kulaklık tavsiyesi verecek olan?

Sponsorlu Bağlantılar

zenci2323

Üye
    Konu Sahibi
kulaklık tavsiyesi verecek olan?
Nokia n8 im var yanında verilen kulaklık geçen gün kırıldı. En fazla 50 tl ye iyi performans veren dayanıklı bi kulak içi kulaklık tavsiyesi vereck olursanız memnun olurum şimdiden teşekkürler.

TheMadness

TheMadness

Üye
Fiyatlarının bilmiyorum ama beatsaudio alabilirsiniz. Ses kalitesi mükemmel. Dünyanın en kaliteli kulaklıkları.

TheMadness

TheMadness

Üye
SilentOne

SilentOne

Üye
50 tlyi geçemeyen nokianın orjinal kulaklıqı var onun dışında soyleceklerimin hepsi +80 tl:D

meg1ddo

meg1ddo

Üye
50 tl ye alınabilecek herhangi bir Sennheiser kulaklık al memnun kalirsin her türlü...

zenci2323

Üye
    Konu Sahibi
Fiyatlarının bilmiyorum ama beatsaudio alabilirsiniz. Ses kalitesi mükemmel. Dünyanın en kaliteli kulaklıkları.
Beatsler 300 den başlıyo bildiğim kadarıyla
50 tl ye alınabilecek herhangi bir Sennheiser kulaklık al memnun kalirsin her türlü...
saol kardeşim bakıcam internetten
50 tlyi geçemeyen nokianın orjinal kulaklıqı var onun dışında soyleceklerimin hepsi +80 tl:D
Nokia'nın kulaklıkları o kadar iyi değil bence ama bakıcam ona da

Uruloki

Uruloki

Üye
kulakiçi sennheiser 50 tl ye zor 90 tl den başlıyorlar yanlış hatırlamıyorsam monster beats bye dr.dre yi de salla kalite mal değil sadece gösteriş amaçlı ve aşırı pahalılar bence git yine N8 in orjinal kulaklığından al 30-40 tl filan olması lazım

• Beğen
Tepkiler: mkryvz
otostopçu

otostopçu

Üye
[sıze=4]fiyatlarının bilmiyorum ama beatsaudio alabilirsiniz. Ses kalitesi mükemmel. Dünyanın en kaliteli kulaklıkları.[/sıze]
beats audio marka değildir monster cable nin ürün serisidir ( 2012 itibariyle nokia monster cable ile anlaşmış ) yani monster cable güzel :O ama ''sennheiser'' al bence
bu arada beats audio dünyanın en iyi kulaklık markası değildir 2010 anketine göre sennheiser dir :D

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
beats audio marka değildir monster cable nin ürün serisidir ( 2012 itibariyle nokia monster cable ile anlaşmış ) yani monster cable güzel :O ama ''sennheiser'' al bence
bu arada beats audio dünyanın en iyi kulaklık markası değildir 2010 anketine göre sennheiser dir :D

Katılıyorum.Monster cable güzel fakat sennheiser daha güzel.Zaten alanların çoğu marka olduğundan alıyor :D

SilentOne

SilentOne

Üye
şunu diyeyim beat audio monster var bnde bana gore sennheiserden daha iyi veriyor sesleri

otostopçu

otostopçu

Üye
şunu diyeyim beat audio monster var bnde bana gore sennheiserden daha iyi veriyor sesleri
senheiser in hangi modelini kullandığına bağlı giriş seviyesi monster cableyle aynı , sennheiserin fakı İE 8İ gibi yüksek performanslı kulaklıklarda belli oluyor. monster zaten kablo markası kablo kalitesine birşey diyemem gayet sağlam ama beats in hoparlör kalitesi biraz düşük kalıyor sennheiserin yanında

meg1ddo

meg1ddo

Üye
sennheiser'ı bir ay kullan ardından başka bir kulaklığa geç işte o zaman Sennheiser dışındaki kulaklıkların çoğunun aslında birer cızırtı aleti olduğunu anlarsınız...

DxTR90

DxTR90

Üye
nokia wh-701 50 tl civarı hoş kulaklık :)

Uruloki

Uruloki

Üye
o değilde gençler ses devleri var sennheiser dan sonra bose olsun b&w olsun b&o olsun sennheiser ı ezer geçer misal bendeki bose ae2i süper bir kulaklık bence ama parasıda iyi ama şöyle bir olay var yurtdışından alırsan çok karlı oluyor ve alabiliyorsan marshall ve ya grado alabilirin yurtdışından çok daha ucuz olur

zenci2323

Üye
    Konu Sahibi
ben daha çok fiyat/performans kulaklığı arıyorum şuan ayırabiliceğim bütçe fazla değil

otostopçu

otostopçu

Üye
o değilde gençler ses devleri var sennheiser dan sonra bose olsun b&w olsun b&o olsun sennheiser ı ezer geçer misal bendeki bose ae2i süper bir kulaklık bence ama parasıda iyi ama şöyle bir olay var yurtdışından alırsan çok karlı oluyor ve alabiliyorsan marshall ve ya grado alabilirin yurtdışından çok daha ucuz olur
kulaklıklar genelde müzik türüne göre seçiliyor house trance techno electro jazz türü müzikler dinleyecekseniz sennhaiser en iyisidir diyaframları normalden kalın olduğu için tiz de cızırtı yapmaz baslar daha kuvvetli olur ben onun için her türlü sennheiser diyorum özelliklede İE 8İ 50 liraya alına bilecek en iyi kulaklıkta crative olurdu

Uruloki

Uruloki

Üye
otostopçu bahsettiğim firmaların farkındasın değil hadi bose filan geçtim marshall var adamlar 1960 lardan başlamış bu işe adamların işi sadece amfi ve kulaklık bir bak bence ki müzik türü olarak da dizemezsin kulaklıkları aynı lafları çoğu dergi bose ae2i için yazmış trance den tutun klasik müziğe kadar çok çeşit var diye

zenci 50 tl ye de kulakiçi biraz zor ama jvc philips sony bu tür firmalara bak birde

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
boşver kulak içi kulaklığı kafa bantlı kulaklık al daha rahat oluyo :oke:

otostopçu

otostopçu

Üye
otostopçu bahsettiğim firmaların farkındasın değil hadi bose filan geçtim marshall var adamlar 1960 lardan başlamış bu işe adamların işi sadece amfi ve kulaklık bir bak bence ki müzik türü olarak da dizemezsin kulaklıkları aynı lafları çoğu dergi bose ae2i için yazmış trance den tutun klasik müziğe kadar çok çeşit var diye

zenci 50 tl ye de kulakiçi biraz zor ama jvc philips sony bu tür firmalara bak birde

[h=1]MARSHALL Minor FX KULAKLIK Bİ GÜZEL O VAR ZATEN TEK KULAK İÇİ KULAKLIĞI O ODA PERFORMANCE KULAKLIK DEĞİL BİRAZ FANTAZİK (yanlış anlamayın :) )BİR KULAKLIK İZMİRDE ANTALYADA YAŞIYORSA KULAKLIK NEMDEN ÖLÜR :) AMA AMFİ LERİ SAĞLAM :megafon:[/h]

Üst Alt