Bada 2 FW Yükleme Anlatımı

Sponsorlu Bağlantılar

daolin

daolin

Üye
Bada 2,0 Ciktimi beta dan haric?
iyi geceler

positive+

Üye
arkadaşlar bunu yükleyince telefon dili almanca olarak mı kalacak ?

daolin

daolin

Üye
Rc sürüm ne demek?

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: daolin

b1e2

Üye
telefonum çöktü sanırım bi dosya eksikmiş bana yardımcı olun arkadaşlar lütfen telefonsuz kaldım :hmmm

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
telefonum çöktü sanırım bi dosya eksikmiş bana yardımcı olun arkadaşlar lütfen telefonsuz kaldım :hmmm

cihazın modeli nedir ve eksik olan dosya oldugunu nerden cıkardın dostum

eger yanlış yükleme yaptıysan bu normal bir daha dene tekrardan olur merak etme

hugur27

hugur27

Üye
selam arkadaşlar wawe II yeni aldım bada 2.0 versiyonunu yüklemek istiyorum verdiğiniz link ten rar dosyasını indirdim.ama ondan sonra neyapacağımı bilmiyorum bana yardımcı olurmusunuz. şimdiden teşekkürler.

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
selam arkadaşlar wawe ıı yeni aldım bada 2.0 versiyonunu yüklemek istiyorum verdiğiniz link ten rar dosyasını indirdim.ama ondan sonra neyapacağımı bilmiyorum bana yardımcı olurmusunuz. şimdiden teşekkürler.

yükleme talımatımızda var adım adım nasıl yükleyecegin uygularsan sorun cıkmaz usb driverinida unutma yüklemeyi pc ye

İLK ÖNCE Download : İNDİR

SONRA
sıra geldi yükleme işlemine (not : yükleme işlemine başlamadan önce içersindeki bilgilerinizi yedekleyin arkadaşlar reber,resimler,müzik,lbs,tema,vs.)

4 - ilk önce telefonumuz kapalı iken telefonumuzu download mode ye almamız gerekiyor bunun için yapmamız gereken ise şu adımları izlemek
(cihazımız kapalı iken
Ses kısma+ kapama tuşu + kilit leme tuşlarına ekrana download mode yazısı gelene kadar basmamız lazım)

SONRA USB DEN TELEFONA BAĞLA DAHA ÖNCE İNDİRDİĞİN multiloader 5.65 PROGRAMINI AC

PROĞRAM AÇILINCA DAHA ÖNCEDEN İNDİRDİGİN indir : AC VE İÇİNDEKİ DOSYALARI multiloader 5.65 PROĞRAMINA SÜRÜKLE BIRAK YÖNTEMİYLE AT

VE
RESİMDE GÖRDÜGÜN KUTUCUKLARI İŞARETLE ( DOWLAND VE LSI
)

ÖNEMLİ NOT : SIYAH KARE İÇERSİNE ALINANLAR BAŞKA BİR ROMA AİTTİR SEN SENDEKİ CFW S8530XXKL6 XXK5 csc tur İÇERSİNDEKİLERİ YERİNE ATACAKSIN SONRA DOWLAND DA TIKLAYIP YÜKLEMEYİ YAPACAKSIN

KOLAY GELSİN

aydemir005

Üye
ii günler..telefonum wave 8500 dediğiniz gibi yaptım bada 2 yüklemesini fakat appsde hata verdi şimdi telefonun açmakapama tuşuna basınca sadece samsung wave 8500 yazısı gelio ve orda kalıo açılmıo telefon.. lütfen yardımcı olabilir misiniz?

----------Eklendi @ 10:50:24 ---------- Yazıldı @ 10:42:47 ----------

aynı işlemi tekrar tekrar yaptım fakat yine aynı sonucu veriyor

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ii günler..telefonum wave 8500 dediğiniz gibi yaptım bada 2 yüklemesini fakat appsde hata verdi şimdi telefonun açmakapama tuşuna basınca sadece samsung wave 8500 yazısı gelio ve orda kalıo açılmıo telefon.. lütfen yardımcı olabilir misiniz?

----------Eklendi @ 10:50:24 ---------- Yazıldı @ 10:42:47 ----------

aynı işlemi tekrar tekrar yaptım fakat yine aynı sonucu veriyor

DOSTUM YÜKLEME İŞLEMİNDE Bİ SIKINTI OLMUŞ DOĞRU YÜKLEDİĞİNDEN EMİNMİSİN CFW: BUNU YÜKLEYECEKSİN

AYRICA YÜKLEME SIRASINDA HATA VERDİĞİ ZAMAN USB KABLOSUNU CIKARMADAN PORT A BİRKERE DAHA TIKLA TELEFONU GÖRÜNCE TEKRAR DOWLAND A BAS

aydemir005

Üye
yaptım ama yine aynı sonucu verdi 3-4 kere yaptım aynı hatayı verdi bende çıkardım..

----------Eklendi @ 11:37:30 ---------- Yazıldı @ 11:36:35 ----------

söylediğiniz cfwyi yükledim

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yaptım ama yine aynı sonucu verdi 3-4 kere yaptım aynı hatayı verdi bende çıkardım..

----------Eklendi @ 11:37:30 ---------- Yazıldı @ 11:36:35 ----------

söylediğiniz cfwyi yükledim

DOSTUM ŞU KISMI EN BAŞTAN YAPARMISIN BİLDİGİN HERŞEYİ UNUT ŞİMDİLİK

Version: XXKL6 (Kies Test Sürümü)
Cihaz: s8500

CFW:
USB Cable Driver: MultiLoaderX_v5.65 :

SHP kullanabilmeniz için CSC'yi TUR yapmanız gerekir.TUR yapmak için:*#5239870*# tuşlanır ve preconfig seçilir ardından operator code_> *#27236*# yazılır TUR seçilir.

1 - USB Cable Driver BUNU YÜKLE
2 -
CFW: BUNU İNDİR
3 -
İNDİR VE AÇ
4- TELEFONU DOWNLOAD MODEYE AL
5- USB BAĞLA
6 - MULTİLOADER DE PORT A TIKLA CİHAZI BULSUN
7 - ŞİMDİ MULTİLOADERE İNDİRDİĞİN CFW DOSYASINDAKİ DOSYALARI TEK TEK AT
8 - MULTİLOADER DE DOWNLOAD İŞARETLİ OLSUN
9 - MULTİLOADER DE LSI İŞARETLİ OLSUN
10 - DOWLAND A BAS
11 - YÜKLEME SIRASINDA HATA VERİNCE TEKRAR PORT A BAS
12 - TELEFONU GÖRÜNCE MULTİLOADER DOWLANDA BAS
13 - YÜKLEME BİTTİ
14 - HAYIRLI OLSUN :)

SORUN BİTMİŞTİR UMARIM

aydemir005

Üye
hocam cscyi tur yapmak gerekir dediniz ben onu ilk başta yapmadım şimdi telefon açılmıor onu nasıl yapacam peki

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
O yükleme işlemi tamamlanıp herşey bittikten sonra yapılıyor

aydemir005

Üye
dediklerinizin aynısı yaptım hocam ama yineaynı sorun oluo.

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Peki şu an müsait değilim ama akşam 8:30 gibi pc ne bağlanıp sorununu çözebilirim burada olursan

MERAK EDİLECEK BİŞEY DEĞİL

hugur27

hugur27

Üye
selam skaptan bada 2.0 yükledim çok güzel oldu ama apps da sorun verdi şöyle diyor (hata) (bağlantı yok)(0xff01)diyor.yardımcı olabilirmisin.teşekkür.
bişey daha var verdiğin linklerden.2 adet rar dosyası indirdim biri=(fasomobil)diyeri(GT-S8530_S8530XXKL6_S8530OXDKL2)dosyası ben fasomobil olanını yükledim ikisinidemi yüklemem lazım??.yardımcı olrsan sevinirim şimdiden teşekkür.

fullwar

fullwar

Üye
selam skaptan bada 2.0 yükledim çok güzel oldu ama apps da sorun verdi şöyle diyor (hata) (bağlantı yok)(0xff01)diyor.yardımcı olabilirmisin.teşekkür.
bişey daha var verdiğin linklerden.2 adet rar dosyası indirdim biri=(fasomobil)diyeri(GT-S8530_S8530XXKL6_S8530OXDKL2)dosyası ben fasomobil olanını yükledim ikisinidemi yüklemem lazım??.yardımcı olrsan sevinirim şimdiden teşekkür.

Fosamobil olan yeterli. Apps sorununda ise internete bağlanabiliyor musun? Bu sürümlerde ağ kaydını elle yapman lazım.

Üst Alt