Bada 2 FW Yükleme Anlatımı

Sponsorlu Bağlantılar

qnur4807

Üye
Evet arkadaşlar bende wave 723 telefonuma yükledim. Görsellik açısından tamamen değiştirlmiş işlevlsel olarakta bazı yenilikler var görünüm açısından gayet hoş duruyor fakat telefonu biraz yavaşlatmış onunda yeni güncellemeler geldikçe düzeltirler diye düşünüyorm ve bazı çözemediğim sorunları var örneğin wirelees olmadan nete bağlanmayı başaramadm apps mağazasına giriş yapamıyorm mobile ap özelliğine girdiğim zaman geriye atıyo ve wifiden bağlansamda apps mağazasında ve bazı uygulamalarda ağ hizmetleri için bağlantı kurun uyarısı veriyo bunlar belki ayarlardan düzeltilebilir ama bnm için sorun oldu :) bilen arkadaşlar yardımcı olabilirlerse sevinirim :)

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Evet arkadaşlar bende wave 723 telefonuma yükledim. Görsellik açısından tamamen değiştirlmiş işlevlsel olarakta bazı yenilikler var görünüm açısından gayet hoş duruyor fakat telefonu biraz yavaşlatmış onunda yeni güncellemeler geldikçe düzeltirler diye düşünüyorm ve bazı çözemediğim sorunları var örneğin wirelees olmadan nete bağlanmayı başaramadm apps mağazasına giriş yapamıyorm mobile ap özelliğine girdiğim zaman geriye atıyo ve wifiden bağlansamda apps mağazasında ve bazı uygulamalarda ağ hizmetleri için bağlantı kurun uyarısı veriyo bunlar belki ayarlardan düzeltilebilir ama bnm için sorun oldu :) bilen arkadaşlar yardımcı olabilirlerse sevinirim :)

dostum bu konu işini görecektir emin olabilirsin :) http://www.maxicep.com/bada-os-gene...-kurulumu-resimli-anlatim-skaptan-583518.html

qnur4807

Üye
eyvallah kardeşim çok teşekkür ederim ilgilendiğin için şimdi uyguladım işe yaradı :)

hugur27

hugur27

Üye
(skaptan) bada 2.0 yüklediğimde içerisinde wallpepar vardı ben yanlışlıkla tlf. hafızasını silince hepsi silinmiş :( tekrar nerden bulabilirm o resimleri. yardımcı olabilirmisin.

silqii

silqii

Üye
Teş. ederim ilginiz için yükledim çok şarjım gidiyor inş. bundan kaynaklı bi şey değildir. android yükleniyor mu acaba wave 2 lere bilginiz var mı?

ceycey111

ceycey111

Üye
(skaptan) bada 2.0 yüklediğimde içerisinde wallpepar vardı ben yanlışlıkla tlf. hafızasını silince hepsi silinmiş :( tekrar nerden bulabilirm o resimleri. yardımcı olabilirmisin.

eğer fwye gömülmuş resimse telefona format atarak geri getirebilirsin
ama kendi resimlerinse zor

hugur27

hugur27

Üye
nasıl format atacağım format kodunu bılıyormusun?

yakosan

Üye
eger cihazın 8500 sa evet CFW: dosyasını unutma

8530 için önceki yüklemeyi yaptım türkçe değildi. verdiğiniz bu yüklemeyi yaparkende daha test için teli açıp kapatmadan hata veriyor.

qnur4807

Üye
Benimde sormak istediğim bir konu var normal masaüstü menüsünde iken ekrandaki kaydırma sayfalarını nasıl kapatabilirim en az 2 ye indrmek istiyorm bnmki en sonunda şuan :D meraktan hepsini açmıştım:) onları nasıl kapatabilirim acaba

nasıl format atacağım format kodunu bılıyormusun?

Badanın 2.0 dan önceki sürümlerinde bu kodu kullanıyordum ama 2.0 da deneme fırsatım olmadı inş işe yarar.
telefonundaki bilgilerini hafıza kartına yedekle ardından tuşlardan bu *2767*3855# değeri gir bekle gerisini otomatik olarak yapıyor.

silqii

silqii

Üye
Android yükleniyor mu acaba wave 2 ye ?

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

reis-44

Üye
arkadaşlar bana bada 2.0 yüklemesinde yardımcı olabilirmisiniz wawe 2 sw ver.8530jvla1-csc ver 8530jvkd1

recep1734k

Üye
rar şifresini çözemedim ben :S

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşlar bana bada 2.0 yüklemesinde yardımcı olabilirmisiniz wawe 2 sw ver.8530jvla1-csc ver 8530jvkd1

hangi konuda yardım istiyorsun arkadaşım daha önce hiç fw atmadıysan baştan başlayalım istersen

grafikedy

grafikedy

Üye
abi ne zaman kiese düşecek bu zıkkım? Bilgisi olan yok mu hala?

ceycey111

ceycey111

Üye
kardes kımse bılmıyor
nezaman ckacagı bellı degıl
bu ay ıcnde cıkmazsa nısana kadar cıkmaz dıye dusunuyorum

qnur4807

Üye
Benimde sormak istediğim bir konu var normal masaüstü menüsünde iken ekrandaki kaydırma sayfalarını nasıl kapatabilirim en az 2 ye indrmek istiyorm bnmki en sonunda şuan :D meraktan hepsini açmıştım:) onları nasıl kapatabilirim acaba

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

ekranın üzerindeyken parmaklarınla resim büyültüp küçültüyormuş gibi yapabilirsin :)

Üst Alt