kulaklık tavsiyesi verecek olan?

Sponsorlu Bağlantılar

uruno

uruno

Üye
lütfennn lütfennnn.

SilentOne

SilentOne

Üye
bn şunu anlamıyom samsung kullananlar nokia ya geçmek istiyor nokiacılarda androide çok ilginç:D

otostopçu

otostopçu

Üye
4ever lumia 900( gelsin ''ilk'' ben alcam :)) HEM PURİTY VERİYORLAR YANINDA

valent

valent

Üye
Philips lerede bak derim şahsen ben kullanıyorum kulak içi alalı yaklaşık 4 yıl oldu ilk günki gibi sağlam ve süper çalıyor çok kaliteli bir kulaklık

otostopçu

otostopçu

Üye
wh-701 güzel nasıl kırıldı bi anlatırmısın benim kulaklığın sol kulkalığı çalışmıyordu servise verdin 2 hafta sonra yenisini gönderdiler silikonlarıyla fln

zenci2323

Üye
    Konu Sahibi
çantamdaydı kulaklık çıkardım bi baktım sol kulaklık çalışmıyo garantiyle falan uğraşmak istemedim performansınıda beğenmiyodum yeni kulaklık almak istedim :D

projectmaximo

projectmaximo

Üye
benim kulaklık iki kere değişti garantide:) ilkinde garantiye verdiğimin ertesi günü teslim aldım, ikincide ise bi saat sonra:) yeni kulaklık alacaksan bile faturanla birlikte kvk'ya götür derim hiç yoktan iyidir

otostopçu

otostopçu

Üye
çantamdaydı kulaklık çıkardım bi baktım sol kulaklık çalışmıyo garantiyle falan uğraşmak istemedim performansınıda beğenmiyodum yeni kulaklık almak istedim :d
bendede aynısı oldu otobüse bindim çantamdan çıkardım sol kulaklık çalışmıyor bence ver garantiye anlattığın kadar kötü değil kulaklık 50 tl ye alacağın birçok kulaklıktan daha iyi sesi var

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
bendede aynısı oldu otobüse bindim çantamdan çıkardım sol kulaklık çalışmıyor bence ver garantiye anlattığın kadar kötü değil kulaklık 50 tl ye alacağın birçok kulaklıktan daha iyi sesi var

Bir çoğundan ama daha iyileri var.Bu arada kulaküstü önermem kulakiçi 100 lira olan bir kulağın aynı performanstaki kulaküstü modeli 120-130 lira oluyor.

suat1111

suat1111

Üye
sennheiser

zenci2323

Üye
    Konu Sahibi
biraz bütçeyi zorladım sennheiser ın adidasla beraber yaptığı kulaklığı aldım çok beğendiğim için nokialarıda garantiye vericem yedek bulunsun diye

otostopçu

otostopçu

Üye
en güzeli :D

iihhssaann11

iihhssaann11

Üye
benim kulaklık bozulunca 5 milyona alıyom valla 50 tlyi görünce şoke oldum :D

zenci2323

Üye
    Konu Sahibi
bence adam gibi bi kulaklığı denemelisin hoşuna gidecektir :yuru:oke: