sırf o yüzden Sensation XE alıcamFiyatlarının bilmiyorum ama beatsaudio alabilirsiniz. Ses kalitesi mükemmel. Dünyanın en kaliteli kulaklıkları.

sırf o yüzden Sensation XE alıcam

Beatsler 300 den başlıyo bildiğim kadarıylaFiyatlarının bilmiyorum ama beatsaudio alabilirsiniz. Ses kalitesi mükemmel. Dünyanın en kaliteli kulaklıkları.
saol kardeşim bakıcam internetten50 tl ye alınabilecek herhangi bir Sennheiser kulaklık al memnun kalirsin her türlü...
Nokia'nın kulaklıkları o kadar iyi değil bence ama bakıcam ona da50 tlyi geçemeyen nokianın orjinal kulaklıqı var onun dışında soyleceklerimin hepsi +80 tl![]()
beats audio marka değildir monster cable nin ürün serisidir ( 2012 itibariyle nokia monster cable ile anlaşmış ) yani monster cable güzel :O ama ''sennheiser'' al bence[sıze=4]fiyatlarının bilmiyorum ama beatsaudio alabilirsiniz. Ses kalitesi mükemmel. Dünyanın en kaliteli kulaklıkları.[/sıze]

beats audio marka değildir monster cable nin ürün serisidir ( 2012 itibariyle nokia monster cable ile anlaşmış ) yani monster cable güzel :O ama ''sennheiser'' al bence
bu arada beats audio dünyanın en iyi kulaklık markası değildir 2010 anketine göre sennheiser dir![]()

senheiser in hangi modelini kullandığına bağlı giriş seviyesi monster cableyle aynı , sennheiserin fakı İE 8İ gibi yüksek performanslı kulaklıklarda belli oluyor. monster zaten kablo markası kablo kalitesine birşey diyemem gayet sağlam ama beats in hoparlör kalitesi biraz düşük kalıyor sennheiserin yanındaşunu diyeyim beat audio monster var bnde bana gore sennheiserden daha iyi veriyor sesleri
kulaklıklar genelde müzik türüne göre seçiliyor house trance techno electro jazz türü müzikler dinleyecekseniz sennhaiser en iyisidir diyaframları normalden kalın olduğu için tiz de cızırtı yapmaz baslar daha kuvvetli olur ben onun için her türlü sennheiser diyorum özelliklede İE 8İ 50 liraya alına bilecek en iyi kulaklıkta crative olurduo değilde gençler ses devleri var sennheiser dan sonra bose olsun b&w olsun b&o olsun sennheiser ı ezer geçer misal bendeki bose ae2i süper bir kulaklık bence ama parasıda iyi ama şöyle bir olay var yurtdışından alırsan çok karlı oluyor ve alabiliyorsan marshall ve ya grado alabilirin yurtdışından çok daha ucuz olur
otostopçu bahsettiğim firmaların farkındasın değil hadi bose filan geçtim marshall var adamlar 1960 lardan başlamış bu işe adamların işi sadece amfi ve kulaklık bir bak bence ki müzik türü olarak da dizemezsin kulaklıkları aynı lafları çoğu dergi bose ae2i için yazmış trance den tutun klasik müziğe kadar çok çeşit var diye
zenci 50 tl ye de kulakiçi biraz zor ama jvc philips sony bu tür firmalara bak birde
)BİR KULAKLIK İZMİRDE ANTALYADA YAŞIYORSA KULAKLIK NEMDEN ÖLÜR
AMA AMFİ LERİ SAĞLAM
[/h]