Symbian3 /Anna/Belle macerası.Fiyasko.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bymodifieci

Üye
    Konu Sahibi
Symbian3 /Anna/Belle macerası.Fiyasko.
Arkadaşlar meraba herkese.Nokia C7 ye sahibim.

Dayanıklı , zarif ve güzel bir telefon.Ama yazılım tam bir fiyasko.C7 nin İlk işletim sistemini bilirsiniz,daha sonrada Anna geldi.Anna gelince en az 2-3 defa format attım.Ovi sorunu,harita sorunu ve QT sorunu vardı sanırım,güncellemeler geldi güncellemeleri yükledik hadi halloldu.Sonra Belleyi duydum araştırırken,sızdırıldığı haberini gördüm sitelerde ve yükledim ilk defa phoenix kullandım.Sonuç başarılı oldu yalnız Türkçe yapamadım.Sonra hackledim Belle'yi menü tuşunu kırmızı led'e çevirdim.Sonra widget yüklenmediği için Widgeti çok olan Belle'yi yükledim
(Belle .flv dosyalarını oynatmıyor.Canı isterse oynatıyor ama :) .) Umarım düzelir

http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...-hackli-yazilim-v1-2-25-12-2011-a-577403.html

müthiş bir program aslında ama aradaki geçiş efektleri vs. hoşuma gitmedi araştırdım geçiş efektlerini sildim.Tekrar menü tuşunu kırmızı yaptım kişiselleştirdim canımın istediği gibi buraya kadar hiç bir sorun olmadı.Ovi den Nokia Car Mode uygulamasını yükledim ondan sonra müzik playerı açtım car mode da açıkken çıktım sanırım yanlışlıkla.

Müzik player a girdiğimde seçim çalınamadı işlem iptal edildi hatası aldım.Sinirlendim c7 downgrade diye araştırdım.Başta navifirmden buldum phoenixle yaptım olmadı.Dedim kesin gitti telefon açılmıyor.Titriyor ama açılmadı.
Başta bunu denedim Anna yapabildim.
http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modi...e7-c7-hadi-tiklayin-guncellendi-9-586501.html

Daha sonra mesajlardaki orjinal Annayı yükledim Phoenixle.Sonuç olumlu. Bıktım program atıp yüklemekten/flash atmaktan.Nokianın yazılıma önem vermesi gerek.Bir daha almam Nokia.Amacım Nokiayı küçümsemekte değil.Telefonumdan çok memnunum kişiselleştirilebiliyor + özellikleri yetiyor.Ama yazılımsal sorunları çok.

TeAmo42

TeAmo42

Üye
arkadaşım sızıntı belle tabi sorunlar olacak. Hata senin

bymodifieci

Üye
    Konu Sahibi
uruno

uruno

Üye
Bunlara yazılımsal sorun mu diyorsun tamamen kendi modifikasyon isteğinle teli defalarca uçurmuşsun tele patch atmışsın çakma sızıntı yazılımlar yüklemişsin afedersin eb...s.. sin sonrada nokia yazılımı önem vermeli diyorsun bence alakasız olmuş ona bakarsan andro-it çiler her gün root yapmaktan deli dana gibi olmuş durumdalar. Anna şuan gayet stabil abuk sabuk uyumsuz programlar patchle sızmalar çakmalar yüklersen bunlar olur zaten mod seviyorsan işin zevkide burada.Başlığınıda beğenmedim hiç bu arada.

bymodifieci

Üye
    Konu Sahibi
Bunlara yazılımsal sorun mu diyorsun tamamen kendi modifikasyon isteğinle teli defalarca uçurmuşsun tele patch atmışsın çakma sızıntı yazılımlar yüklemişsin afedersin eb...s.. sin sonrada nokia yazılımı önem vermeli diyorsun bence alakasız olmuş ona bakarsan andro-it çiler her gün root yapmaktan deli dana gibi olmuş durumdalar. Anna şuan gayet stabil abuk sabuk uyumsuz programlar patchle sızmalar çakmalar yüklersen bunlar olur zaten mod seviyorsan işin zevkide burada.

Yazılımsal sorun değilde ne? Anna'da da kaç defa format attığımı biliyomusun.(phoenix kullanmadan.)Ayrıca sizde deneyin Ovi ye girin Nokia car mode yükleyin Müzik player ı açın bakalım müzik playerınız gümlüyormu gümlemiyor mu.? Burdan yazmak kolay ben yaşadıklarımı sizlerle paylaşıyorum.Kötü yorum yazacaklar düşünsün tekrar öyle yazsın. ;) Objektif olamıyorsunuz.

uruno

uruno

Üye
Şöyle söyleyeyim o nokia car mod denilen program sadece belle ile çalışır sen tutup programı hala eksikleri giderilmemiş genel kullanıma sunulmamış bir halde olan belleli c7 yüklüyorsun sonra program patlatıyor teli doğal olarak yanılıyormuyum .o program 701 orjinal belleli teller için üretilmiş 701 de kullanıp aynı sorunu yaşayan varsa buraya yazın onuda ayrıca konuşuruz.

bymodifieci

Üye
    Konu Sahibi
Bilmiyorum 701 için mi üretildi ama Nokia Car Mode ilk kullanımda bir sorun yaratmadı.Dün gece tesadüfen girdim o zaman oldu.

uruno

uruno

Üye
bence sen orjinal anna yı yükleyip çakma belleden kurtulmuşsun şanslısın.Şimdi hep beraber şubatı bekleyelim kardeşçe

• Beğen
Tepkiler: bymodifieci
SilentOne

SilentOne

Üye
car mode ne işe yarıyor

bymodifieci

Üye
    Konu Sahibi
bence sen orjinal anna yı yükleyip çakma belleden kurtulmuşsun şanslısın.Şimdi hep beraber şubatı bekleyelim kardeşçe
Aynen Allah'tan sorun olmadı :D Şuan sıfır C7 gibi hiç birşey yok.Belledende hevesimi aldım bekliyoruz orjinal Belleyi :)

Şuan ki yazılımın bilgileri:

Symbian Anna
sürüm:025.008
Yazılım sürümü tarihi:
2011-11-12

Özel sürüm:
025.008.00.01

• Beğen
Tepkiler: umut1739
uruno

uruno

Üye
belle gelecek dertler bitecek;)

SilentOne

SilentOne

Üye
okadr arkdaş bitecek diyorsa biter

bymodifieci

Üye
    Konu Sahibi
Bekleyelim görelim :) Nokia Car Mode araba kullanırken dokunmatiği büyültüyor ve istenirse bluetoothla arabanın yol bilgisayarına bağlanmayı sağlıyor sanırım.

OzGuRKnowN

Üye
Ben Sadece Araç Modu Uygulaması hakkında Konuşayım yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum bir sorun Yaratmıyor.

Nokia N8 Belle Kullanıyorum. Müzikte dinliyorum Aramada Yapıyorum Sürüşüde Açıyorum.. Ve Program C: Hafızasına Yükleniyordu değiştirim E: hafızalı olanı yaptım..

uruno

uruno

Üye
okadr arkdaş bitecek diyorsa biter

Eyvallah ARKADAŞ.

----------Eklendi @ 18:53:10 ---------- Yazıldı @ 18:52:09 ----------

Ben Sadece Araç Modu Uygulaması hakkında Konuşayım yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum bir sorun Yaratmıyor.

Nokia N8 Belle Kullanıyorum. Müzikte dinliyorum Aramada Yapıyorum Sürüşüde Açıyorum.. Ve Program C: Hafızasına Yükleniyordu değiştirim E: hafızalı olanı yaptım..

Güzel bir programa benziyor ama malesef anna uyumlu değil

bymodifieci

Üye
    Konu Sahibi

Benimde hatayla karşılaşmam şöyle oldu;Nokia car mode uygulamasına girdim müzik çaları açtım sonra carmode'dan çıktım(müzik çalarda kapandı.).Bilirsiniz Bellenin üst tarafında perde var Carmode dan çıkınca müzik çalar hala çalışıyordu.Bir kaç kere sorun olmadı.Ama dün tesadüfen müzik çalar hata verdi.

nix

nix

Üye
aslında yazılan mesajları takip etmeyi severim mesaj yazıp polemiğe girmek istemem ama nedense yazma isteği duydum ama şöyle ki arkadaş hakkaten telefona elinden geleni yapmış bozulması için ama telefon hala çalışıyor bunun için ben allaha şükret derim hatta downgrade bile yapmışsın üzerine telefona uyumlu olmayan uygulama yüklemişsin birde bu program çalışmadığı için nokia anna belle fiyasko demişsin peki birde android kullanan birisine sorar mısın bir üst sürüm için çıkan bir uygulamayı telefonuna yükleye çıkıyor mu yada yüklediğin de ne oluyor

OzGuRKnowN

Üye
Benimde hatayla karşılaşmam şöyle oldu;Nokia car mode uygulamasına girdim müzik çaları açtım sonra carmode'dan çıktım(müzik çalarda kapandı.).Bilirsiniz Bellenin üst tarafında perde var Carmode dan çıkınca müzik çalar hala çalışıyordu.Bir kaç kere sorun olmadı.Ama dün tesadüfen müzik çalar hata verdi.

Car Modeden Çıkınca Müzik Çalar Komple Kapanıyor bende. Ayrıca Müzik Çalar hata verdiyse

Hafıza Kartı ve Depo Hafızanda

private\10281e17

private\101ffca9

Klasörlerini silip tele reset atıp tekrar müzik çalara girip yenilemesini bekleseydin sorunun hallolurdu.

bymodifieci

Üye
    Konu Sahibi
aslında yazılan mesajları takip etmeyi severim mesaj yazıp polemiğe girmek istemem ama nedense yazma isteği duydum ama şöyle ki arkadaş hakkaten telefona elinden geleni yapmış bozulması için ama telefon hala çalışıyor bunun için ben allaha şükret derim hatta downgrade bile yapmışsın üzerine telefona uyumlu olmayan uygulama yüklemişsin birde bu program çalışmadığı için nokia anna belle fiyasko demişsin peki birde android kullanan birisine sorar mısın bir üst sürüm için çıkan bir uygulamayı telefonuna yükleye çıkıyor mu yada yüklediğin de ne oluyor

Haklısınız evet.Ama yapacak birşey yok Nokia güncelleme yayımlayıp duruyor ona kızıyorum ben.Adam gibi bir defa yayımlasınlar yükleyelim madem.Her gün güncelleme çıktığını biliyorum Symbian Anna'da.

• Beğen
Tepkiler: OzGuRKnowN
Del Rey

Del Rey

Üye
Nokia mı diyor size Phoneix ile önce bizim bazı kesimler için sızdırdığımız Belle'mizi veya orijinal olmayan yamaları kullan diye? Sonra tekrar Nokia mı diyor beğenmedin, downgrade yap diye? Nokia yalnızca format yapma özgürlüğünü veriyor çünkü sorun meydana getirmiyor. Zamanı gelince Nokia Symbian Belle'yi sunacak ve bunun üzerine ilk ve ikinci nesil S^3 cihazlar için Belle güncellenecek. Üçüncü nesil Belle cihazlar ise Carla ve Carla güncellemelerini alacak. Daha sonra Donna gelecek.

Symbian'ın oynanması tehlikeli ve karışıktır. Bu nedenle Nokia tamamen güvenli yöntemlerde özgürlük veriyor. Bunun dışındakiler tehlikleri işlemler ve garanti kapsamına da girmiyorlar. Ha, bana sorarsan; milyonlarca kez format attım yüz kez de flash attım; telefonum kaldırdı. Bu işte eğer gerçekten iyiysen sorun yok, istediğini yap.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt