kulaklık tavsiyesi verecek olan?

Sponsorlu Bağlantılar

Uruloki

Uruloki

Üye
sırf kulakiçi bakma yani benim kanaati kafaüstüdür her zaman ama kulakiçide iyidir sonuçta demek istediğim senheiser iyi güzel ir firma ama piyasanın babalarınıda bir anda silemezsin ;)

otostopçu

otostopçu

Üye
okadar yazı yazdım göndermedi tutuklayın beni mobil katili olucam haklısu urolki sennheiserden iyileri var ama hakkınıda yeme sennheiserin sesi gayet güzel. nokia purity ve purity hd gelsede alsam bitane dolmuşta havam olur ;)

Uruloki

Uruloki

Üye
yok hayır sennheiser ın hakkını yemiyor çok iyi birfirma canım ama purity kulaklıkları ben beğenmedim açıkcası

otostopçu

otostopçu

Üye
purity hd nin siyahı güzel duruyor kablolu ve kablosuzda kullanılabiliyor ses kalıteside iyidir monster cable nede olsa ama ie 8i ile kıyaslanırmı bilmem

-para para paradise- oooohhooohhoooo :)

Uruloki

Uruloki

Üye
yalnız coldplay den paradise ı kafaüstü kulaklıklardan dinle birde derim ben

legolastry

Üye
BRAINWAVZ M2 veya M4 modelleri için fiyat/performans oranları çok yüksek olduğundan tavsiye ediliyor. M4 versiyonu M2'nin basslarının güçlendirilmiş haliymiş. Ancak yurtdışından "mp4nation" gibi sitelerden bulunabiliyor. Kulaklığım bozulursa alıp denemeyi düşünüyorum.​

Mert045

Mert045

Üye
Siz ne diyorsunuz böyle arkadaşlar bi kulaklığa o kadar para verilir alırım 20 tl ye bi tane kaç sene idare eder :D

Uruloki

Uruloki

Üye
işte öyle olmuyor bir dinleyince bir daha bırakamazsın sanki yanında konser veriyorlar her şeyi duyuyorsn

meg1ddo

meg1ddo

Üye
iyiymiş :) ben gün içi 2-3 saat, gece ise sabaha kadar kulaklıkla müzik dinlerim, sabah uyandığımda kulaklık boynuma dolanmış, her sabah boğulmaktan son anda kurtuluyorum:)...

uruno

uruno

Üye
BUNU AL ÇOK GÜZEL

• Beğen
Tepkiler: zenci2323
uruno

uruno

Üye
bunu AL DAHA GÜZEL HATTA

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Evet wh-701 güzel ama para biriktiriyorum 20 liraya kıyamam .

Üst Alt