimdi internette biraz araştırdıktan sonra o hatayıda düzelttim :D nasıl yaptığıma gelince aynı sorunları yaşayan kardeşlerim için tarif edeyim :)
*#5239870*# yaz ve presonfig seç ardından operator codeye *#27236*# yaz TUR seçtikten sonra düzeldi.

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bilgi icin tesekkurler her dafasinda diyoruz ama kimse yapmiyor :)

yasarca

yasarca

Üye
S8530XXLA1 Resmi Sürüm [Bada 2]
s8530 için yayınlanan olan en son bada 2.0 firmwaresidir.

Firmware Version:
XXLA1
BADA Version: 2.0
Uyumlu Telefon Modeli: WAVE s8530
Bilgiler: Çek Cumhuriyeti Kies'ine normal olarak gelen resmi bada 2.0 sürümüdür.

USB Cable Driver:
Yayınlanma tarihi : 20.01.2012
usb driverlarını yüklemeden fw atmayınız

ARKADASIM GÜZEL PAYLASIM BEN BUNU İNDİRDİM AMA RAR SİFRESİNİ BULAMADIM GECENİN BU SAATİNDE SORUN BENDEMİ

----------Eklendi @ 05:11:15 ---------- Yazıldı @ 03:36:31 ----------

KISA BİR ARASTIRMADAN SONRA RAR SİFRESİNİ BULDUM .. samfirmware.com
:)

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
S8530XXLA1 Resmi Sürüm [Bada 2]
s8530 için yayınlanan olan en son bada 2.0 firmwaresidir.

Firmware Version:
XXLA1
Uyumlu Telefon Modeli: WAVE s8530
Bilgiler: Çek Cumhuriyeti Kies'ine normal olarak gelen resmi bada 2.0 sürümüdür.

USB Cable Driver:
Yayınlanma tarihi : 20.01.2012
usb driverlarını yüklemeden fw atmayınız

ARKADASIM GÜZEL PAYLASIM BEN BUNU İNDİRDİM AMA RAR SİFRESİNİ BULAMADIM GECENİN BU SAATİNDE SORUN BENDEMİ

----------Eklendi @ 05:11:15 ---------- Yazıldı @ 03:36:31 ----------

KISA BİR ARASTIRMADAN SONRA RAR SİFRESİNİ BULDUM .. samfirmware.com
:)

teşekkürler

hrn_07

hrn_07

Üye
teşekkürler wave 723 e yükledim çok değişmiş güzel olmuş bakalım inceleyeyim görüşlerimi bildiririm

hrn_07

hrn_07

Üye
konuya bada2 ile gelen yenilikleri ekleseniz ìyi olur mesela lockscreen olayı cok konusuldu ben goremıyorum oyle bısı

silqii

silqii

Üye
Peki kies'ten uygulamaları indirebiliyormuyuz çalışıyor mu yani

Lifeefes2

Üye
Firmware Version: XXLA1
Uyumlu Telefon Modeli: Wave GT-S8500
Yüklemesinde Multiloaderden üstteki hangi seçenek seçilecek acaba ?

Lifeefes2

Üye
Ben son sürümünü s8500 e yükledim ama video ayarları çok kotu oldı nokta nokta çekim yapıyor

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
konuya bada2 ile gelen yenilikleri ekleseniz ìyi olur mesela lockscreen olayı cok konusuldu ben goremıyorum oyle bısı

slm kayserili hemşerim bada 2 ile ilgili konular 1 seneyi aşkın bir şekilde konuşuluyor ondan ekleme greği duymadım ama görüşlerin için teşekkürler müsait bi zamanda ilgilenecegim

bu arada bende kayseriliyim incesu

----------Eklendi @ 09:20:22 ---------- Yazıldı @ 09:19:17 ----------

Peki kies'ten uygulamaları indirebiliyormuyuz çalışıyor mu yani

tabi ama bazı uygulamalar çalışmıyor o yüzden http://www.maxicep.com/bada-os-gene...ayan-test-uygulamalarini-yuklemek-590798.html burayı incemeni tavsiye ederim

silqii

silqii

Üye
Linktesi dediklerini yaptım ama Apps'de mevcut değil diyor. Apps'de wave 3 ten girdiğimde uygulamalar bada 2 uyumlu oluyor ama bende wave 2 var girdiğimde Facebook ve Twitter hariç başka hiç bir uygulama bada 2 olarak görünmüyor bada 1.2 görünüyor indiriyoırum ama çalışmıyor daha önce yüklemiştim bu şekil oldu senin modifiye yaptığında aynı sıkıntıyı yaşarsak bi anlamı yok yüklemenin. Yaşarmıyım aynı sıkıntıyı. (ilgin için teş.)

----------Eklendi @ 15:35:32 ---------- Yazıldı @ 14:00:27 ----------

Yükledim Türkçe değil bu nasıl yapacağız çok ii ama bi işime yaramaz boşuna uğraştık :(((

ceycey111

ceycey111

Üye
S8530XXLA1 CFW Türkçe Versiyonu

Cihaz: s8530
Version:
XXLA1

Açıklama: Çek Cumhuriyetinde Çıkan Resmi Güncellemedir. Türkçe Dil Seçeneği Var.
-polaris office yüklü
-birkaç tane tema var
-java oyunlar silinmiş
-2 tane csc var "CSC_S8530_Open_Europe_Common_ NEXUSLA1-Nexus.Ino.HR.csc'' olan cscyi kullanın
İndir CFW:

Pass: cro-wave.ino

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Linktesi dediklerini yaptım ama Apps'de mevcut değil diyor. Apps'de wave 3 ten girdiğimde uygulamalar bada 2 uyumlu oluyor ama bende wave 2 var girdiğimde Facebook ve Twitter hariç başka hiç bir uygulama bada 2 olarak görünmüyor bada 1.2 görünüyor indiriyoırum ama çalışmıyor daha önce yüklemiştim bu şekil oldu senin modifiye yaptığında aynı sıkıntıyı yaşarsak bi anlamı yok yüklemenin. Yaşarmıyım aynı sıkıntıyı. (ilgin için teş.)

----------Eklendi @ 15:35:32 ---------- Yazıldı @ 14:00:27 ----------

Yükledim Türkçe değil bu nasıl yapacağız çok ii ama bi işime yaramaz boşuna uğraştık :(((

arkadaşım türkçe olmayan nedir
verdiğim linkteki uygulama ara sıra acılıyor

hrn_07

hrn_07

Üye
slm kayserili hemşerim bada 2 ile ilgili konular 1 seneyi aşkın bir şekilde konuşuluyor ondan ekleme greği duymadım ama görüşlerin için teşekkürler müsait bi zamanda ilgilenecegim

bu arada bende kayseriliyim incesu

----------Eklendi @ 09:20:22 ---------- Yazıldı @ 09:19:17 ----------

tesekkurler ilginden dolayi ben kayserinin yillisiyim :)

okanselcuk

Üye
arkadaşlar wave 2 telefonuma s8530 XXLA1 versiyonunu yukledim ve çok yavaşladı nedendir bilgisi olan varsa lutfen paylaşsın

ceycey111

ceycey111

Üye
arkadaşlar wave 2 telefonuma s8530 XXLA1 versiyonunu yukledim ve çok yavaşladı nedendir bilgisi olan varsa lutfen paylaşsın

normal fw yimi yoksa custom fwyimi yükledin
birde başlarda kasma yapar sonradan düzelir

okanselcuk

Üye
evet dostum haklısın başta kasma yaptı ama şu an çok hızlı ve tatmin edici fakat sim kartımı yukleme yapmadan once çıkarmıstım fakat rehberdeki numaraları bulamadım onları nasıl geri getirebilirim açıklarsanız çok sevinirim .. yardımlarınızdan dolayı teşşekürler

ceycey111

ceycey111

Üye
menü-ayar-rehber-kişileri göster-hepsi

sim kartına bütün kayıtları atmıştın dimi

okanselcuk

Üye
butun numaralarım gitmiş sanırım ben hepsi sim de sanıyordum vodafone musteri hizmetlerini arayıp numaralarımı geri kurtarma gibi bi imkan varmı diye soracağım

ceycey111

ceycey111

Üye
butun numaralarım gitmiş sanırım ben hepsi sim de sanıyordum vodafone musteri hizmetlerini arayıp numaralarımı geri kurtarma gibi bi imkan varmı diye soracağım

keşke yedekleseydin kardeş bidakine ayarlar-rehber-kişileri dışa aktarı seç hafıza kartına ve rehbere butun kayıtları yedekle

Üst Alt